صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حرکت دولت انگلیس به سمت راست افراطی

۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲:۴۴
کد خبر: ۴۷۸۸۴۷۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
خشونت‌ها و ناآرامی‌های ضدمهاجرتی اخیر در انگلیس نشان داد که این کشور هیچ راهبرد موثری برای مبارزه با راست افراطی ندارد.

خبرگزاری میزان - شورش‌های ضدمهاجرتی که در ۳۰ جولای (۹ مرداد) در انگلیس آغاز شد و به آتش زدن محل اقامت پناهجویان از سوی گروه‌های فاشیست در ۴ آگوست (۱۴ مرداد) ختم شد، میلیون‌ها نفر را شوکه و خشمگین کرده است.

درک علل اساسی خشونت راست افراطی و بررسی واکنش ضد اعتراضات سازماندهی شده از سوی «برای نژادپرستی به پا خیزیم»  (SUTR)، به ریاست سیاسی از سوی حزب کارگر ضروری است.

چنین ترازنامه‌ای نشان می‌دهد که هیچ راهبرد مؤثری برای مبارزه و شکست راست افراطی خارج از استقرار سیاسی مستقل طبقه کارگر علیه سرمایه داری وجود ندارد.

این مبارزه که اساسا ماهیت بین‌المللی دارد، مستلزم دفاع ضروری از مهاجران و مسلمانان در برابر خشونتی است که از سوی اراذل فاشیست تحریک شده و از سوی نایجل فاراژ آغاز شده است؛ مهم‌تر از همه، این به معنای مبارزه با دولت حزب کارگر به نخست‌وزیری کی‌یر استارمر و متحدانش است که برای جلوگیری از تهاجم ضروری طبقه کارگر تلاش می‌کنند.

دولت انگلیس و دفاع از راست افراطی

تصادفی نیست که شورش‌های ضدمهاجر کمتر از یک ماه پس از به قدرت رسیدن حزب کارگر در انتخابات سراسری ماه جولای رخ داد.

در حالی که بهانه این شورش‌ها کشتن ۳ کودک بود که به دروغ مسلمانان و پناهجویان را مقصر می‌دانستند، فضای مسمومی که باعث حملات هوشیارانه علیه مهاجران می‌شد، طی دهه‌ها از سوی دولت‌های دو حزب کارگر و محافظه‌کار پی‌درپی ایجاد شد.

کمپین انتخاباتی حزب کارگر، ملی‌گرایی خشونت‌آمیز، نظامی‌گری و لفاظی‌های ضدمهاجر را ترویج کرد؛ استارمر میلیارد‌ها دلار برای جنگ ناتو علیه روسیه در اوکراین و در کنار حمایت کامل از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه متعهد شد.

او خواستار کنترل‌های مرزی سخت‌تر علیه مهاجران شد، از محافظه‌کاران به دلیل «ناتوانی در توقف قایق‌ها» انتقاد و اعلام کرد که ریاضت‌ها مطابق با «قوانین مالی» حزب کارگر ادامه خواهد یافت.

حمایت انگلیس از یم جنایتکار جنگی

اولین اقدام حزب کارگر در دولت این بود که دیوید لامی، وزیر خارجه انگلیس، را به اراضی اشغالی اعزام کرد تا از بنیامین نتانیاهو، جنایتکار جنگی، حمایت کند.

استارمر سپس در نشست سران ناتو در واشنگتن دی‌سی شرکت کرد و زمینه را برای تشدید تنش نظامی علیه روسیه فراهم کرد.

در ماه جولای، ایوت کپر، وزیر کشور انگلیس، از حمله‌های پلیس به مهاجران در تابستان و پایان اقامت پناهجویان در مراکز اقامت پناهجویی خبر داد.

پس از رای دادن ۷ نماینده حزب کارگر به اصلاحیه‌ای در مخالفت با سقف ۲ فرزند در مزایا، استارمر آن‌ها را اخراج کرد.

 در اواخر جولای، صدراعظم این کشور برنامه‌هایی را برای کاهش ۲۳ میلیارد پوندی در هزینه‌ها، از جمله حذف کمک هزینه سوخت زمستانی برای حدود ۱۰ میلیون سالمند اعلام کرد.

مخالفت گسترده طبقه کارگر با برنامه جناح راست حزب کارگر از سوی بوروکراسی اتحادیه کارگری مسدود شده است؛ تلاش آن‌ها برای جلوگیری از مخالفت گسترده با دستور کار حزب کارگر در جنگ امپریالیستی و ریاضت سرمایه‌داری در واکنش آن‌ها به شورش‌ها آشکار است.

نیروی پلیس ملی جدید برای مقابله با نارضایتی‌ها در انگلیس

حزب کارگر یک نیروی پلیس ملی جدید را متشکل از ۶ هزار نفر اعلام کرده که نارضایتی‌های سیاسی و اجتماعی را هدف قرار می‌دهد.

 علاوه بر این جرمی کوربین، رئیس پیشین حزب کارگر، نقش نفرت‌انگیز سیاسی را ایفا و از حزب کارگر دفاع می‌کند؛ وی مانع از جدایی کارگران و جوانان از این حزب می‌شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *