صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیل مرگ‌بار در بنگلادش؛ ۱۳ نفر کشته و میلیون‌ها نفر سرگردان شدند

۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲:۴۱
کد خبر: ۴۷۸۹۸۰۲
باران‌های تند و شدید در بنگلادش به بروز سیلی مرگ‌بار منجر شد که احتمالا در ساعات آینده با بالا آمدن بیشتر آب مخاطرات فزاینده‌ای را رقم می‌زند.

خبرگزاری میزان – سیل مرگ‌بار در بنگلادش میلیون‌ها نفر را آواره کرد و ۱۳ نفر را به کام مرگ فرستاد.

به گزارش الجزیره، بیش از چهار میلیون بنگلادشی تحت تاثیر سیل ناشی از باران‌های سیل‌آسا قرار گرفته‌اند و صد‌ها خانه زیر آب قرار گرفته‌اند؛ شمار قابل توجهی از زیرساخت‌های این کشور نیز تخریب شده‌اند.

 

وزارت مدیریت بلایای طبیعی و امداد بنگلادش می‌گوید دست‌کم ۱۳ نفر بر اثر سیل ناشی از باران‌های شدید در شرق بنگلادش کشته و ۴.۵ میلیون نفر متضرر شده‌اند.

این وزارت‌خانه جمعه، دوم شهریور اعلام کرد که نزدیک به ۱۹۰ هزار نفر به پناهگاه‌های امدادی اضطراری منتقل شدند و ۱۱ منطقه از ۶۴ منطقه کشور تحت تاثیر سیل قرار گرفتند.

 

سیل ناشی از باران‌های تند و شدید بخش‌هایی از بنگلادش را درنوردیده است و امدادگران در تلاش برای تخلیه جوامع سیل زده هستند؛ در عین حال، ارتش و نیروی دریایی بنگلادش در مناطق حادثه‌دیده مستقر شده‌اند و قایق‌های تندرو و بالگردها برای نجات افرادی که در کناره رودخانه‌های سیلابی سرگردان شده بودند، به‌کار گرفته شدند.

مرکز پیش‌بینی و هشدار سیل (FFWC) اعلام کرده است که با تداوم بارندگی‌ها، سطح آب ممکن است در ۲۴ ساعت آینده بیشتر افزایش یابد و نگرانی‌ها در مورد سیل و جابجایی بیشتر را افزایش دهد.

 

کشور ۱۷۰ میلیون نفری بنگلادش در آسیای جنوبی که صد‌ها رودخانه از آن عبور می‌کنند، در دهه‌های اخیر شاهد سیل‌های مکرر بوده است؛ براساس شاخص جهانی خطر‌های آب‌وهوایی، این کشور در میان کشور‌هایی قرار دارد که در برابر بلایا و تغییرات آب‌وهوایی آسیب‌پذیرتر است.

باران‌های موسمی هر ساله باعث تخریب گسترده در بنگلادش می‌شود، اما تغییرات آب‌و‌هوایی با ایجاد تغییر در الگو‌های آب‌وهوا تعداد رویداد‌های شدید مربوط را افزایش می‌دهد.

 

براساس گزارش‌ها، باران‌های موسمی در کشور‌های آسیای جنوبی از جمله هند و بنگلادش معمولا از ماه ژوئن (خرداد) آغاز می‌شود؛ این ۲ کشور ۵۴ رودخانه مشترک دارند که از هیمالیا به خلیج بنگال می‌ریزند.

انتهای پیام/


برچسب ها: سیل آسیا بنگلادش

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *