رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه: وکلا به اصلاح ذاتالبین خصوصا در پروندههای خانوادگی توجه ویژه داشته باشند
خبرگزاری میزان- آیین تحلیف هزار و ۲۰۰ نفر از کارآموزان ورودی شهریور ۱۴۰۲ مرکز وکلای استان تهران عصر امروز در مجتمع شهید بهشتی برگزار شد.
حسن عبدلیان پور در این نشست با تسلیت شهادت سیدحسن نصرالله، سید بزرگ مقاومت گفت: از نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران، ارتش جمهوری اسلامی، ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع به خاطر عملیات غرورآفرین وعده صادق ۲، تشکر میکنم.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه افزود: بدانید برای همه مشاغل، مراسم تحلیف برگزار نمیشود و تنها برای قضاوت، پزشکی، کارشناسی و وکالت مراسم تحلیف برگزار میشود لذا قدم در راه خطیری گذاشتید که باید از این جایگاه مراقبت کنید.
وی با طرح این پرسش که چه کنیم در این جایگاه دچار لغزش نشویم؟، عنوان کرد: بزرگان بسیاری در دین و آیین و هم ملیتمان داریم که باید از روش، سیره و منش آنها الگوبرداری کنیم تا در راه صحیح، استوار بمانیم.
عبدلیان پور با اشاره به سند تحول قضایی گفت: بخش عمدهای از مفاد این سند متوجه مرکز وکلاست از جمله برگزاری میزهای مشاوره حقوقی در مساجد که توسط کانون انجام شده است. انجام این برنامه در حوزه وکالت، از سیره رسول اکرم و امیرالمومنین (ع) الگوبرداری شد.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با تاکید بر اینکه وکلا باید با الگوبرداری از بزرگان، شجاع باشند، افزود: توکل به خداوند و توسل به ائمه معصومین (ع) را در حوزه خدمترسانی به مردم و انجام تمام امور در ذهن داشته باشید.
وی با تاکید بر اهمیت بصیرت افزایی وکلا و موضعگیری شان نسبت به مسائل روز جامعه تصریح کرد: وکیل قوه قضاییه باید بداند تکلیفش چیست و چه کاری باید انجام دهد.
عبدلیان پور خطاب به کارآموزان حاضر در این نشست گفت: حتما از ظرفیت وکلای سرپرست خود استفاده کنید.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه افزود: در بحث زیرساختها مشکلاتی داشتیم که بحمدلله این مهم مدیریت شده و در بخش نرمافزاری و سختافزاری با اقداماتی جهادی، در این حوزهها بروزرسانی انجام شده است.
عبدلیان پور گفت: روشهای جدید آموزشی مهم است و سعی کردیم عدالت آموزشی رعایت شود لذا آموزش ملی در مرکز وکلا دنبال شد.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه افزود: در پروندهها خصوصا پروندههای خانوادگی اقدام به اصلاح ذاتالبین کنید و موضوع صلح و سازش را جدی بگیرید. جلوگیری از افتراق و طلاق در بین خانواده اجر معنوی یزرگی در پیشگاه خداوند دارد و انتظار داریم وکلا به این مهم توجه کنند.
انتهای پیام/