صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

۲ توصیه مهم به والدین برای خرید نوشت افزار دانش‌آموزان

۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۴:۴۳
کد خبر: ۴۷۹۳۱۴۰
یک مدرس و پژوهشگر حوزه سواد رسانه‌ای به بیان توصیه‌هایی برای خرید نوشت‌افزار دانش‌آموزان پرداخت و گفت: باید سعی کنیم برای دانش‌آموزان در سنین پایین‌تر که انعطاف پذیری بیشتری دارند الگوسازی مناسبی صورت گیرد و باید توجه داشته باشیم که دانش‌آموز صرفا مصرف کننده نباشند.

خبرگزاری میزان - با نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید یکی از دغدغه‌های والدین تهیه لوازم تحریر مناسب برای فرزندانشان است و یکی از مسائلی که در این مورد وجود دارد این است که تصاویری که بر روی انواع لوازم تحریر وجود دارد مناسب کودکان و نوجوانان و الگوی مناسبی برایشان باشد.

در همین رابطه سیده سارا میرقاسمی، مدرس و پژوهشگر سواد رسانه‌ای در گفت‌وگو با میزان بیان کرد: تاثیرات فرهنگی رسانه به گونه‌ای است که می‌تواند دانش‌آموزان را به خرید نوعی از لوازم تحریر و یا نوشت افزار با تصاویر خاصی ترغیب کند و به طور کلی از آنجایی که در سنین بالاتر خانواده چندان نمی‌تواند اعمال نظر کند باید سعی کنیم برای دانش‌آموزان در سنین پایین‌تر که انعطاف پذیری بیشتری دارند الگوسازی مناسبی صورت گیرد، باید توجه داشته باشیم که دانش‌آموز صرفا مصرف کننده نباشند.

وی ضمن اشاره به اینکه قرآن می‌فرماید «انسان باید به غذایی که می‌خورد نگاه کند» و محصولاتی که مصرف می‌کنیم نیز نوعی طعام هستند، ادامه داد:همان گونه که برایمان مهم است فرزندانمان از چه مواد غذایی استفاده می‌کنند باید برایمان مهم باشد، چه تصاویری را با چشم‌هایشان می‌بینند چرا که چشم دریچه ورود به مغز است و هنگامی که کودکی تصاویری را مشاهده می‌کند در ذهنش الگوسازی می‌کند.

وسایلی که برای فرزندانمان خریداری می‌کنیم برایشان الگو سازی می‌کنند 

این مدرس و پژوهشگر حوزه سواد رسانه‌ای گفت: تصویر شخصیت‌های مختلف در انیمیشن یا فیلم‌های مختلف می‌تواند موجب شود که دانش‌آموز به دنبال آن شخصیت برود و انیمیشن و فیلم‌هایش را تماشا کند. والدین باید بدانند هنگامی که وسیله‌ای را برای فرزندشان خریداری می‌کنند برایش الگوسازی می‌کنند و از این رو لازم است قبل از خرید لوازم تحریر برای فرزندانمان شخصیت‌های مختلف انمیشن و فیلم‌های کودک و نوجوان حتی شخصیت‌های داخلی را بررسی کنیم تا متوجه شویم این شخصیت‌ها چه الگوسازی‌هایی را برای فرزندانمان دارند.

میرقاسمی با بیان اینکه نمی‌توان به نسل ضد و آلفا باید و نباید کرد و لازم است با آن‌ها مشورت کرد و مسائل را با دلیل برایشان توضیح داد، افزود: می‌توانیم از خود دانش آموز بخواهیم تصاویر شخصیت‌های روی لوزام تحریر را بررسی کند و نقاط مثبت و منفیشان را توضیح دهد و شخصیتی را انتخاب کند که الگوی بهتری ایجاد می‌کند.

والدین باید هنگام خرید نوشت افزار مورد نیاز فرزندشان مراقب مصرف گرایی باشند

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از نکاتی که والدین باید هنگام خرید نوشت افزار برای فرزندانشان به آن توجه کنند پیشگیری از مصرف گرایی است، عنوان کرد: همه گیر شدن رسانه‌های اجتماعی و نمایشی عمل کردن موجب شده فرهنگ مصرف‌گرایی تشدید بیشتری پیدا کند، والدین باید هنگام خرید نوشت مورد نیاز فرزندشان مراقب این مسئله نیز باشند.

 این مدرس و پژوهشگر حوزه سواد رسانه‌ای با اشاره به اینکه  باید هنگام خرید لوازم تحریر برای کودکان و نوجوانان برایشان تعیین تکلیف نکنیم و با آن‌ها مشورت کنیم، توضیح داد: می‌توانیم دانش‌آموزان را به یک چالش دعوت کنیم و از آن‌ها بخواهیم که لوازم تحریر و وسایلی که در اختیار دارند را بررسی کنند که کدام یک قابل استفاده است و به چه وسایل جدیدی احتیاج دارند. باید دقت شود دانش‌آموزان واقعا به چه وسایلی نیاز دارند و بر اساس نیاز برایشان خرید شود.

انتهای پیام/

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *