صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محدودیت وزارت نفت، مانع حذف سوخت مایع نیروگاهی

۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۳:۰۱
کد خبر: ۴۷۸۳۸۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر تولید برق وزارت نیرو گفت: امکان حذف سوخت مایع در نیروگاه‌ها وجود دارد، اما وزارت نفت با محدودیت‌هایی به ویژه در فصول سرد برای تامین کامل سوخت گاز روبه رو است.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از وزارت نیرو، محمدعلی فرحناکیان در خصوص امکان حذف کامل سوخت مایع (نفت کوره و گازوئیل) در نیروگاه‌های کشور، گفت: پیش از این در کشور نیروگاه‌هایی داشته‌ایم که از چند دهه قبل احداث شده بودند و تجهیزات مصرف گاز نداشتند، ولی با تلاش‌های صورت گرفته همکاران بخش، فنی تمامی نیروگاه‌ها به تجهیزات مصرف گاز مجهز شده‌اند.

وی افزود: اگر سوخت گاز تحویلی از طرف وزارت نفت به نیروگاه‌های کشور به ۱۰۰ درصد برسد، از این موضوع استقبال می‌کنیم و آمادگی مصرف آن را نیز داریم تا سوخت تمامی واحد‌ها تبدیل به گاز شود. در این میان، وزارت نفت با وجود تمامی تلاش که کرده و در طی چند سال اخیر، گاز تحویلی به نیروگاه‌های ما را افزایش داده است؛ ولی آن‌ها نیز با برخی محدودیت‌ها روبه‌رو هستند و همین امر باعث شده تا ما درصدی از سوخت مورد نیاز واحد‌های خود را از محل سوخت مایع تامین کنیم.

مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر تولید برق وزارت نیرو ادامه داد: در حال حاضر استفاده از سوخت مایع در نیروگاه‌ها به کمتر از ۱۵ درصد رسیده است که آن هم بیشتر مربوط به فصول سرد سال و به ویژه زمستان است. در فصول سرد سال با افزایش میزان مصرف گاز خانگی، مجموعه شرکت گاز برای تامین مصرف مورد نیاز مردم ناچار می‌شود گاز تحویلی نیروگاه‌های حرارتی را مقداری محدود کند و در نتیجه ما نیز ناچار به استفاده از سوخت مایع می‌شویم.

فرحناکیان با تاکید بر اینکه برای حذف کامل سوخت مایع از نیروگاه‌ها وابسته به وزارت نفت هستیم، عنوان کرد: گاز جدای از اینکه سوخت پاکی است و آلودگی‌های زیست محیطی را کمتر می‌کند طبیعتا تبعات استفاده از آن برای تجهیزات ما نیز کمتر است و در صورت مصرف گاز، بویلر‌های نیروگاهی و توربین‌ها عمر بیشتری خواهند داشت و با کیفیت بالاتری به فعالیت ادامه می‌دهند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *