صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع تنها تولید کننده باتری‌های لیتیومی در کشور است

۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷:۳۱
کد خبر: ۴۷۸۲۴۱۵
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
افشین نادری شریف در "اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی" گفت:باتری‌های لیتیومی یک فناوری و محصول راهبردی در دنیا است که باید به سمت این فناوری حرکت کنیم، زیرا که توسعه حوزه انرژی به این فناوری وابسته است.

خبرگزاری میزان - به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، مهندس افشین نادری شریف مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع در "اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی" که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد ضمن تسلیت ایام ماه محرم و تشکر از دانشگاه علم و صنعت به جهت همکاری در برگزاری این همایش گفت: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع بزرگترین تولید کننده باتری‌های خودرویی، صنعتی و تنها تولید کننده باتری‌های لیتیومی در کشور است که طیف گسترده محصولات آن ۴۵۰۰ باتری در ابعاد، اندازه و کاربری‌های مختلف تجاری، نظامی، صنعتی، نیروگاهی، دریایی، فضایی و ... را در بر می‌گیرد.

مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با اشاره به فعالیت این سازمان در حوزه انرژی‌های تجدید پذیر گفت: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع (توان) اولین مجموعه‌ای در کشور است که نخستین نسل توربین بادی مقیاس متوسط بومی را طراحی و تولید کرده است و از آن در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی‌های تجدید پذیر و حفظ محیط زیست استفاده کرده است.

افشین نادری شریف با بیان اینکه استفاده و تکیه بر سوخت‌های فسیلی باعث عقب ماندگی کشور در حوزه تولید انرژی و فناوری‌های وابسته شده است، افزود: باتری‌های لیتیومی یک فناوری و محصول راهبردی در دنیا است که باید به سمت این فناوری حرکت کنیم، زیرا که توسعه حوزه انرژی به این فناوری وابسته است.

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با بیان اینکه تهیه و تدوین نقشه‌ی راه برای توسعه فناوری‌های مرتبط با ذخیره ساز‌ها با چگالی انرژی بالا مانند باتری‌های لیتیومی بسیار حیاتی است، تصریح کرد: در این مسیر باید برنامه ریزی کامل در راستای تامین زنجیره‌ی ارزش این حوزه از معدن تا بازیافت انجام شود و این مهم نیازمند حمایت دستگاه‌های مسئول و جلوگیری از خروج باتری‌های فرسوده لیتیومی از کشور است.

معاون وزیر دفاع با بیان اینکه کار بر روی معادن و شورآبه‌های موجود جهت توسعه فناوری استخراج، فراوری مواد پایه باتری‌های لیتیومی و اقتصادی نمودن صنعت استحصال بسیار ضروری است، اظهار کرد: ایجاد مرکز تحقیق و توسعه و نوآوری در کل زنجیره ارزش صنعت و همچنین تولید مواد پایه، سل و پک باتری‌های لیتیومی و توسعه زیر ساخت‌های آزمایشگاهی می‌تواند در پیشرفت هرچه سریع‌تر این حوزه کمک کند.

انتهای پیام/


برچسب ها: وزارت دفاع

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *