صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحریم نمایشی آمریکا علیه یک گروه صهیونیستی افراطی؛ از تساو ۹ چه می‌دانیم؟

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴:۲۲
کد خبر: ۴۷۷۸۱۱۸
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
خشونت شهرک‌نشینان به شکل‌های مختلف علیه مردم فلسطینی، چه در غزه و چه در کرانه باختری، موضوعی است که برای دهه‌ها ادامه داشته است.

خبرگزاری میزان - کارشناسان با افزایش خطر قحطی در نوار غزه به دلیل محاصره از سوی رژیم صهیونیستی، نسبت به پیامد‌های ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه هشدار داده‌اند. 

حال، آمریکا در اقدامی نمایشی تحریم‌هایی را علیه یک گروه خشونت طلب صهیونیستی به دلیل مسدود کردن و آسیب رساندن به کاروان‌های کمک‌های بشردوستانه در راه غزه اعمال کرده است.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گروه Tzav ۹ را، گروهی که هدف اعلام شده آن جلوگیری از ورود هرگونه کمک به غزه است، در ظاهر تحریم کرده است. این گروه همواره به غارت و آتش زدن کامیون‌های کمک رسانی متهم بوده است.

تساو۹ چیست؟

تساو۹ که همچنین تزاو۹ نوشته می‌شود، در ژانویه امسال (دی ۱۴۰۲) پدیدار شد. نام این گروه به تساو۸، دستور فراخوان اضطراری برای نیرو‌های ذخیره نظامی رژیم صهیونیستی، اشاره دارد.

این سازمان از سوی شهرک‌نشینان صهیونیست، نیرو‌های ذخیره ارتش و خانواده‌های کسانی که در عملیات طوفان الاقصی از سوی مقاومت بازداشت شدند، تشکیل شد.

این افراد افراطی با ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه مخالف هستند.

تساو۹ از زمان شکل‌گیری خود در بسیاری از فعالیت‌های خشونت‌آمیز با هدف ایجاد اختلال در ارسال کمک به غزه نقش داشته است. تاکتیک‌های این گروه شامل مسدود کردن جاده‌ها، آزار و اذیت رانندگان و خرابکاری کامیون‌ها است. 

آن‌ها به کاروان‌های بشردوستانه در گذرگاه کرم ابوسالم حمله کرده‌اند، کامیون‌ها را به آتش کشیده‌اند و رانندگان آن‌ها را مجروح کرده‌اند.

اعضای Tsav ۹ در ماه می (اردیبهشت/خرداد) ۲ کامیون کمک‌رسانی را در نزدیکی الخلیل غارت کرده و به آتش کشیدند؛ اقدامی که بخشی از یک کارزار گسترده‌تر برای جلوگیری از رسیدن مواد ضروری به غزه بود.

ویدیویی منتشر شده که نشان می‌دهد این گروه محموله‌های کمک را غارت می‌کند و مواد غذایی و تجهیزات پزشکی را در جاده می‌ریزد. این اقدام‌ها به تشدید بحران انسانی در غزه کمک کرده است؛ جایی که در آن شرایط قحطی گزارش شده است. 

جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمک به غزه

آژانس امدادرسانی سازمان ملل به فلسطینی‌ها، بزرگترین سازمان امدادی فعال در غزه، گفته است که مقام‌های رژیم صهیونیستی به‌طور مداوم از کمک‌رسانی به این باریکه جلوگیری کرده و مانع از عملیات این سازمان می‌شوند.

با بسته شدن گذرگاه‌های زمینی کلیدی، ورود برخی از منابع امدادی در این هفته از طریق یک اسکله شناور موقت ساخته شده از سوی آمریکا آغاز شد. 

اما رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل، با اشاره به اسکله ساخته شده از سوی آمریکا، هشدار داد: این (اسکله) جایگزینی برای مسیر‌های زمینی نیست.

کوگات، یک آژانس وابسته به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که در حال تسهیل ارسال غذا، آب و کمک به غزه، از جمله صد‌ها چادر برای آوارگان است. اما آژانس‌های امدادی بار‌ها گفته‌اند که عملیات‌های آن‌ها در نوار غزه به‌طور مداوم از سوی مقام‌های رژیم صهیونیستی مختل شده است.

خشونت شهرک‌نشینان

خشونت شهرک‌نشینان تنها علیه مردم غزه نیست؛ بلکه فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری نیز هر روزه با آن مواجه هستند. 

حمله‌های شهرک‌نشینان علیه فلسطینی‌ها فشار بیشتری را بر جوامع فلسطینی در سراسر کرانه باختری وارد می‌کند. جوامع فلسطینی قبلا نیز به دلیل وضعیت ناشی از سیاست‌های رژیم صهیونیستی، مانند تخریب اموال فلسطینی‌ها، و محرومیت از مایحتاج، از جمله آب، رنج می‌بردند. 

خشونت شهرک‌نشینان به نوبه خود، اثربخشی مداخله‌های بشردوستانه چندین ساله سازمان‌های محلی و بین‌المللی را که هدف آن جلوگیری از جابجایی اجباری جوامع فلسطینی بوده، به خطر انداخته است.

خشونت شهرک‌نشینان با حمایت نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی و با کمک و حمایت کابینه، بخش مرکزی سیاست و برنامه این رژیم برای پاکسازی قومی سرزمین فلسطین اشغالی به‌منظور ایجاد حاکمیت کامل بر آن و امکان گسترش شهرک‌ها است. 

شهرک‌ها مجموعه‌ای از مستعمره‌های شهری تحت حمایت کابینه صهیونیستی هستند که برای شهرک‌نشینان در کرانه باختری اشغالی و بلندی‌های جولان ساخته شده‌اند. 

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *