صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قیمت تضمینی انواع برنج سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱:۱۰
کد خبر: ۴۷۹۷۹۵۹
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
مصوبه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در رابطه با قیمت تضمینی انواع برنج برای سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ ابلاغ شد.

خبرگزاری میزان - مصوبه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی در رابطه با قیمت تضمینی انواع برنج برای سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ طی نامه شماره ۰۲۰/۱۶۲۷۶۵ مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۱۷ توسط وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی، جهت اجرا به وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد.

اعلام قیمت تضمینی انواع برنج برای سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استناد مفاد قانون اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مصوب پنجم آبان ماه یک هزار و سیصد و نود و نه به شماره ۱۸۰/۶۷۸۲۶ مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲ مجلس شورای اسلامی شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی با تأکید بر به کارگیری رویکرد جایگزینی سیاست قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی در جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۲ تصویب نمود:
(۱) قیمت تضمینی انواع برنج برای سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به شرح جدول ذیل تعیین می‌گردد:

نام محصول قیمت هر کیلوگرم (ریال) ملاحظات
برنج گروه یک (خزر، فجر و ارقام مشابه) ۷۵۰۰۰۰ با (۱۰%) شکستگی
برنج گروه دو (شیرودی، سازندگی و ارقام مشابه) ۷۳۰۰۰۰ با (۱۰%) شکستگی
برنج گروه سه (ندا، نعمت و ارقام مشابه) ۷۰۰۰۰۰ با (۱۰%) شکستگی

قیمت ارقام مشابه برنج در چارچوب این تصویب‌نامه توسط وزارت جهاد کشاورزی تعیین و اعلام می‌گردد.

تبصره قیمت ارقام مختلف برنج برحسب درصد شکستگی دانه توسط وزارت جهاد کشاورزی با مشارکت سازمان برنامه و بودجه کشور تعیین می‌گردد.

۲) معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی موظف است واردات برنج و توزیع آن را به نحوی مدیریت نماید که فروش برنج داخلی در فصل برداشت از سوی تولیدکنندگان داخلی با مشکل مواجه نگردد.

۳) در راستای حمایت از تولید داخل در پایان ممنوعیت واردات برنج (۱۵ آبان ماه) اولویت واردات برنج با واردکنندگانی است که در خرید حمایتی برنج تولید داخل مشارکت نمایند.

۴) معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی مکلف است ساز و کار اجرایی بند (۳) این مصوبه را با همکاری معاونت امور زراعت معاونت برنامه ریزی و اقتصادی شرکت بازرگانی دولتی ایران و انجمن و تشکل‌های ذی‌ربط با تأکید بر توسعه کشت قراردادی و تنظیم بازار داخلی برنج تهیه و به دبیرخانه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی ارسال نماید. دستورالعمل مربوطه پس از تایید دبیرخانه از سوی رئیس شورا و وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ می‌گردد.

۵) در اجرای ماده (۳۳) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت، حمایت از کشاورزان متناسب با میزان رعایت برنامه الگوی کشت ابلاغی توسط وزارت جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد.

۶) انجام خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی منوط به داشتن بیمه محصول می‌باشد.

۷) به منظور بهبود شرایط کیفی خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی، رعایت کامل استاندارد‌های مربوط ضروری است.

۸) به استناد ماده (۶۱) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور و ماده (۳۶) آیین‌نامه اجرایی ورود، ساخت، فرمولاسیون و مصرف کود‌های شیمیایی، زیستی، آلی و سموم دفع آفات نباتی، به منظور تولید محصولات سالم، خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی منوط به رعایت حد مجاز باقیمانده سموم و کود‌های شیمیایی می‌باشد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *