صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

در مرز‌های آمریکا چه بر سر کودکان می‌آید؛ از استفاده از گاز اشک‌آور تا دومینوی مرگ کودکان مهاجر در بازداشتگاه‌های آمریکا

۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۰:۱۷
کد خبر: ۴۷۹۵۲۶
در حالی که اقدامات ضد مهاجراتی دولت آمریکا در مرز‌های این کشور طی ماه‌های اخیر توجه زیای را به خود جلب کرده و انتقادات زیادی را به همراه داشته سه‌شنبه شب رسانه‌ها از مرگ یک کودک گواتمالایی دیگر در یکی از بازداشتگاه‌های کودکان در آمریکا خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل ، در حالی که اقدامات ضد مهاجراتی دولت آمریکا در مرز‌های این کشور طی ماه‌های اخیر توجه زیای را به خود جلب کرده و انتقادات زیادی را به همراه داشته سه‌شنبه شب رسانه‌ها از مرگ یک کودک گواتمالایی دیگر در یکی از بازداشتگاه‌های کودکان در آمریکا خبر دادند.

مقامات گواتمالا هویت این پسر بچه ۸ ساله را «فلیپ گومز آلونزو» اعلام کرده‌اند که به همراه پدرش «آگوستیمن گومز» از روز ۸ دسامبر در بازداشت نیرو‌های مرزی آمریکا بوده است.

این دومین کودک گواتمالایی است که طی ماه اخیر در بازداشتگاه‌های آمریکا جان خود را از ادست داده و با این وجود مقامات آمریکا همچنان به اقدامات خشونت‌بار خود علیه مهاجران در مرز‌های مکزیک ادامه می‌دهند.

 

 

پیش از این نیز رسانه‌ها گزارش دادند که یک کودک ۷ ساله گواتمالایی در مرکز نگه‎داری مهاجران غیرقانونی در مرز‌های آمریکا پس از گذشت تنها چند ساعت جان باخته است.

در پی جان باختن ژاکلین آمئی روزمری کال ماکین که به همراه پدرش از سوی نیرو‌های مرزی آمریکا بازداشت شده بود اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا که ادعاهایبی اساسی درباره مرگ این کودک مطرح کرده بود مورد انتقا شدید قرار گرفت.


این در حالی است که اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا درباره مرگ پسربچه ۸ ساله گوتمالایی نیز اطلاعات کاملی ارائه نکرده و تمام جزئیات درباره مرگ وی تاکنون مخفی مانده است.

 

 

این دو کودک تنها مهاجرانی نیستند که در مرز‌های آمریکا جان خود را از دست می‌دهند و آمار منتشره از سوی نهاد‌های دولتی آمریکا حاکی از آن است که ۲۸۱ نفر در سال مالی ۲۰۱۸ در مرز‌های آمریکا و مکزیک جان خود را از دست داده‌اند.

این اسناد نشان می‌دهد که از زمان پایان سال مالی ۲۰۱۸ در آخر ماه سپتامبر تاکنون نیز ۳۲ نفر دیگر در مرز‌های آمریکا جان خود را از دست داده‌اند که ۴ نفر از این مرگ و میر‌ها در ماه دسامبر روی داده است.

از سوی دیگر دولت آمریکا همچنان به دنبال اجرای سیاست‌های ضد مهاجرتی خود در مرز‌های آمریکا است که این سیاست شامل اقداماتی مانند تلاش برای اجرایی کردن دستور ترامپ مبنی بر توقف صدور پناهندگی به مهاجران مکزیکی که غیرقانونی وارد خاک آمریکا شده‌اند، بستن گذرگاه مرزی «تیجوانا» که هزاران مهاجر مکزیکی در آن منتظر دریافت مجوز ورود به خاک آمریکا هستند، استفاده از گاز اشک‌آور علیه مهاجران، بازداشت تعدادی از معترضان که در راستای حمایت از این مهاجران در آمریکا تظاهرات برپا کرده بودند و اقدامات بسیاری دیگر که انتقادات گسترده‌ای را از سوی کشور‌های مختلف و در داخل آمریکا در پی داشته است.

 

 

طی روز‌های گذشته گزارشگر ویژه حقوق مهاجران سازمان ملل ضمن انتشار گزارشی ۲۴ صفحه‌ای از آمریکا درخواست کرد تا تحقیقات کامل و مستقلی درباره مرگ دختر ۷ ساله گواتمالایی که اخیرا از سوی نیرو‌های مرزی آمریکا بازداشت شده بود صورت بگیرد و دولت آمریکا بازداشت کودکان مهاجر را متوقف کند.

براساس اطلاعات به دست آمده از سوی نیویورک تایمز، شمار کودکان بازداشت شده در پناهگاه‌های فدرال از تابستان گذشته تاکنون بیش از پنج برابر شده و به رقم ۱۲۸۰۰ نفر رسیده است. این در حالی است که تا ماه می ۲۰۱۷، تعداد این کودکان ۲۴۰۰ نفر بود. پناهگاه‌ها نیز که تنها ۳۰ درصد ظرفیت شان در سال گذشته پر بود، امسال تا ۹۰ درصد پر شده اند.


نشریه نیویورک تایمز در تازه‌ترین گزارش خود درباره موضوع بازداشت کودکان مهاجر در آمریکا نوشته است که سیاست تحمل صفر دولت آمریکا قادر است کودکان را به مدت نامحدودی در بازداشت نگه دارد.

 

 

یکی از مسئولان اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا هدف واقعی دولت آمریکا را از بین بردن کلیه حقوق کودکان بازداشت شده می‌داند. این در حالی است که نیویورک تایمز حتی قانون ۱۹۹۷ را با وجود ۱۰ هزار کودک مهاجر در حدود ۱۰۰ پناهگاه کودکان مهاجر با امکانات ضعیف که مرتبا اخباری مبنی بر سوء استفاده فیزیکی، سوء استفاده جنسی، بی توجهی پزشکی، تزریق اجباری دارو‌های ضد ویروسی و نیز محدودیت‌های غیرقانونی و خشن که حتی خواهر و برادر‌ها را از در آغوش گرفتن هم منع می‌کند، از آن‌ها به گوش می‌رسد، را برای کودکان مهاجر ناکارآمد می‌داند.

شمار مهاجران بازداشت شده از سوی نیرو‌های آمریکایی در مرز‌های مکزیک طی ماه نوامبر در مقایسه با سال پیش از آن افزایشی ۷۸ درصدی داشته و بسیاری از کودکان و بزرگسالان بازداشت شده بیش از سه ماه در بازداشت به سر برده‌اند.
این رقم بیشترین میزان بازداشت مهاجران از زمان آغاز به کار ترامپ در کاخ سفید به شمار می‌رود.

 

 

ماه آوریل دولت ترامپ سیاست «تحمل صفر» را در مرز‌های آمریکا اجرایی کرد که بر اساس آماری که وزارت امنیت داخلی آمریکا منتشر کرده، از روز ۱۹ آوریل تا ۳۱ می، ۱۹۵۵ کودک از والدین خود در نقاط مرزی آمریکا جدا شده‌اند.

جدیدترین اطلاعات منتشر شده از سوی دادگاه آمریکا نشان می‌دهد که دولت ترامپ بیش از ۲۵۰۰ کودک ۵ تا ۱۷ سال را از والدینشان در مرز‌های آمریکا جدا کرده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *