آرایش جبهه سیاسی اعضای شورای امنیت نشانگر تغییر جناح بندیها در سطح جهانی است
سفیر ایران در لندن گفت: در مجموع آرایش جبهه سیاسی اعضای شورای امنیت نشانهگر تغییر جناح بندیها در سطح جهانی و این واقعیت است که سیاستهای افراطی در منطقه حتی در میان متحدان خود نیز در انزوا قرار گرفتهاند.
وی میافزاید: تحولات به خوبی نشان میدهد که عربستان و امارات برای باز بودن دست خود در تحولات و مذاکرات آینده در خصوص یمن اصولا با تصویب قطعنامه جدید موافق نبودند. اما سازمان ملل متحد و دیگر اعضای شورای امنیت اعتقاد داشتند که با توجه به شکنندگی اوضاع در یمن نیاز است که نتیجه مذاکرات و تفاهمات به دست آمده در سوئد ثبت و ضبط شوند تا طرفهای مذاکرات خود را متعهد به اجرا و تداوم آن در مذاکرات آینده بدانند.
بعیدینژاد اضافه میکند: آخرین پیش نویس تهیه شده توسط انگلیس تا ظهر روز قبل از تصویب قطعنامه به طور خصوصی مورد موافقت اعضای شورا قرار گرفته بود، هر چند عربستان از رهیافت قطعنامه به ویژه وجود بندی در خصوص تحقیق نسبت به یافتن عوامل ایجاد قحطی و بحران انسانی در یمن بعنوان جنایت علیه بشریت بسیار نگران بود، ولی نتوانسته بود بند را حذف کند. این پیش نویس بدین ترتیب در روز قبل از رأی گیری با وجود بند مربوط به تحقیق بحران انسانی و بدون اشارهای به ایران با رنگ آبی منتشر شده بود که در شورای امنیت به معنای نهایی شدن پیش نویس جهت رأی گیری است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *