تکرار قهرمانی ایران در تایلند/ مانور قدرت با درخشش یک پرسپولیسی و یک استقلالی
در این دوره از مسابقات ۱۳ بازی انجام شد و ۳۸ گل از خط دروازهها عبور کرد و میانگین ۲.۹۲ به بار نشست. در این دوره تیمها در دو گروه سه تیمی به رقابت با یکدیگر پرداختند.
ابتدا برای مشخص شدن دو گروه و سرگروهها، چند بازی انجام شد. کره جنوبی و عراق به تساوی صفر-صفر رسیدند، اما در ضربات پنالتی تیم کره ۴-۳ برنده شد. تیم ملی ایران هم با دو گل کلانی و ایرانپاک در دقایق ۴۵ و ۵۱ از سد حریفش گذشت. کویت هم با دو گل از سد تیم میزبان گذشت.
تیم ملی ایران در گروه نخست قرار گرفت. هتتریک حسین کلانی باعث شد تا ملیپوشان به راحتی از سد عراق بگذرند. سه گل مهاجم فوقالعاده ایران در دقایق ۳۴، ۷ و ۷۸ زده شد. جدال تایلند و عراق با نتیجه یک - یک تمام شد و در آخرین مسابقه ایران در یک بازی پرگل و سخت، با نتیجه ۳ بر ۲ از سد تیم میزبان گذشت. ابتدا تایلند توسط پراپون در دقایق ۶۹ و ۷ به گل رسید، اما در ادامه علی جباری که مرد اول میدان هم بود در دقایق ۸، ۸۶ و ۸۸ سه بار موفق به گلزنی شد و ایران با دو برد اول شد و به نیمه نهایی رسید.
ایران در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۲ بر یک از سد حریفش گذشت و فینالیست شد. صفر ایرانپاک در دقیقه ۱۳ گل اول را زد، اما ۵ دقیقه بعد گل مساوی وارد دروازه ایران شد. با این حال در دقیقه ۴۸ گل پیروزی بخش به ثمر رسید. کره هم بعد از تساوی یک - یک برابر تایلند در ضربات پنالتی این تیم را شکست داد و حریف ایران شد.
علی جباری در دقیقه ۴۸ اولین گل فینال را به ثمر رساند، اما پارک لی چون در دقیقه ۶۵ کار را به تساوی کشاند و بازی به وقتهای اضافه کشیده شد. هر دو تیم کم کم خودشان را برای ضربات پنالتی آماده میکردند که حسین کلانی در دقیقه ۱۰۸ گل قهرمانی ایران را زد و خودش را هم آقایگل کرد. تایلند هم سوم شد.
ایران در این دوره ۱۱ گل زد که ۹ گل توسط حسین کلانی و علی جباری به ثمر رسید. مصطفی عرب با ۳۱ سال پیرترین و غلامحسین مظلومی با ۲۲ سال جوانترین ملیپوش بود.
پرسپولیس با ۶ بازیکن بیشترین نماینده را داشت و تاج سابق هم ۵ بازیکن در تیم ملی داشت. تیمهای پاس، عقاب و پیکان هم به ترتیب ۳، دو و یک بازیکن در تیم ملی داشتند.