صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دستفروشان چهارراه ولیعصر از ابتدای هفته در بازارچه سرمد مستقر می‌شوند

۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶:۵۹
کد خبر: ۴۷۹۱۴۲۹
معاون امور مناطق شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از ساماندهی دستفروشان محدوده چهارراه ولیعصر در بازارچه سرمد در ۱۲۰ غرفه خبر داد.

خبرگزاری میزان - به گزارش شهر، یاسر نکوفال معاون امور مناطق شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، پیرامون اجرای طرح ساماندهی دستفروشان چهارراه ولیعصر گفت: دستفروشان محدوده چهارراه ولیعصر، حد فاصل چهارراه ولیعصر تا سه راه جمهوری در محدوده منطقه ۱۱ در بازارچه سرمد به وسعت ۲هزار متر ساماندهی شده‌اند. این دستفروشان در بازارچه سرمد با ارائه غرفه‌های رایگان مشغول به کار شده اند به طوری که از شنبه (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) این بازارچه رسما افتتاح شده است. این بازارچه ۲ هزار مترمربعی دارای ۱۲۰ غرفه است. غرفه‌ها از تمامی امکانات از جمله، آب، برق و ... برخوردار هستند.

وی افزود: دستفروشان واقعی که نیازمند هستند، از قبل از اجرای طرحی شناسایی شده و در بازارچه سرمد ساماندهی شدند. این بازارچه از سیستم ایمنی، اطفای حریق و ... برخوردار است. شهرداری تهران در ایجاد بازارچه سرمد به دنبال منابع درآمدی نیست، بلکه به دنبال توانمندسازی دستفروشان است.

نکوفال ادامه داد: ارائه خدمات به دستفروشان تا زمان توانمندسازی آن‌ها که بتوانند روی پای خودشان بایستند و شغل مناسبی برایشان ایجاد شود، ادامه دار خواهد بود.

وی درباره شناسنامه دار شدن دستفروشان هم تصریح کرد: موضوع شناسنامه دار شدن دستفروشان را شهرداری تهران با وزارت اقتصاد پیگیری می‌کند تا دستفروشان کد اقتصادی دریافت و بتوانند بیمه شوند. درحال تهیه الزامات اولیه هستیم.

وی ادامه داد: شهرداری تهران تا سه ماه هیچ اجاره‌ای پرداخت نمی‌شود و پس از آن فقط هزینه نگهداری مثل نگهبان و ... را دریافت می‌کند. درواقع شهرداری تهران نه تنها به دنبال درآمد زایی از موضوع ساماندهی دستفروشان نیست بلکه خود برای ساماندهی دستفروشان هزینه هم می‌کند. این بازارچه تا یک سال برقرار است و پس آن تصمیم گیری می‌شود که ادامه پیدا کند یا خیر و این موضوع منوط به توانمندسازی دستفروشان است تا بتوانند شغلی پیدا کنند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *