صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تدوین نقشه وضعیت تغذیه‌ای کشور برای اولین‌بار در وزارت بهداشت

۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹:۳۲
کد خبر: ۴۷۸۱۱۱۰
معاون بهداشت وزارت بهداشت از تدوین نقشه وضعیت تغذیه‌ای کشور برای اولین بار در وزارت بهداشت، خبر داد.

خبرگزاری میزان - به گزارش وبدا، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درباره تدوین نقشه وضعیت تغذیه‌ای کشور، گفت: پس از هشت‌ماه تلاش فراوان در معاونت بهداشت وزارت بهداشت و با همت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و اقدامات ارزنده مدیران و کارشناسان تغذیه در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، برای اولین بار در کشور نقشه وضعیت تغذیه کشور طراحی شد.

وی افزود: این نقشه وضعیت شاخص‌های مهم تغذیه‌ای را در کل کشور و به تفکیک هر استان مشخص کرده تا مسئولان و سیاستگذاران به ویژه روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونین بهداشت بتوانند وضعیت جمعیت تحت پوشش خود را نسبت به سایر نقاط کشور ارزیابی و مداخلات انجام شده برای دستیابی به وضعیت تغذیه در دانشگاه خود را بررسی کنند و از نقاط بحرانی در هر دانشگاه آگاه شده و بتوانند مداخلات سریع برای بهبود وضعیت را انجام دهند.

فرشیدی تصریح کرد: این نقشه بر پایه ۱۰ شاخص مهم تغذیه طراحی شده است و مقرر است در طی سال‌های آتی چند شاخص بر اساس وضعیت بیوشیمیایی تغذیه نیز به آن اضافه شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین افزود: معاونت بهداشت وزارت بهداشت این نقشه کشوری را در اختیار تمام روسای دانشگاه‌ها و معاونین بهداشت قرار داده تا بتوانند از وضعیت تغذیه دانشگاه خود بر اساس این شاخص‌ها مطلع شوند؛ نظر به اینکه این نقشه بر پایه شاخص‌های مربوط به سال ۱۴۰۲ تدوین شده است، مقرر است که تدوین این نقشه‌ها بر اساس تغییر در وضعیت شاخص‌ها به صورت سالانه انجام شود و کنار هم گذاشتن این نقشه‌ها در طی چند سال خواهد توانست روند وضعیت تغذیه را در کل کشور و همچنین به تفکیک هر استان کاملا روشن سازد.

فرشیدی خاطرنشان کرد: در گام بعدی این پروژه، معاونت بهداشت وزارت بهداشت در نظر دارد تا این نقشه‌ها را به تفکیک روستا‌ها و شهر‌ها و شهرستان‌های هر دانشگاه تدوین کرده و در اختیار معاونین بهداشت دانشگاه‌ها قرار دهد تا هر دانشگاه به طور جزئی در تمام نقاط شهری و روستایی خود از وضعیت تغذیه جمعیت تحت پوشش خود آگاه باشند و بتوانند برنامه ریزی لازم برای ارزشیابی مداخلات و نیز تدوین مداخلات جدید را انجام دهند.

انتهای پیام/ 


برچسب ها: وزارت بهداشت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *