شهید سید حسن نصرالله پرچمدار عزت دنیای عرب بود
خبرگزاری میزان - نماز جمعه این هفته تهران، ۲۷ مهر ماه به امامت حجت الاسلام سید حسن ابوترابیفرد در دانشگاه تهران برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابیفرد، گفت: پیامبر اکرم (ص) در مقام تبیین بنیانهای نظری، اخلاقی و رفتاری یک انسان در تراز و آراسته به ایمان و تربیت یافته در مدرسه عقل، علم و وحی و انسانیت که دارای نظام معرفتی استوار و مبتنی بر اصول است، به ویژگیهای ۱۰ گانه اشاره میفرمایند و از نظر پیامبر (ص)، برای ایستادن بر قله بلند ایمان باید از همه ظرفیت خویش بهره گرفت و به این خصائص آراسته شد.
وی افزود: چهره علمای پیشگام در مدرسه اهل بیت، ترسیم این ویژگیهای ۱۰ گانه است و همه شخصیتهایی که در راه پیامبر (ص) و پیروان او حرکت جهان اسلام را تبیین کردند، به این خصائص برجسته و عزت آفرین آراسته هستند. امام بزرگوار به این آیین آراسته است و رهبر معظم انقلاب هم فریادرس این خصائص در عصر حاضر و دنیای تهی از ارزشهای اخلاقی و انسانی است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: رهبر بزرگ، نستوه، شجاع، عالم، اقتدار آفرین حزب الله شهید سیدحسن نصرالله، یک عالم شکل گرفته در این تراز است که در انوار پرفروغ اسلامی سرسبز شد و در جهان اسلام سایه گسترد. این شخصیت برجسته در طول بیش از سه دهه مدیریت، فرماندهی نهاد علمی، اخلاقی، سیاسی و نظامی حزب الله، این شجره طیبه رویده را به بوستان قرآن و عترت تبدیل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابیفرد اضافه کرد: او به عنوان بازوی قدرتمند رهبر فرزانه جهان اسلام در برافراشتن خیمه اسلام در جهان اسلام نقش بی بدیلی ایفا کرد و تجسم ارزشهای والا و ۱۰ گانه بود.
وی با اشاره به سخنان «ژان ژاک روسو» در کتاب خود، گفت: این اندیشمند به این موضوع اشاره دارد که عظمت دروغین با عناوین ظاهری ممکن است مردم را فریب داده و رابطهای موقت بین آنها ایجاد کند. اما فقط عقل و حکمت میتواند این رابطه را برقرار و پایدار نگه دارد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه تجلی عظمت برآمده از عقلانیت و حکمت امروز در رهبران برجسته مقاومت و سید مقاومت مشاهده میشود، تصریح کرد: اینکه این رهبر هوشمند در جهان عرب با مذاهب مختلف به عنوان پرچمدار مقاومت شناخته میشود و او را پرچمدار عزت دنیای عرب و وحدت ملی در لبنان میدانند، نشانه شجاعت و حکمت و معنویت اوست.
حجت الاسلام والمسلمین ابوترابیفرد اضافه کرد: در اندیشه ناب دینی، خصائصی که پیامبر اعظم (ص) برای مومن در تراز ذکر کردند، علم، عمل، وارستگی از گناه، اجتهاد، سعی، تلاش، خستگی ناپذیر، صبر، یقین، رضا به حکمت الهی است که این ویژگیها هر انسانی را به نماد انسانی دارای ارزشهای انسانی تبدیل میکند.
وی یادآور شد: امروز شیخ حسن نصراللهها، هنیهها، سنوارها، نیلفروشانها و دیگر مجاهدان، نماد ایستادگی برای رضایت حق هستند و این مجاهدت برای سعادت انسان و توسعه سعادت در جاده انسانی است. مبارزه با ظلم، ستم، بسط عدالت اجتماعی، دفاع از حقوق مظلومان و ستمدیدگان، رفعت به بندگان خود، هدایت و رستگاری از جمله محورهای مدرسه حکمت، عقلانیت و حکمت است.
انتهای پیام/