صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آگاه سازی سالمندان در خصوص روش‌های کلاهبرداری از طریق خود پرداز

۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۰:۱۷
کد خبر: ۴۷۸۴۸۹
رئیس پلیس فتا البرز از یک مورد پرونده عامل برداشت غیر‌مجاز از حساب شخصی که با استفاده ازعدم آگاهی سالمندان اقدام به کلاهبرداری در این استان می‌کرد خبر داد و به شهروندان هشدار داد: سالمندان خود را در خصوص روش‌های کلاهبرداری در دنیای آی تی آگاه کنید.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه سرهنگ محمد اقبالی اظهار داشت: شخصی ۶۵ ساله با در دست داشتن مرجوعه قضایى به پلیس فتا مراجعه و عنوان داشت فردی ناشناس به بهانه انتقال وجه برای وی مبلغ ۲۰ میلیون ریال بدون اطلاع او برداشت نموده است و تقاضاى شناسایى عامل برداشت غیرمجاز از حساب بانکى‌اش را داشت.

سرهنگ اقبالی در ادامه گفت:: با انجام تحقیقات مقدماتی و تلاش کارشناسان پلیس فتا متهم که فردی سابقه‌دار بود با استفاده از شگرد‌های پلیسی شناسایی و طی عملیاتی دستگیر گردید.

این مقام انتظامی ادامه داد: متهم در ابتدا منکر هرگونه برداشت غیرمجاز از حساب شاکی بوده که پس از روبرو شدن با مستندات پرونده به بزه انتسابی اعتراف کرد و با تحقیقات بیشتر مشخص شد که وی با مهندسی اجتماعی به افراد ناتوان و ناآشنا به انجام عملیات بانکی نزدیک و اقدام به سرقت اطلاعات بانکی آنان می‌کرد.

رئیس پلیس فتا استان البرز در خصوص عدم ارائه کارت بانکی و اطلاعات مالی به افراد ناشناس وغریبه افزود: رمز کارت عابر بانک و اطلاعات حساب شما مانند کلید گاو صندوق شماست آن را به‌هیچ عنوان در اختیار دیگران قرار ندهید.

وی با اشاره به اینکه فرصت‌طلبان از ناآگاهی افراد بخصوص افراد سالمند به بهانه کمک استفاده می‌کنند تا آن‌ها را بفریبند، ادامه داد: کلاهبرداران در این حالت پیشنهاد کمک به این افراد را می‌دهند و به محض دریافت کارت آن‌ها، در یک لحظه مناسب آن را با کارت دیگری تعویض می‌نمایند و با فعال کردن رمز دوم اینترنتی اقدام به خرید می‌کنند ضمن اینکه ممکن است در همان لحظه دریافت کارت انتقال مبلغ فرد قربانی را به حساب شخصی خود منتقل کنند.

اقبالی با هشدار به شهروندان گفت:: پیشگیری همیشه بهترین راه برای مقابله با جرایم، بخصوص جرایم سایبری می‌باشد، ولی متاسفانه در زمینه آموزش به سالمندان اقدامات خاصی صورت نپذیرفته است که این مهم می‌تواند با همکاری اعضای جوان‌تر و آگاه‌تر خانواده صورت پذیرد.

رئیس پلیس فتا استان البرز در توصیه به شهروندان عزیز بخصوص سالمندان که خواهان انجام عملیات بانکی توسط دیگران هستند، گفت: هرگز به درخواست سودجویان و فرصت‌طلبان که به بهانه‌های مختلف خواهان انتقال وجه از حساب‌های شخصی شما وجه هستند، پاسخ ندهند و از افراد آشنا و معتبر نظیر فرزندان کمک بگیرند.

سرهنگ محمد اقبالی گفت:هموطنان می‌توانند آخرین آموزش‌های لازم و هشدار‌های سایبری را از طریق راه ارتباطی سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.ir مشاهده نموده و به زبانی ساده‌تر در اختیار سالمندان عزیز و گرامی قرار دهند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *