صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بایدن سیاست‌های مرزی را تشدید کرد؛ انتقاد کارشناسان از رویکرد واشنگتن

۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۹:۳۷
کد خبر: ۴۷۹۶۰۰۲
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
دولت جو بایدن، همانند دولت دونالد ترامپ، طی ماه‌های گذشته سیاست‌های مرزی خود را علیه مهاجران تشدید کرده است.

خبرگزاری میزان - دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا که پیش از این سیاست‌های ضدمهاجرتی خود را تشدید کرده بود، حال از دور تازه‌ای از محدودیت‌ها خبر داده است.

دولت آمریکا اعلام کرد که محدودیت‌های پناهندگی در مرز جنوبی را سخت‌تر می‌کند؛ دولت بایدن از آنچه اشتیاق آمریکایی‌ها به افزایش امنیت در مرز‌ها خوانده، به‌عنوان بهانه‌ای برای تشدید سیاست‌های ضدمهاجرتی خود استفاده کرده است. 

قوانین جدید که محدودیت‌های اعلام شده در ژوئن (خرداد/تیر) را تشدید می‌کند؛ براساس قوانینی که در آن زمان اعلام شد، هر زمان که مقام‌های آمریکا تصور کنند مرز جنوبی تحت تاثیر قرار گرفته، به افراد اجازه پناهندگی داده نمی‌شود.

براساس قوانین قبلی، آمریکا می‌تواند دسترسی به پناهندگی را زمانی که تعداد افراد خواهان ورود به کشور به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در روز می‌رسد، متوقف کند. تعداد روزانه مراجعه‌ها به مرز باید به‌طور متوسط به زیر هزار و ۵۰۰ مورد در روز برای یک هفته برسد تا محدودیت‌ها کاهش یابد. 

براساس محدودیت‌های تازه، تعداد روزانه مراجعه‌ها به مرز باید برای حدود یک ماه کمتر از هزار و ۵۰۰ نفر باشد تا محدودیت‌ها کاهش یابد؛ دولت آمریکا همچنین اعلام کرده که از این پس همه کودکان را در این تعداد محاسبه می‌کند؛ این درحالی است که پیش‌تر تنها کودکان مهاجر از مکزیک شمارش می‌شدند.

این تغییرات که از روز سه‌شنبه، ۱۰ مهر اجرایی می‌شود، رفع محدودیت‌ها را بسیار دشوارتر می‌کند و به افرادی که از طریق گذرگاه‌های مرزی رسمی آمریکا بتوانند وارد این کشور شوند، در نهایت اجازه می‌دهد تا در آمریکا درخواست پناهندگی کنند.

براساس گزارش‌ها، محدودیت‌های اعمال‌شده در ژوئن هرگز برداشته نشدند، زیرا تعداد مهاجران ورودی به مرز هرگز به اندازه کافی (ازنظر دولت آمریکا) برای مدت طولانی کم نشده است.

گاردین در این مورد نوشت: سیاست اعلامی جدید دولت آمریکا این پرسش را ایجاد می‌کند که چرا دولت اکنون نیاز به تشدید محدودیت‌ها را احساس می‌کند. 

وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) گفت که میانگین هفت‌روزه ورود مهاجران به حدود هزار و ۸۰۰ مورد در روز کاهش یافته است. 

یک مقام ارشد دولت آمریکا گفت که زمان طولانی‌تری برای اطمینان از تداوم افت ورود مهاجران ضروری است. این مقام همچنین درباره محدودیت‌های شدیدتر قبل از انتشار عمومی صحبت کرد.

گروه‌های حامی مهاجران پیش‌تر به‌شدت از محدودیت‌های اعلام شده در ژوئن انتقاد کرده بودند و می‌گفتند که دولت در حال کاهش حمایت‌های حیاتی برای افرادی است که از آزار و اذیت فرار می‌کنند. 

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا ACLU و سایر گروه‌ها محدودیت‌ها را در دادگاه به چالش کشیده و می‌گویند که این محدودیت‌ها با اقدام مشابه دولت ترامپ که از سوی دادگاه‌ها متوقف شده بود، تفاوت چندانی ندارد. 

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا در پیامی گفته بود: براساس قانون پناهندگی تصویب‌شده و به‌رسمیت شناخته‌شده از سوی کنگره، افرادی که از خطر فرار می‌کنند نباید مجبور شوند برای پناهندگی منتظر بمانند و سعی کنند وقت ملاقاتی برای درخواست پناهندگی بگیرند؛ این قانون محدودکننده نه‌تن‌ها غیراخلاقی بلکه غیرقانونی است.

دولت آمریکا محدودیت‌های پناهندگی خود را تبلیغ کرده و گفته که این محدودیت‌ها به کاهش جدی تعداد افرادی که به مرز‌های جنوبی مراجعه می‌کنند، منجر شده است. 

وزارت امنیت داخلی آمریکا مدعی شد که از زمان اعلام تغییرات در ژوئن، تعداد روزانه افرادی که از سوی گشت‌های مرزی بین گذرگاه‌های مرزی قانونی بازداشت می‌شوند بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *