صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان: نقش آفرینی سران عشایر در ایجاد اتحاد بین اقوام و ترویج فرهنگ صلح و سازش بسیار ارزشمند است

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰:۳۴
کد خبر: ۴۷۷۶۶۹۳
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: سران عشایر نقش آفرینی بسیار مهمی در ایجاد فضای صلح و سازش میان اقوام دارند و ظرفیت ارزشمندی برای تقویت سنت‌های حسنه در جامعه هستند.

خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحمید امانت بهبهانی در اولین نشست اعضای شورای سیاست‌گذاری عشایر استان، که با هدف برنامه ریزی در جهت ترویج فرهنگ صلح و سازش در استان خوزستان برگزار شد این شورا را برای حل و فصل دعاوی و اختلافات بین مردم راهگشا دانست و اظهار کرد: نهاد مردمی شورا‌های حل اختلاف با مشارکت و همکاری سران عشایر، معتمدان، ریش‌سفیدان و انسان‌های پرتلاش و صبور، صلح، گذشت و بخشش را در میان مردم ترویج و مشارکت مردم را در امر اصلاح ذات البین تجلی می‌بخشد از این رو تأثیرگذاری شورا‌های حل اختلاف با استفاده از ظرفیت‌های موجود استان در صلح و سازش بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: این شورا از سران عشایر و افراد توانمند در امر صلح و سازش و حل و فصل دعاوی و مشکلات مردم تشکیل و زیر مجموعه مجمع صلح خوزستان بشمار می‌رود و مجمع صلح جایگاه ویژه‌ی در استان دارد و بزودی اساسنامه آن ثبت خواهد شد.

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان با بیان اینکه سران عشایر نقش آفرینی بسیار مهمی در ایجاد فضای صلح و سازش میان اقوام دارند، گفت: یکی از سیاست‌های مهم شورای سیاست‌گذاری عشایر خوزستان انجام فعالیت‌های ابتکاری و نوآورانه در امور اجتماعی، از جمله ترویج فرهنگ عفو و گذشت، مبارزه با سنت‌های غلط مانند تیراندازی در مراسمات، پیشگیری از وقوع درگیری و نزاع بین طوایف، ترویج سنت ارزشمند رایه‌العباس و خون بست است و بزرگان و سران عشایر باید در این شورا کار‌ها و فعالیت‌های اثرگذاری انجام و جایگاه صلح و سازش در استان را ارتقا دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین امانت بهبهانی در ادامه خوزستان را مهد تمدن، ایثار، فداکاری، شهادت و صلح و سازش دانست و عنوان کرد: استفاده از ظرفیت آیین‌ها و برنامه‌های مذهبی و ملی، همواره با مشارکت و همکاری تمامی اقوام و عشایر، موجب ایجاد امنیت، آرامش، کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی در استان می‌شود.

وی به پویش فرهنگی «به حرمت خادم‌الرضا می‌بخشم»، «پویش سنت رایه‌العباس»، «به عشق حضرت ابوالفضل العباس(ع) می‌بخشم» و «ـپویش عدم تیراندازی در مراسمات» اشاره کرد و بیان کرد: با آغاز این پویش‌های فرهنگی، آثار فراوانی در جهت ترویج و گسترش فرهنگ صلح و سازش، عفو، گذشت و بخشش و همچنین مذمت و مبارزه با سنت غلط و ناپسند تیراندازی، بین افراد جامعه خواهد داشت.

وی با اشاره به کسب رتبه اول کشوری این معاونت در اجرای برنامه‌های عملیاتی و روابط عمومی در سال ۱۴۰۲ گفت: با تلاش و همت همکاران خستگی ناپذیر این مجموعه، در سال گذشته معاونت توسعه حل اختلاف استان توانست با کسب رتبه برتر کشوری در نحوه اجرای خوب و مضاعف برنامه‌های عملیاتی و همچنین فعالیت‌های اثرگذار روابط عمومی در امر تولید خبر و اطلاع رسانی، منجر به ارتقای جایگاه این استان در سطح کشور شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین امانت بهبهانی در ادامه ضمن گرامیداشت سالروز رحلت امام خمینی (ره)، قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و یاد و خاطره شهدای خدمت، شهید آیت الله رئیسی و هئیت همراه، انتخابات را مظهر مردم سالاری دینی برشمرد و تصریح کرد: تبلور دین، امنیت، اقتدار و رفع مشکلات کشوردر حضور حداکثری مردم در انتخابات است و مشارکت پرشور مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب فردی در تراز دولت انقلابی، ولایی و مردمی، موجبات یأس و ناامیدی دشمنان و ضامن امنیت ملی و اقتدار کشور خواهد شد.

در این نشست تعدادی از اعضای این مجمع ضمن تقدیر فراوان از ابتکار معاون قضایی و رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان در تشکیل این شورا به بیان دیدگاه ها، نظرات و پیشنهادات خود پیرامون موضوعات مختلف این مجمع پرداختند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *