صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیاست‌های محدودکننده مرزی اروپا؛ عامل مرگ مهاجران

۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۸:۲۵
کد خبر: ۴۷۹۷۰۸۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
سیاستمداران اروپایی همواره با طرح ادعا‌هایی واهی، مهاجران را مقصر وضعیت کشورهایشان نشان داده و به همین بهانه تلاش کرده‌اند سیاست‌های ضدمهاجرتی را تشدید کنند.

خبرگزاری میزان - محققان می‌گویند که باوجود گفتمان سیاسی خصمانه درمورد مهاجران در اروپا، تعداد مهاجرانی که غیرقانونی خوانده می‌شوند، که در انگلیس و سایر کشور‌های بزرگ اروپایی زندگی می‌کنند، برای سال‌ها تغییر نکرده است. 

محققان مهاجرت از ۱۸ دانشگاه و سازمان تحقیقاتی پیشرو جهان، ازجمله دانشگاه آکسفورد پایگاه داده عمومی را به‌عنوان بخشی از پروژه MIrreM منتشر کرده‌اند که مهاجرت غیرقانونی را اندازه‌گیری می‌کند. 

محققان دریافتند که بین ۲.۶ تا ۳.۲ میلیون مهاجر غیرقانونی در ۱۲ کشور اروپایی، ازجمله انگلیس، بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۳ زندگی می‌کنند؛ این میزان کمتر از یک درصد از کل جمعیت این کشور‌ها است. به‌طور کلی، به‌نظر نمی‌رسد جمعیت مهاجر غیرقانونی در سراسر کشور‌های اروپایی از سال ۲۰۰۸ به‌طور قطعی تغییر کرده باشد.

براساس این گزارش، تعداد تخمینی مهاجران غیرقانونی در انگلیس شامل پناهجویان، قربانیان قاچاق و مهاجران غیرقانونی بین ۵۹۴ هزار تا ۷۴۵ هزار نفر است.

مهاجرت غیرقانونی یکی از موضوع‌های کلیدی در انتخابات پی‌درپی در انگلیس و سایر کشور‌های اروپایی در سال‌های اخیر بوده است و سیاستمداران همواره سیاست‌های ضدمهاجرتی را اجرا کرده‌اند. 

سیاستمداران اروپایی گمان می‌کنند که با اعمال این سیاست‌های ضدمهاجرتی که حقوق انسان‌ها را نادیده می‌گیرد، وضعیت مهاجرت در این کشور‌ها بهبود می‌یابد؛ اما واقعیت این است که سیاست‌های مهاجرتی این کشور‌ها تنها به افزایش مرگ‌ومیر مهاجران و تشدید چالش‌های آن‌ها منجر شده است. 

براساس مطالعه‌های انجام‌شده، فنلاند با درنظر گرفتن وسعت، کم‌ترین جمعیت مهاجر غیرقانونی تخمین زده‌شده را دارد. جمعیت مهاجر غیرقانونی در ۴ کشور اروپایی (بلژیک، فرانسه، ایتالیا و انگلیس) ثابت باقی‌مانده است. 

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *