صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مروری بر جذاب‌ترین فناوری‌های ناکام سال ۲۰۱۸

۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۶:۴۱
کد خبر: ۴۷۹۶۰۸
با پایان سال ۲۰۱۸ برخی فناوری‌ها که بار‌ها اخباری در مورد عرضه آن‌ها منتشر شده بود، در دسترس عموم قرار نگرفتند.

به گزارش گروه فضای مجازی ،حسگر‌های اثر انگشت زیر نمایشگر، نمایشگر‌های تاشدنی گوشی و دوربین‌های قدرتمند همراه با دستاورد‌هایی تازه در عرصه هوش مصنوعی از جمله دستاورد‌های مهم سال ۲۰۱۸ بودند. اما برخی کاربران در انتظار عرضه محصولات دیگری بودند که امیدوارند در سال ۲۰۱۹ شاهد عرضه آن‌ها باشند.

۱- ایر پاور اپل: انتظار می‌رفت اپل در سال ۲۰۱۸ شارژر بی سیم ایرپاور خود را عرضه کند، اما این اتفاق نیفتاد. شارژر مذکور قرار بود در آن واحد شارژ بی سیم سه دستگاه را ممکن کند تا کاربران بتوانند به طور همزمان آیفون، ساعت اپل و ایرپاد‌های خود را شارژ کنند. اما این مساله هرگز رخ نداد. برخی کاربران از شهریور ماه منتظر عرضه ایرپاور بودند. اما این اتفاق رخ نداد.

۲- گالکسی هوم: قرار بود در سال ۲۰۱۸ سامسونگ هم وارد بازار عرضه بلندگو‌های هوشمند شود. نرم افزار طراحی شده برای این بلندگو Bixby نام دارد. شناسایی صوت کاربران و پردازش دستورات صوتی از جمله امکانات گالکسی هوم است. سامسونگ مدتهاست از عرضه قریب الوقوع این محصول به بازار خبر می‌دهد، اما این اتفاق هنوز رخ نداده است.

۳- مسیر یابی واقعیت افزوده گوگل: گوگل در کنفرانس توسعه دهندگان خود در ماه می‌از ارائه خدمات مسیریابی واقعیت افزوده خبر داده بود که استفاده از آن موجب می‌شد تا کاربران به جای دریافت یک مسیر گرافیکی برروی نرم افزار نقشه گوگل بتوانند با فعال کردن دوربین مسیر حرکت به سمت مقصد را با فلش‌های چپ و راست مشاهده کنند. اما ارائه این خدمات هم تا سال ۲۰۱۹ به تعویق افتاده است.

۴- پردازنده ۱۰ نانومتری فوق سریع اینتل: اینتل در ماه‌های آغازین سال ۲۰۱۸ از عرضه پردازنده قدرتمند ۱۰ نانومتری خود خبر داده بود که دارای حافظه ارتقا یافته، سرعت بیشتر، عملکرد قدرتمند و ... بود. اما اینتل در عوض پردازنده ۱۰ نانومتری کم کیفیت کنون لیک را به بازار فرستاد که آن هم تنها در قاره آسیا عرضه شد. اینتل در ماه دسامبر قول داد که این پردازنده را با عنوان Sunny Cove در سال ۲۰۱۹ عرضه کند و لذا علاقمندان باید تا چند ماه دیگر منتظر بمانند.

 

منبع:مهر
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: حسگر اثر انگشت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *