صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغییرات مدیریتی سبب شده تا پیشرفت‌های شهر آفتاب نهایی نشود

۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵:۰۱
کد خبر: ۴۷۹۴۹۱
مدیر عامل مجموعه نمایشگاهی بین المللی شهر آفتاب از احتمال برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب خبر داد و گفت: ارزش این مجموعه هم اکنون نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان است.

به گزارش گروه جامعه ، محمدرئوف قادری با بیان اینکه پیشرفت‌های خوبی برای شهرآفتاب در زمینه سرمایه‌گذاری انجام شده است، اظهار کرد: گرچه تغییرات مدیریتی سبب شد تا روند جذب سرمایه‌گذار برای شهرآفتاب کمی کاهش یابد، خوشبختانه آقای حناچی به صورت جدی به این موضوع ورود پیدا کرده است.

وی موضوع انتقال نمایشگاه‌های پرمخاطب را به مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب مورد تایید و تاکید مسئولان دولتی و شهرداری عنوان کرد و گفت: حتی رئیس جمهوری در نشست با آقای حناچی، شهردار تهران بر این موضوع تاکید کرد که نمایشگاه‌ها باید از تهران به شهر آفتاب منتقل شود.

به گفته مدیر عامل مجموعه نمایشگاهی بین المللی شهر آفتاب، این مجموعه نمایشگاهی در حوزه ساخت سالن‌ها و هتل پیشرفت‌های قابل توجهی کرده، اما تغییرات مدیریتی سبب شده تا این پیشرفت‌ها نهایی نشود. البته امیدواریم تا دو هفته آینده روند جذب اعتبار و سرمایه‌گذار نهایی شود.

قادری تاکید دارد: اگرچه سرمایه کافی برای تکمیل شهر آفتاب جذب نشده است، اما ما هم بیکار ننشسته ایم و در حال رفع نقص‌های موجود هستیم.

وی امیدوار است با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در شهر آفتاب، دوباره همه توجه‌ها به این مجموعه نمایشگاهی جلب شود.

مدیر عامل مجموعه نمایشگاهی بین المللی شهر آفتاب در ادامه گفت: صبح دیروز در نشستی که با مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب داشتیم، بین مصلی و شهر آفتاب، آنان توجه زیادی به این مجموعه داشتند و از سایت‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کردند. درواقع شهر آفتاب شانس نخست میزبانی نمایشگاه کتاب را دارد.

وی درباره برخی انتقاد‌ها نسبت به واگذار نشدن این مجموعه نمایشگاهی به بانک شهر به دلیل زیان‌ده بودند، توضیح داد: بحث واگذاری شهر آفتاب مربوط به سنوات گذشته است و این واگذاری درون سازمانی به دلیل اینکه بانک‌ها تا سقف مشخصی مجاز هستند که دارایی خود را به ملک تبدیل کنند، مورد موافقت بانک مرکزی قرار نگرفت.

قادری با بیان اینکه شهر آفتاب به سوددهی کامل نرسیده، چون هنوز تکمیل نشده است، گفت: متاسفانه این مجموعه نمایشگاهی در یک افتتاحیه زودرس مانند یک مخلوق ناقص به مردم عرضه و برای ساخت آن هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه شد. اما هزینه‌های امروز ما برای شهرآفتاب فقط مربوط به راهبری، نگهداری و تعمیر است.

ارزش شهرآفتاب ۶ هزار میلیارد تومان است

مدیر عامل مجموعه نمایشگاهی بین المللی شهر آفتاب پرداخت هزینه نگهداری و تعمیر را زیان نمی‌داند و تاکید دارد: فقط ۲۱ درصد از مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب ساخته شده و ۷۹ درصد آن هنوز ساخته نشده است. با این حال ارزش این مجموعه هم اکنون نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان است؛ بنابراین شهرداری تهران نه تنها ضرر نکرده بلکه سود هم کرده است.

نمایشگاه شهر آفتاب می‌تواند یکی از منابع مهم شهرداری برای درآمد‌های پایدار باشد و سالیانه ۵۰۰ میلیارد تومان به خزانه این نهاد واریز کند. البته مشروط به اینکه این نمایشگاه هر چه زودتر تکمیل شود و نمایشگاه‌های مهم و بزرگ به این مجموعه منتقل شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *