صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائران برگزار می‌شود

۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷:۰۲
کد خبر: ۴۷۷۹۸۹۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تشریح برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین برای ارتقای سلامت زائران در تاریخ ۱۳ تا ۱۵ تیرماه از چاپ مجله آموزشی و پژوهشی تجمعات انبوه برای نخستین‌بار در جهان از سوی این کنگره با همکاری یک ناشر هلندی خبر داد.

خبرگزاری میزان - به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، عبدالرضا پازوکی در نشست خبری چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین با بیان این مطلب عنوان کرد: راهپیمایی اربعین یکی از بزرگترین تجمعات انبوه در جهان است و ارائه خدمات درمان و بهداشت برای ارتقای سلامت زائران از دغدغه‌های مهم حوزه سلامت و این کنگره است.

وی با اشاره به حضور بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار زائر ایرانی در اربعین ۱۴۰۲ و پیش بینی حضور پنج میلیون زائر ایرانی در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ ادامه داد: چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین با حضور شرکت‌کنندگان خارجی، اساتید پزشکی و سازمان‌های مرتبط با حوزه اربعین از تاریخ ۱۳ تا ۱۵ تیرماه در سالن همایش‌های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

پازوکی تصریح کرد: چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین در ۱۷ محور علمی از جمله حوادث و بلایا، هوش مصنوعی، طب سنتی، مواکب، بهداشت محیط، امداد و نجات، پرستاری، توانبخشی، پزشکی قانونی، سلامت روان، تغذیه، مباحث فرهنگی، دارو و تجهیزات و ... برگزار می‌شود، همچنین در این دوره مباحث جدید دندانپزشکی و بهداشت دهان و دندان نیز به محور‌های این کنگره افزوده شده است.

وی با اشاره به محور‌های علمی و توجه بیشتر در حوزه آموزش مسئولین موکب‌ها افزود: همچنین برای زائرانی ترانزیتی از مبدا کشورشان؛ مسائل بهداشت و درمان مورد توجه است که در این کنگره تجربیات این نوع خدمات تبادل علمی اطلاعات خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: عراقی‌ها به دلیل میزبانی زائران اربعین، بیشترین شرکت کنندگان خارجی در این کنگره نیز هستند تا با تبادل تجربیات بهداشت و درمان، زمینه‌های بهتری برای میزبانی و ارائه خدمات به زائران با بالاترین استاندارد علمی صورت پذیرد.

در ادامه مجید خوش میرصفا عضو کمیته علمی چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین با تشریح جزئیات ارسال مقالات به این کنگره عنوان کرد: تاکنون ۳۵۰ مقاله به زبان فارسی و انگلیسی در ۱۷ محور علمی به این کنگره ارسال شده است و ۲۰۰ سخنرانی در ۴۰ کارگاه علمی برای کنگره درنظر گرفته شده است، همچنین ۳۵ سخنران خارجی از ۵ کشور کویت، عراق، پاکستان، ترکیه و لبنان نیز در این کنگره سخنرانی خواهند داشت.

وی با اشاره به ۱۵ امتیاز بازآموزی این کنگره که دو امتیاز فرهنگی نیز برای اعضای هیئت علمی دارد، گفت: این کنگره ۲۰ امتیاز ضمن خدمت برای کادر بهداشت و درمان دارد که در قالب ۲۴ کارگاه فرهنگی و پزشکی برگزار می‌شود و در مجموع سه هزار و ۵۰۰ نفر در چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین شرکت می‌کنند.

میرصفا در ادامه با اشاره به رونمایی چند کتاب در چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین گفت: مجله علمی و پژوهشی با موضوع تجمعات انبوه نیز در این کنگره رونمایی می‌شود.

در ادامه فاطمه رضوان مدنی قائم مقام چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین نیز با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی این کنگره از سوی اهالی رسانه که می‌توانند در پویش فرهنگی این کنگره برای انتقال تجربیات خود در عرصه اربعین شرکت کنند، گفت: بیش از سه هزار نفر در این کنگره علمی شرکت خواهند کرد و افتتاح چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین با حضور مسئولین کشور، شرکت کنندگان خارجی، اساتید و شرکت کنندگان داخلی در روز چهارشنبه ۱۳ تیرماه خواهد بود.

قائم مقام چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین ادامه داد: در حاشیه این کنگره نمایشگاهی نیز مرتبط با سلامت در اربعین براساس نیاز زائران برپا خواهد شد که می‌توان به پرپایی غرفه‌های طب ایرانی تا غرفه محصولات اروتز و پروتز در حوزه توانبخشی اشاره کرد.

در ادامه بتول مهرشاد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با اشاره به اینکه هوش مصنوعی از اولویت‌های مهم این دانشگاه است به تشریح برنامه‌های مرتبط با این حوزه در چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین پرداخت و گفت: براساس تجربیات موفق برگزاری کنگره‌های هوش مصنوعی در این دانشگاه و همچنین دستاورد کمیته هوش مصنوعی در کنگره سوم و در نهایت شناسایی ایده‌ها و شرکت‌های پیشرو در این زمینه، پروژه‌های خوبی کلید زده شده است.

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران در توضیح بیشتر درخصوص کاربرد هوش مصنوعی در چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین به نمونه‌هایی از این پروژه‌ها از جمله در حوزه ویزیت برخط پرداخت.

در ادامه این نشست، زینب تمنایی عضو کمیته برنامه ریزی علمی چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین نیز به تشریح برنامه ریزی برای برپایی کارگاه‌های علمی این کنگره از جمله بیماری‌های شایع عفونی و موارد متعدد مرتبط با راهپیمایی اربعین پرداخت.

همچنین در ادامه این نشست خبری، پازوکی به سئوالات خبرنگاران درخصوص تبادلات علمی در حوزه هوش مصنوعی، مسائل مرتبط زنان زائر در راهپیمایی اربعین، مهمترین عوامل مرگ و میر در راهپیمایی اربعین از جمله بیماری قلبی و عروقی و بررسی بیماری شایع و جدید تب دنگی، در چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین پرداخت.

وی همچنین در ادامه از چاپ نخستین مجله آموزشی و پژوهشی با عنوان و موضوع تجمعات انبوه در جهان از سوی این کنگره خبر داد و گفت: برای ارتقای جایگاه بین المللی این مجله، با همکاری یک ناشر هلندی این مجله که به صورت فصل نامه نیز خواهد بود، چاپ می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان با زنده نگه داشتن یاد شهید رئیسی و شهدای خدمت بر مشارکت مردم برای حضور در این انتخابات به عنوان رسالتی برای ادامه راه این شهدا با انتخاب نامزد اصلح در راستای ارتقای سطح علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/


برچسب ها: اربعین

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *