صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان از خط ۱۵۷۰ طرح نماد بازدید کرد

۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷:۴۵
کد خبر: ۴۸۰۱۱۷۸
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان از خط ۱۵۷۰ طرح نظام مراقبت مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان موسوم به «نماد» بازدید و در جریان امور جاری و خدمات ارائه شده در این مرکز قرار گرفت.

خبرگزاری میزان- در اجرای یکی از برنامه‌های عملیاتی پیشگیرانه سال جاری با عنوان «طرح نظام مراقبت مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان» موسوم به «نماد»؛ معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم به همراه کارشناسان این معاونت در معیت مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان و معاونین وی از مرکز مربوط به خط ۱۵۷۰ این طرح به عنوان خط ملی نماد بازدید کرد.

گفتنی است؛ این خط و مرکز مربوطه به عنوان یکی از گام‌های برنامه نماد با هدف دسترسی سریع تلفنی جامعه هدف (دانش آموزان، والدین، معلمان) به مشاوران و مددکاران مجرب و مداخلات اورژانسی در مرکز استان راه‌اندازی و از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۸ شب در حال ارائه خدمت است.

بیژن دارایی معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در این بازدید ضمن تقدیر از زحمات پرسنل این مرکز، مطابق آیین‌نامه اجرایی مربوطه برخی از کاستی‌ها را مورد تذکر قرار داده و در جلسه هم‌اندیشی با مدیرکل آموزش و پرورش استان و معاونین وی در همان مرکز راهکار‌های موثری را برای رفع این کاستی‌ها و پیشبرد کامل طرح ارائه کرد.

وی در این بازدید میدانی ضمن گفتگو با مشاوران مشغول به کار در این مرکز و بررسی دفاتر و خدمات آنان خدمات مشاوره‌ای آنان را قابل تقدیر دانست و اظهار کرد: بحث مشاوره و مددکاری اگرچه جزو الزامات طرح نماد است، اما به تنهایی کافی نیست و سایر اقدامات طرح نماد نیز باید به موازات آن اجرایی شوند.

دارایی در نتیجه این بازدید میدانی، گفت: در حال حاضر صرفاً می‌توان گفت که ۱۰ درصد برنامه نماد به اجرا درآمده که آن هم ناظر به بحث مشاوره است و در بخش مربوط به اقدامات حمایتی تاکنون اقدام مؤثری به عمل نیامده است.

وی در این بازدید میدانی با استناد به سند ائتلاف این طرح و آئین‌نامه مربوطه که در سال ۱۴۰۳ به تصویب رسیده، عنوان کرد: در قبال حمایت از دانش‌آموزان جامعه هدف قریب به ۱۴ نهاد دارای تکالیف قانونی هستند که باید با مطالبه‌گری آموزش و پرورش استان مشارکت تمامی این نهاد‌ها جلب شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان لرستان از عدم تشکیل منظم جلسات فصلی شورای سیاست‌گذاری و جلسات ماهیانه کمیته علمی- اجرایی که راهبری آنها با اداره کل آموزش و پرورش استان است انتقاد و همین مسئله را عمده‌ترین دلیل عدم پیشرفت این برنامه در بخش‎‌های دیگر دانست.

وی در ادامه، عدم اتصال سامانه ۱۵۷۰ به دستگاه‌های اداری چندگانه دارای تکلیف در قبال این طرح را از دیگر دلایل عدم اجرای کامل این طرح دانست و تصریح کرد: باید با سرعت زمینه متصل کردن تمامی نهاد‌ها به این سامانه با هدف ارجاع متناسب موضوعات به هر سازمان و پیگیری این ارجاعات فراهم شود.

وی در این‌باره ضمن معرفی سامانه سجام به عنوان یک ظرفیت ارتباطی و نیز از طریق مکاتبات اداری و حتی پیگیری تلفنی، آمادگی دادگستری استان برای هرگونه حمایت از زنان، اطفال و نوجوانان در تمامی دادسرا‌های استان را نشانه‌ای از این جدیت دانست و در عین حال بر ضرورت ارتباط مرکز ۱۵۷۰ با این دفاتر تاکید کرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *