صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دودانگه: میزبانی ایران در رقابت‌های جام جهانی کشتی آزاد ممکن نبود/ حافظ منافع کشتی کشورمان در اتحادیه جهانی خواهم بود

۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱:۵۹
کد خبر: ۴۷۸۷۹۸
علی اکبر دوادانگه عضو کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی گفت: به عنوان نماینده کشتی ایران تلاش می‌کنم حافظ منافع کشتی کشور باشم و تمام امور را با هماهنگی با مسئولان فدراسیون مطرح کرده‌ام.

به گزارش گروه ورزشی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، علی اکبر دوادانگه عضو کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی با بیان این مطلب افزود: به دلیل تسلط کامل به زبان انگلیسی در کنار مسائل فنی از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۲۱ میلادی بعنوان نماینده کشتی ایران در کمیسیون فنی اتحادیه جهانی حضور دارم و تلاش می‌کنم در هر جلسه از جایگاه کشتی ایران دفاع کرده و نظرات کشتی کشور را منتقل کنم.

وی ادامه داد: یکی از موارد مهم در جلسه هفته گذشته در بلگراد ایجاد بعضی تغییرات جزئی در قوانین داوری از جمله در برخی از خطا‌ها و اجرای قوانین ایجاد شده است که این موارد پس از تأیید از سوی اتحادیه جهانی به صورت رسمی اعلام خواهد شد.

دودانگه در مورد مسائل پیش آمده در مورد میزبانی رقابت‌های جام‌های جهانی آزاد و فرنگی اظهار داشت: کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی تصمیم گرفت تا از این پس رقابت‌های جام جهانی با شرکت ۵ تیم برتر رقابت‌های جهانی و یک تیم منتخب جهان شامل کشتی گیرانی که کشور‌های آن‌ها در رقابت‌های جهانی صاحب عنوان نشده‌اند برگزار می‌شود و بر این اساس میزبانی ایران در رقابت‌های جام جهانی کشتی آزاد ممکن نبود. همچنین در صورتی میزبانی رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی در سال ۲۰۱۹ میلادی قطعی است که ما باید بین پنج تیم برتر مسابقات جهانی قزاقستان قرار بگیریم و موضوع دیگر اینکه جام جهانی در سال‌های المپیک انجام نمی‌شود.

وی تأکید کرد: ایجاد تغییراتی در نحوه سیدبندی کشتی گیران جهت قرعه کشی اوزان دهگانه در رقابت‌های جهانی برای رعایت بیشتر عدالت و قرار گرفتن چهار کشتی گیر برتر در دو گروه به صورتی که تا مرحله نیمه‌نهایی با هم برخورد نکنند از دیگر تصمیمات این نشست بود.

دودانگه تصریح کرد: مورد دیگری که در این نشست مطرح شد این بود که اگر کشتی‌گیری در مرحله نیمه‌نهایی مصدوم شود و به کشتی ادامه ندهد برای اینکه بتواند بعنوان پنجم برسد حتما باید مصدومیت وی به تأیید پزشک برسد و در غیر اینصورت باید در وزن‌کشی صبح روز بعد شرکت کند تا از جدول مسابقات حذف نشود.

دارنده مدال طلای آسیا خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه مقرر شد از این پس در ۳ رشته آزاد، فرنگی و زنان یک کشتی گیر به عنوان کشتی گیر برتر سال انتخاب و جایزه ۱۰ هزار فرانکی به وی اهدا شود.

وی در مورد وزن کشی در ۲ روز گفت: در آنجا نظرات علمی و فنی کشتی ایران را در مورد مشکلات وزن‌کشی در دو روز را مطرح کردم، اما هیچ کدام از اعضاء از جمله مامیاشویلی و ریچ بندر نمایندگان روسیه و آمریکا در این مورد مخالفتی نکردند و مسئولان اتحادیه جهانی اعلام می‌کردند که با این شیوه میزبان آسیب دیدگی کشتی کاهش یافته و این روش برای حفظ همیشگی کشتی در المپیک‌ها است و فقط با اصرار ایران مقرر شد ساعت وزن کشی از ۷:۳۰ به ۹ تا ۱۰ و شروع مسابقات به تناسب شرایط زمان وزن کشی و میزبان بین ساعت ۱۱ تا ۱۲ باشد.

دودانگه موضوع دیگر مطرح شده در این جلسه را لزوم برخورد با مافیای داوری عنوان کرد و گفت: لالوویچ رئیس اتحادیه جهانی و تمامی اعضا بر ایجاد عدالت در داوری و استفاده از داوران همطراز در در رده‌های دیگر سنی (نوجوانان، جوانان، زیر ۲۳ سال) همچون رقابت‌های جهانی بزرگسالان تاکید کردند؛ و این موردی بود که رئیس اتحادیه جهانی بر آن تأکید داشت همچنین در این نشست موضوع محروم شدن داور دیدار ایمان صادقی با حریف آمریکایی در مرحله نیمه نهایی رقابت‌های امید‌های جهان عنوان شد و اتحادیه جهانی بر از بین بردن مسائلی از این دست در داوری‌ها تأکید دارد.

وی در پایان گفت: به عنوان نماینده کشتی ایران تلاش می‌کنم حافظ منافع کشتی کشور باشم و تمام امور را با هماهنگی با مسئولان فدراسیون مطرح کرده‌ام.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *