صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایران، روسیه و چین درصدد تاثیرگذاری بر انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا بودند

۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱:۲۹
کد خبر: ۴۷۷۹۱۷
مدیر اطلاعات ملی آمریکا مدعی است قدرت‌های خارجی از جمله چین، ایران و روسیه درصدد تاثیرگذاری بر رای دهندگان انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا بودند.
به گزارش گروه بین الملل به نقل از رویترز، «دن کوتس» در اظهاراتی مدعی شد که قدرت‌های خارجی از جمله چین، ایران و روسیه درصدد تاثیرگذاری بر رای دهندگان انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا بودند.

مدیر اطلاعات ملی آمریکا در ادامه افزوده شواهدی از نفوذ به سیستم رای گیری آمریکا وجود ندارد و جامعه اطلاعاتی آمریکا میزان تاثیر تلاش‌های نفوذ خارجی بر نتایج انتخابات را ارزیابی نکرده است.

به گزارش رویترز، این ادعا‌ها به عنوان یافته‌های گزارش کوتس برای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا که در تامین امنیت انتخابات شرکت داشتند، ارسال شد. ترامپ در ماه سپتامبر با صدور دستور اجرایی رسیدگی به موضوع دخالت‌های خارجی را طی حکم اضطرار ملی اعلام و خواستار ثبت گزارشی از سوی نهاد‌های اطلاعاتی این کشور شده بود.

در گزارش کوتز آمده است: "در شرایط کنونی، جامعه اطلاعاتی هیچ گزارشی از نفوذ به زیرساخت‌های انتخاباتی، به نحوی که منجر به جلوگیری از اخذ رای یا تغییر رای‌های اخذ شده یا شمارش آرا شده باشد، در اختیار ندارد. "

در این گزارش که به جزئیات عملیات نفوذ خارجی اشاره‌ای نداشت، اعلام شد جامعه اطلاعاتی آمریکا تاثیر این نفوذ‌ها بر رای دهندگانی که ماه گذشته اعضای سنا و مجلس نمایندگان و نیز فرمانداران و سایر مقامات را انتخاب کرده اند، بررسی نکرده است.

این نخستین بار نیست که واشنگتن سایر کشورها را به دخالت در امور داخلی خود متهم می‌کند. پیشتر چهار نهاد قضایی و اطلاعاتی آمریکا با انتشار بیانیه‌ای چنین ادعایی را مطرح کرده بودند. در بیانیه مشترک دفتر هماهنگ‌کننده اطلاعات ملی آمریکا، وزارت دادگستری، وزارت امنیت داخلی و آژانس تحقیقات فدرال این کشور (اف‌بی‌آی) در این ارتباط، به رسانه‌هایی همچون راشاتودی و اسپوتنیک اشاره شده بود.

رابرت مولر بازرس ویژه رسیدگی به ادعای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا، گزارش خود در مورد توافق احتمالی میان روسیه و شرکت ترامپ برای تاثیر گذاری در انتخابات مذکور را در اواسط ماه فوریه اعلام خواهد کرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *