صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی مشکلات کارخانه قند شیروان با حضور رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی

۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹:۰۱
کد خبر: ۴۷۷۹۷۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی در جریان بازدید از کارخانه قند شیروان مشکلات این کارخانه اعم از موضوع مزایده و واگذاری این واحد تولیدی به بخش خصوصی، ظرفیت تولید بالقوه و بالفعل کارخانه و دیگر موارد را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، حجت الإسلام و المسلمین جعفری رئیس کل دادگستری استان به همراه معاونین قضایی، دادستان عمومی و انقلاب بجنورد، رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شیروان از کارخانه قند شیروان بازدید کرد.

رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف کارخانه قند شیروان، از نزدیک در جریان روند انجام امور و فعالیت‌های این کارخانه قرار گرفت و درباره آخرین وضعیت این واحد تولیدی با مسؤولین مربوطه گفت‌وگو کرد.

در ادامه این بازدید حجت الإسلام والمسلمین جعفری در دفتر رئیس کارخانه قند شیروان حضور یافت و عمده مشکلات این واحد تولیدی را مورد بررسی قرار داد.

موضوع مزایده و واگذاری این واحد تولیدی به بخش خصوصی، ظرفیت تولید بالقوه و بالفعل کارخانه، کمبود میزان چقندر قند به علت کاهش سطح اراضی کشت، وضعیت نیروی انسانی شاغل و آماده به کار، پرداخت دستمزد و حق الزحمه کارگران و کارکنان از مهمترین مشکلات و محور‌های این گفت‌وگو‌ بود.

رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی با اشاره به اینکه سیاست اصلی دستگاه قضایی استان در حوزه سرمایه گذاری همواره حمایت همه جانبه و جدی از تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی یا توقف فعالیت واحد‌های تولیدی تصریح کرد: کار اقتصادی به خصوص در شرایط فعلی که دشمنان نظام با تهدید و تحریم، زیرساخت‌های تولیدی را نشانه رفته اند نوعی مجاهدت و یک کار جهادی محسوب می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: کارخانه قند شیروان با قریب به ۶ دهه فعالیت یکی از قدیمی ترین، مهمترین و بزرگترین واحد‌های تولیدی در استان به شمار می‌رود که نیاز‌های کشور و استان را در زمینه قند و شکر تأمین می‌سازد که به همین اعتبار اهمیت این واحد تولیدی بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی با اشاره به بدهکاری برخی واحد‌های تولیدی در معرض تعطیلی یا ورشکستگی گفت: ما اعتقاد قوی و راسخ داریم که اگر یک واحد تولیدی مدیون و یا بدهکار است نمی‌شود صرفا با مزایده یا فروش تجهیزات و یا تعطیلی آن نتیجه مطلوب گرفت بلکه تلاش کرد با اتخاذ تدابیر و ایجاد و سازوکار‌های اجرایی، هم بدهی‌ها پرداخت شود و هم واحد تولیدی سرپا بماند.

در خاتمه این بازدید و جلسه برگزار شده مقرر شد با هماهنگی و پیگیری‌های مسؤولین کارخانه و دستگاه قضایی استان با رئیس بنیاد و مسؤولین ذی ربط آخرین وضعیت و شرایط کارخانه مورد بررسی و در جهت حمایت از این واحد تولیدی، راه کار‌ها و تدابیر لازم اتخاذ گردد.

به گفته صالحی رئیس کارخانه قند شیروان این واحد تولیدی که توانسته در حال حاضر برای ۶۸۰ نفر بطور مستقیم اشتغال زایی کند، از سال ۱۳۳۷ مبادرت به کار تولید قند و شکر و سایر فراورده‌های این حوزه کرده و هم اکنون به علت کاهش ۴۰ درصدی اراضی تحت کشت چغندر قند و مشکلات اقلیمی و خشکسالی‌های اخیر با نصف ظرفیت فعالیت دارد و مدتی است بحث واگذاری آن به بخش خصوصی مطرح گردیده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *