صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بنیاد برکت؛ توسعه مناطق محروم و ارتقای نهضت مدرسه‌سازی

۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷:۲۳
کد خبر: ۴۷۸۰۱۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
جمعی از نمایندگان مجلس ضمن تشریح اقدامات بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) معتقدند نهضت مدرسه‌سازی این بنیاد منجر به آگاهی‌بخشی و افزایش دانش و آگاهی جامعه و در نهایت، ارتقای سطح زندگی در مناطق محروم و توسعه‌نیافته می‌شود.
گروه سیاسی ؛ جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به مناسبت سالگرد تاسیس بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بخشی از اقدامات این بنیاد در حوزه‌های انتخابیه را تشریح کردند.

نقش بنیاد برکت در توسعه‌ی استان خوزستان
علی ساری به مناسبت یازدهمین سال‌روز تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: باید فعالیت‌های تمام نهاد‌های خدمت‌رسان را در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور ارج نهاد و قدردان بود.

وی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکت در استان خوزستان تصریح کرد: بنیاد در چند سال اخیر اقدامات گسترده و دامنه‌داری در زمینه‌های عمرانی و زیربنایی در استان انجام داده که ساخت مدارس، مساجد و مراکز بهداشت و درمان از آن جمله است.

ساری در ادامه، اقدامات اشتغال‌زایی بنیاد برکت را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در سالیان اخیر اقدامات مؤثر و قابل تحسینی از سوی بنیاد در زمینه‌ی کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار در خوزستان انجام گرفته که منجر به توسعه‌ی اقتصادی و رونق بازار کار در استان شده است. سرمایه‌گذاری و مشارکت در پروژه‌های تولیدی و صنعتی فعال در حوزه‌هایی هم‌چون محصولات پلاستیکی، مواد غذایی، پوشاک، آلومینیوم و ... در راستای نیل به هدف متعالی اشتغال‌زایی بوده است.

وی از آمادگی مجلس برای تعامل و همکاری بیش‌تر با بنیاد برکت خبر داد و بیان کرد: باید مساعدت‌های لازم با نهاد‌های خدمت‌رسانی هم‌چون بنیاد برکت انجام گیرد تا بتوانند در زمینه‌ی محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم کشور موفق‌تر عمل کنند. هم‌چنین باید فعالیت‌های این بنیاد به‌خوبی در سطح جامعه و در میان مسئولان تبیین شود تا همه در جریان خدمات آن قرار بگیرند.

نماینده‌ی مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استان خوزستان با وجود برخورداری از منابع نفتی، در بسیاری از مناطق با مشکلات عدیده از جمله بیکاری دست و پنجه نرم می‌کند و ورود به بنیاد برکت به این مناطق را باید به فال نیک گرفت.

وی افزود: بنیاد برکت با شناسایی کمبود‌ها و اولویت‌های هر منطقه، اقدام به انجام عملیات عمرانی و فعالیت‌های منجر به اشتغال‌آفرینی کرده است. این بنیاد توانسته است با فعالیت‌های مؤثر خود در مناطق محروم خوزستان، به توسعه و اشتغال پایدار در استان کمک شایانی کند.

اشتغال‌زایی مهم‌ترین خدمت بنیاد برکت است
عبدالرضا مصری به مناسبت یازدهمین سال‌روز تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اظهار داشت: از میان فعالیت‌های گسترده و متنوع بنیاد برکت، سرمایه‌گذاری و مشارکت برای ایجاد فرصت‌های شغلی اهمیتی دوچندان دارد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی در مناطق محروم کشور به اشتغال‌زایی و در نهایت به توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مردم آن مناطق می‌انجامد.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات بنیاد برکت به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) پس از وقوع زلزله در این استان تصریح کرد: بنیاد برکت جزو اولین‌های نهاد‌های خدمت‌رسان بود که بعد از وقوع زلزله، در منطقه حاضر شد و به ارایه‌ی خدمات متنوع به زلزله‌زدگان و آسیب‌دیدگان پرداخت. توزیع اقلام اولیه‌ی زندگی، ارایه‌ی خدمات بهداشت و درمان، ساخت خانه و مدرسه برای زلزله‌زدگان و ایجاد فرصت‌های شغلی برای زنان سرپرست خانوار در این مناطق از جمله‌ی این فعالیت‌ها است.

مصری خواستار ورود هر چه بیش‌تر بنیاد برکت به مقوله‌ی ایجاد اشتغال در استان کرمانشاه و به‌خصوص مناطق زلزله‌زده شد و افزود: حرکت جهادی بنیاد برکت در راستای اقتصاد مقاومتی و ایجاد فرصت‌های شغلی، علاوه بر پایین آوردن نرخ بیکاری، باعث درآمدزایی، تولید ثروت و توانمندسازی مناطق محروم و کم‌تر برخوردار می‌شود.

وی در خصوص سایر اقدامات و فعالیت‌های بنیاد برکت در استان کرمانشاه نیز توضیح داد: پروژه‌های عمرانی از جمله مدرسه‌سازی در مناطق روستایی کم‌تر توسعه‌یافته، ساخت و تجهیز مساجد، راه‌اندازی خانه‌های بهداشت، احداث جاده‌های روستایی، آب‌رسانی به مناطق صعب‌العبور و سرمایه‌گذاری‌های متعدد در طرح‌های تولیدی و اقتصادی با هدف محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم، این اقدامات را در استان شامل می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه‌ی مجلس شورای اسلامی، مشارکت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در راه‌اندازی واحد‌های تولیدی و صنعتی را یکی از بهترین الگو‌های کارآفرینی در کشور توصیف کرد و گفت: واگذاری این واحد‌ها به خود مردم پس از سوددهی توسط بنیاد برکت، مبین این واقعیت است که بنیاد به دنبال تصدی‌گری نیست و با نگاه جهادی و انقلابی، اهداف بزرگ‌تری را در کشور دنبال می‌کند.

نماینده‌ی مردم کرمانشاه در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد برکت به هر میزان بتواند در کشور اشتغال‌آفرینی کند، به توسعه و پیشرفت مناطق محروم کمک کرده و مردم این مناطق را توانمند خواهد کرد.

گسترش فعالیت‌های بنیاد برکت در سیستان و بلوچستان
جبیب‌الله دهمرده در یازدهمین سال‌روز تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان این مطلب افزود: مناطق زیادی از استان سیستان و بلوچستان از محرومیت و کمبود‌ها رنج می‌برند و فعالیت‌های بنیاد برکت می‌تواند به توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و ارتقای سطح زندگی ساکنان این مناطق کمک کند.

وی در تشریح برخی از فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه‌ی انتخابیه‌ی خود خاطرنشان کرد: اقدامات مؤثری توسط بنیاد برکت در حوزه‌های اشتغال‌زایی به‌ویژه در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی اجتماع‌محور، عمرانی و امور زیربنایی از جمله ساخت مدرسه، تکمیل و تجهیز مساجد، احداث خانه‌های بهداشت، آب‌رسانی و ... در سیستان و بلوچستان به مرحله‌ی اجرا درآمده و در رفع محرومیت از استان مؤثر بوده است.

نماینده‌ی مردم زابل در مجلس شورای اسلامی خواستار ورود هر چه بیش‌تر بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به مقوله‌ی اشتغال و توسعه در سیستان و بلوچستان شد و تصریح کرد: اقدامات بنیاد در حوزه‌ی سلامت و به‌خصوص در زمینه‌ی ساخت مراکز بهداشت و درمان، پرداخت هزینه‌های درمان افراد بی‌بضاعت و بیمه‌ی خانواده‌های کم‌برخوردار روستایی تأثیر به‌سزایی در ارتقای سطح زندگی آن‌ها داشته است.

دهمرده با اشاره به بالا بودن نرخ بیکاری در استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سرمایه‌گذاری و مشارکت بنیاد برکت در طرح‌های اقتصادی می‌تواند به اشتغال‌زایی و توسعه و رونق اقتصادی منطقه منجر شود. از سوی دیگر، ایجاد کسب‌وکار‌های خرد و خانگی و اشتغال پایدار، به‌خصوص در مناطق محروم روستایی که توسط این بنیاد در استان دنبال می‌شود، از مهاجرت بی‌رویه به شهر‌ها جلوگیری خواهد کرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از طریق بنیاد برکت طرح‌های بسیار خوبی را برای محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته در سراسر کشور طراحی و به مرحله‌ی اجرا درآورده‌اند که امیداریم شاهد گسترش این فعالیت‌ها در استان سیستان و بلوچستان باشیم.

توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی سیستان و بلوچستان با کمک بنیاد برکت
علیم یارمحمدی به مناسبت یازدهمین سالگرد تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: اقدامات بنیاد در حوزه‌ی کارآفرینی و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم و به‌خصوص استان سیستان و بلوچستان باعث برخورداری و توانمندسازی ساکنان و مردم این مناطق خواهد شد.

وی با بیان این‌که بیش از دو سال است که از طریق مراکز دانشگاهی با بنیاد برکت و فعالیت‌ها و اقداماتش آشنا شده، اظهار داشت: این بنیاد در راستای منویات رهبر معظم انقلاب فعالیت می‌کند و تا به امروز عملکرد موفقی داشته است.

عضو هیئت رییسه‌ی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که با سرمایه‌گذاری و مشارکت بنیاد برکت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی و بومی برای کارآفرینی، فاصله‌ی زیاد میان سیستان و بلوچستان و استان‌های برخوردار کاهش یابد.

یارمحمدی بیکاری را دغدغه و مشکل اساسی استان سیستان و بلوچستان ذکر و عنوان کرد: نرخ غیررسمی بیکاری در استان بین ۳۰ تا ۳۵ درصد در نوسان است. بیکاری به‌خصوص در مناطق روستایی استان چندان مناسب نیست. بیکاری، تبعات دیگری از جمله اعتیاد و بزه‌های اجتماعی را به‌دنبال دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جمعیت روستایی استان برخلاف سایر مناطق کشور از جمعیت شهری بیش‌تر است. از سوی دیگر، کشاورزی که شغل عمده‌ی مردم منطقه است، به علت کم‌آبی متوقف مانده و معیشت به خطر افتاده است.

نماینده‌ی مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ورود بنیاد برکت در قالب مشارکت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های صنعتی و ایجاد کسب‌وکار‌های خرد و خانگی می‌تواند به توانمندی و برخورداری مناطق محروم استان کمک کند.

یارمحمدی به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مناطق روستایی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: صنایع دستی استان مانند سوزن‌دوزی، حصیربافی و سفال در کشور بی‌نظیر است. باید مشاغل خرد و خانگی را به‌خصوص در حاشیه‌ی شهر‌ها احیا کرد و البته بازار مصرف را نیز برای فروش مهیا کرد.

وی وجود ۴۰۰ کیلومتر ساحل را در سیستان و بلوچستان به‌عنوان یک امتیاز برای استان برشمرد و خاطرنشان کرد: علاوه بر پرورش آبزیان در مناطق مجاور دریا، می‌توان در حوزه‌ی گردشگری هم اشتغال‌آفرینی کرد. صنعت گردشگری استان به‌طور کل مغفول مانده است. می‌توان با مشارکت بنیاد برکت در این حوزه‌ها اشتغال پایدار ایجاد کرد.

رفع معضل حاشیه‌نشینی با کمک بنیاد برکت
مسعود رضایی که به مناسبت سال‌روز تأسیس بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) سخن می‌گفت، با بیان این مطلب افزود: استان فارس نیز به‌مانند برخی از استان‌های کشور با کمبود فضا‌های آموزشی مواجه است و از این معضل رنج می‌برد و راه‌اندازی نهضت مدرسه‌سازی توسط بنیاد برکت، پاسخ مناسب و درخور توجهی به این کمبود است.

وی به تفاهم‌نامه‌ی ۶۵۰۰ میلیارد ریالی منعقده میان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و استانداری فارس برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و محرومیت‌زدایی این استان و دیگر فعالیت‌ها و اقدامات بنیاد برکت در زمینه‌های عمرانی، زیربنایی، سلامت، درمان و خدمات اجتماعی نیز اشاره کرد و افزود: خدمت‌رسانی بنیاد در حوزه‌هایی هم‌چون ایجاد اشتغال، ساخت مسکن محرومان، بیمه‌ی روستاییان و کمک به محرومان به ارتقای سطح زندگی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مردم این مناطق کمک شایانی می‌کند. بنیاد برکت هم‌چنین می‌تواند در حوزه‌های خدماتی دیگری مانند مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی در مناطق محروم نیز ورود کند.

رضایی با استقبال از برنامه‌ها و اقدامات گسترده‌ی بنیاد برکت در اشتغال‌زایی و ایجاد کسب‌وکار تصریح کرد: متأسفانه نرخ بیکاری در فارس بالاست و اشتغال در این استان از وضعیت چندان مناسبی برخوردار نیست. در عین حال، ظرفیت‌ها و بستر‌های مناسب برای ارتقا، بهینه‌سازی و توسعه‌ی واحد‌های تولیدی و صنعتی در استان وجود دارد که مشارکت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در این واحد‌ها می‌تواند به رونق اقتصادی منطقه و در نتیجه، بالارفتن سرانه‌ی اشتغال کمک کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، معضل حاشیه‌نشینی در استان فارس را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: آمار‌های غیررسمی حکایت از سکونت نزدیک به ۴۰ هزار نفر در حاشیه‌های شهر‌های بزرگ استان به‌خصوص شیراز دارد. اغلب این افراد به دلیل کم‌آبی و خشکسالی مجبور به رها کردن کار کشاورزی خود شده و از روستا‌ها به حاشیه‌ی شهر‌ها مهاجرت کرده‌اند و امروزه در وضعیت نامناسبی روزگار می‌گذرانند.

به گفته‌ی نماینده‌ی شیراز در مجلس شورای اسلامی، ایجاد فرصت‌های شغلی و فراهم‌آوردن بستر‌های لازم برای کسب‌وکار‌های خرد و خانگی توسط بنیاد برکت در مناطق حاشیه‌نشین استان فارس، می‌تواند به رفع معضل حاشیه‌نشینی و کاهش توابع و عوارض آن بی‌انجامد.

بنیاد برکت تا به امروز ۱۴۶ طرح شامل ۹ طرح در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی، ۱۳۳ پروژه در زمینه‌ی امور زیربنایی و فرهنگی، ۳ طرح در حوزه‌ی سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری ۲۴۹۴ میلیارد ریال در استان فارس به بهره‌برداری رسانده و یا در دست اقدام دارد.

مدارس برکت بالاترین استاندارد‌ها را دارد
ابوالفضل ابوترابی با اشاره به بهره‌برداری از مجتمع بزرگ آموزشی فرهنگی برکت شهیدحججی در شهرستان نجف‌آباد هم‌زمان با سال‌روز تأسیس بنیاد برکت از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: بنیاد برکت این مجتمع بزرگ را که ظرفیت پذیرش ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، در کم‌ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت احدث کرد و به‌بهره‌برداری رساند.

وی از مجموعه‌ی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به‌عنوان دستگاهی توانا و پرتلاش یاد کرد و گفت: مدیریت جهادی حاکم بر این ستاد، باعث خدمات گسترده‌ی آن در زمینه‌ی محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در سراسر کشور شده و عملکرد درخشانی از خود برجای گذاشته است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی افزود: بنیاد برکت وابسته به این ستاد هم حجم بالایی از خدمات را در کشور و به‌خصوص مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته در دست اجرا دارد، که مشارکت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های توانمندسازی اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی، ساخت مدرسه، جاده و توسعه‌ی راه‌های روستایی، ارایه‌ی خدمات بهداشتی و درمانی، از جمله‌ی این اقدامات است.

ابوترابی از نهضت مدرسه‌سازی برکت یاد کرد و اظهار داشت: بنیاد برکت علاوه بر ساخت مجتمع بزرگ آموزشی فرهنگی برکت شهیدحججی در نجف‌آباد، ۱۱۱۰ مدرسه‌ی دیگر در سراسر کشور، از جمله چندین مدرسه و واحد آموزشی را در روستا‌های شهر‌های استان اصفهان از جمله فلاورجان، شاهین‌شهر، برخوار، خور و بیابانک و آران و بیدگل به بهره‌برداری رسانده است. هم‌چنین در سفر دکتر مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به نجف‌آباد مقرر شد که بنیاد برکت چهار مدرسه‌ی دیگر به نام شهدای سرافراز مدافع حرم در این شهرستان احداث کند.

نماینده‌ی مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در حوزه‌ی انتخابیه‌اش تصریح کرد: در سال‌های اخیر شاهد فعالیت‌های بنیاد در زمینه‌های اشتغال‌آفرینی، عمرانی و زیربنایی در نجف‌آباد بوده‌ایم که باعث توسعه و آبادانی منطقه شده است.

به گفته‌ی ابوترابی، نهضت مدرسه‌سازی بنیاد برکت، منجر به آگاهی‌بخشی و افزایش دانش و آگاهی جامعه و در نهایت، ارتقای سطح زندگی در مناطق محروم و توسعه‌نیافته می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات قابل تحسین بنیاد، مشارکت در پروژه‌های تولیدی و صنعتی برای رونق و توسعه‌ی اقتصادی و در نتیجه، افزایش اشتغال در منطقه است. نکته‌ی مهم این‌که، پس از سوددهی پروژه، بنیاد برکت از آن خارج شده و همه‌ی امور را به خود مردم واگذار می‌کند.

بنیاد برکت بازوی توانمند نظام است
حسین مقصودی در یازدهمین سالگرد تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان این مطلب افزود: توسعه، عدالت، اشتغال و محرومیت‌زدایی از مبانی نظام و همواره مورد تأکید امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است.

وی با اشاره به اقدامات بنیاد برکت در ساخت مراکز آموزشی تصریح کرد: به عنوان یک معلم، اثرات فاز اول مدرسه‌سازی بنیاد را که از آن به‌عنوان هزاره‌ی اول یاد می‌شود از نزدیک لمس کرده‌ام. از یک‌هزار مدرسه‌ای که در فاز دوم این طرح در حال ساخت است، ۱۵ مدرسه نیز در مناطق محروم حوزه‌ی انتخابیه‌ی بنده احداث می‌شود. پنج مدرسه از این تعداد به بهره‌برداری رسیده و ۱۰ مدرسه‌ی دیگر در حال تکمیل است.

مقصودی ادامه داد: بنیاد برکت برای دانش‌آموزان روستای محروم «مچ» از توابع سبزوار که در کانکس‌های فرسوده تحصیل می‌کردند، در سال ۹۶ و فقط در عرض شش ماه، یک واحد آموزشی احداث کرد.

این عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی به فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه‌ی بهداشت و درمان نیز اشاره کرد و افزود: این بنیاد ساخت ۱۲ خانه‌ی بهداشت را در حوزه‌ی انتخابیه‌ی بنده در دستور کار دارد. هم‌چنین پروژه‌های عمرانی و زیربنایی دیگری از جمله ساخت راه‌های روستایی، آب‌رسانی به مناطق دورافتاده و محروم و ... را در منطقه‌ی سبزوار در دست اجرا دارد.

وی با اشاره به مساعدت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در تأمین جهیزیه‌ی زوج‌های کم‌بضاعت اظهار داشت: در حوزه‌ی انتخابیه‌ی من دختران جوانی بودند که سال‌ها به علت عدم توانایی در تهیه‌ی جهیزیه، از تشکیل زندگی مشترک محروم مانده بودند که با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) جهیزیه‌ی آن‌ها تأمین شده است.

نماینده‌ی مردم سبزوار ورود بنیاد برکت به مبحث اشتغال‌زایی را در حوزه‌ی انتخابیه‌ی خود مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: با این‌که نرخ رسمی بیکاری در منطقه، ۱۳ درصد اعلام شده، اما رقم واقعی ۳۰ درصد است. طبق دستور دکتر مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) قرار است سرمایه‌گذاری خوبی برای اشتغال‌زایی در منطقه انجام شود.

مقصودی ادامه داد: مشارکت بنیاد برکت با شرکت‌های کم‌توانی که زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های مناسب و لازم را برای فعالیت دارند، اما از توانایی مالی کمی برخوردار هستند، موجب رونق اقتصادی و در نتیجه، افزایش اشتغال می‌شود.

وی با برشمردن ظرفیت‌های موجود در سبزوار و مناطق اطراف برای اشتغال‌زایی عنوان کرد: سبزوار در بحث گیاهان دارویی جزو ۷ منطقه‌ی غنی کشور است. هم‌چنین رتبه‌ی اول تولید گوشت سفید در استان خراسان رضوی را داراست و ۳۵ درصد مایحتاج استان را تأمین می‌کند. نزدیک به ۲۵ درصد از لباس ورزشی کشور هم در روستا‌های سبزوار تولید می‌شود.

نماینده‌ی سبزوار در مجلس در خصوص کسب‌وکار‌های خرد و خانگی هم توضیح داد: قالی‌بافی در منطقه بسیار پررونق است، به‌طوری که فقط در یک روستا امکانات و ۳۰۰ وام اشتغال به قالی‌بافان پرداخت شده است. هم‌چنین پرورش بلدرچین و قرقاول نیز از جمله فعالیت‌های قابل گسترش در خانه‌ها است که می‌توان بر روی آن سرمایه‌گذاری کرد.

مقصودی افزود: شیرینی خانگی سبزوار هم از مرز‌ها گذشته و علاوه بر کشور‌های آسیایی به اروپا و از جمله کشور دانمارک صادر می‌شود. در حوزه‌ی صنایع دستی هم امکان سرمایه‌گذاری برای ایجاد کسب‌وکار‌های خرد و خانگی وجود دارد.

کارنامه‌ی درخشان بنیاد برکت در محرومیت‌زدایی
دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان در آستانه‌ی یازدهمین سالگرد تأسیس بنیاد برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، کارنامه‌ی این بنیاد را در حوزه‌ی محرومیت‌زدایی درخشان توصیف کرد.

غراوی با بیان این مطلب افزود: بنیاد برکت از جمله نهاد‌های اجرایی کشور است که توانسته در شهر‌های کوچک به‌خصوص در حوزه‌های محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی، عمرانی و ساخت مدارس و فضا‌های آموزشی خدمت‌رسانی کند.

نماینده‌ی مردم کلاله، مینودشت، مراوه تپه و گالیکش در مجلس شورای اسلامی با اظهار رضایت از عملکرد بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حوزه‌ی انتخابیه‌ی خود، اظهار داشت: حُسن فعالیت‌های این بنیاد اجرای سریع و بدون وقفه‌ی پروژه‌هاست که باعث ایجاد امید در مناطق محروم و جلب اعتماد مردم می‌شود. اگر بنیاد برکت دست‌اندرکار پروژه‌ای باشد، خیال همه راحت است که کار متوقف نخواهد شد.

وی با اشاره به تکمیل و تجهیز بیمارستان مینودشت توسط بنیاد برکت در استان گلستان، اظهار امیدواری کرد که نهادینه بودن عملکرد این بنیاد به سایر سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور نیز تسری یابد.

غراوی تصریح کرد: حوزه‌ی انتخابیه‌ی من ۴۴۰ روستا از یک‌هزار روستای استان گلستان و یک چهارم مساحت این استان را در برمی‌گیرد و با در نظر گرفتن زندگی اقوام مختلف در آن، توجه بیش‌تری را می‌طلبد.

نماینده‌ی کلاله، مینودشت، مراوه و گالیکش در مجلس شورای اسلامی با اعلام نرخ بیکاری در این شهر‌ها گفت: آمار‌های رسمی حکایت از نرخ بیکاری ۱۳ درصدی در منطقه دارد، اما آمار واقعی بالاتر از این آمار است. بیکاری، معضلات دیگری همچون اعتیاد و بزهکاری را در پی دارد.

غراوی با استقبال از طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت عنوان کرد: حوزه‌ی انتخابیه‌ی من در زمینه‌های کشاورزی و گردشگری از ظرفیت بالایی برخوردار است. استان گلستان مسیر عبور ۱۸ میلیون از زوار حضرت امام رضا (ع) است، اما متأسفانه رسوب اقتصادی آن برای استان به صفر می‌رسد. امیدواریم با فعالیت‌های بنیاد برکت شاهد رونق هر چه بیش‌تر کسب و کار در استان گلستان باشیم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *