صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۵۰ درصدی تعرفه حمل ریلی بار داخلی از بندر امیرآباد به بندرعباس

۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷:۰۵
کد خبر: ۴۷۹۸۹۷۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از کاهش ۵۰ درصدی تعرفه حمل ریلی بار داخلی در راستای حمایت از فعالان اقتصادی از بندر امیرآباد به بندرعباس خبر داد.

خبرگزاری میزان - به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از راه‌آهن، جبارعلی ذاکری، مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در دیدار با استاندار مازندران گفت: با توجه به اهمیت ترغیب بازرگانان و فعالان اقتصادی به ترانزیت ریلی و جایگاه مهم بندر امیرآباد در کریدور شمال-جنوب تعرفه حمل ریلی بار‌های داخلی بین بندرامیرآباد و بندرعباس ۵۰ درصد کاهش یافت.

وی افزود: علاوه بر حمایت از حمل ریلی بار، در تلاش هستیم تا با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه جابه‌جایی مسافر نیز تحول ایجاد کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: ویترین راه‌آهن بخش حمل‌ونقل مسافر است. اما طی چند دهه اخیر به دلیل محدودیت‌های تعرفه‌ای نتوانستیم رشد مطلوبی در این بخش داشته باشیم.

ذاکری بیان کرد: در مازندران با توجه به ویژگی‌های منطقه و بافت اجتماعی قطار‌های حومه‌ای می‌توانند رشد خوبی داشته باشند. حاضریم در این زمینه با حمایت از بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری دامنه و کیفیت فعالیت قطار‌های حومه‌ای این استان را گسترش دهیم.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران افزود: اگر سرمایه‌گذاران پای کار باشند حاضریم در این زمینه همکاری کنیم. با ۲۰ میلیون دلار نقدینگی می‌توان ۲ رام ریل‌باس با کیفیت را وارد خط کرد.

ذاکری اظهار کرد: به این شکل بخش دولتی تصدی‌گری در این بخش را کنار می‌گذارد و با ایفای نقش حمایتی به رونق جابه‌جایی ریلی مسافر کمک می‌کند. تعرفه‌گذاری نیز در نظام عرضه و تقاضا انجام می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: معتقدیم که فعالیت بخش خصوصی به جذب مسافر و تقویت ناوگان مسافری راه‌آهن می‌کند. به ویژه این‌که مازندران ناوگان اتوبوسرانی شهری و بین شهری فعال نیز ندارد و با توجه به گردشگرپذیر بودن این استان با تقویت قطار‌های حومه‌ای علاوه بر کمک به کاهش ترافیک می‌توان بسته سفر گردشگری ریلی هم تعریف کرد.

وی درباره حمایت از اجرای طرح‌های ریلی به ویژه تقاطع‌های ایمن راه‌آهن نیز گفت: برای هر پروژه‌ای که استان تشخیص دهد حاضریم ۵۰ درصد هزینه را تقبل کنیم. تا پیش از فعال‌تر شدن ترانزیت ریلی از بندر امیرآباد فرصت مناسبی برای اجرای تقاطع‌های ایمن در مسیر راه‌آهن شمال است و آماده همکاری با شهرداری‌ها و دستگاه‌های استانی در این زمینه هستیم.

گفتنی است مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در دومین سفر استانی از زمان انتصاب در دولت چهاردهم، به منظور بازدید از بندر امیرآباد و اسکله در حال ساخت رورو ریلی، پیگیری رفع موانع افزایش ظرفیت و فعالیت ترانزیت ریلی در مازندران، بازدید از خطوط و تاسیسات راه‌آهن شمال و دیدار با استاندار مازندران، همراه با محمدهادی ضیایی‌مهر عضو هیئت مدیره معاون ناوگان شرکت راه‌آهن به مازندران سفر کرد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *