صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

نماینده تهران در مجلس خبرگان رهبری: امام خمینی (ره) مردم را یکی از مولفه‌های مهم قدرت در نظام اسلامی می‌دانستند

۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۷۶۳۲۵
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی برخواسته از اندیشه‌های امام خمینی (ره) است تاکید کرد: امام راحل مردم را یکی از مولفه‌های مهم قدرت در نظام اسلامی می‌دانستند.

خبرگزاری میزان - امام خمینی (ره) روز چهارشنبه اول مهر ۱۲۸۱ هجری شمسی مطابق با ۲۰ جمادی الثانی ۱۳۲۰ قدر شهرستان خمین متولد و پس از سال‌ها تلاش و مجاهدت در راه اسلام و انقلاب شبانگاه سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به ملکوت اعلی پیوسند.

رهبر معظم انقلاب ۱۴ خرداد ۱۳۸۴ در مراسم شانزدهمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمه‌الله) گفتند: «امروز، روز تجدید خاطره‌ دردناک رحلت امام بزرگوار ماست. برای ملت ایران خاطره‌ تلخ این روز، فراموش‌نشدنی است. آمدن ما به این مکان، برای تجدید عهد است. می‌خواهیم در کنار جسم آرمیده‌ امام بزرگوارمان، خطاب به روح مطهر و ملکوتی او بگوییم: «انّا علی العهد الّذی فارغناک علیه»؛ یعنی ما بر سر عهد، پایداریم. عهدی که با امام بزرگوارمان داریم، پیمان ادامه‌ راه او و سعی و تلاش برای رسیدن به هدف‌های اوست».

به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ «امام مختصّات شخصیّتی‌ای و موهبت‌هایی را دارا بود و خدا به او داده بود که این مختصّات، این خصوصیّات در کمتر کسی در این حد جمع می‌شود. امام این خصوصیّات را داشت: انسانی بود شجاع، انسانی بود باحکمت و باتدبیر، انسانی بود پارسا و پرهیزکار و دلبسته‌ به خدای بزرگ، دلباخته‌ به ذکر الهی؛ امام مردی بود ظلم‌ستیز؛ با ظلم کنار نمی‌آمد، با ظلم مبارزه می‌کرد، حامی مظلوم، استکبارستیز؛ امام مردی بود عدالتخواه، طرف‌دار مظلومان، حامی مظلومان؛ اهل صداقت، با مردم صادق بود، با مردم همان جوری سخن میگفت که دل او بود و احساس قلبی او بود؛ با مردم صادقانه رفتار میکرد؛ در راه خدا اهل مجاهدت بود، آرام نمی‌نشست، دائم در حال مجاهدت بود؛ [مصداق]این آیه‌ی شریفه: فَاِذا فَرَغتَ فَانصَب * وَ اِلیٰ رَبِّکَ فَارغَب؛ (۱) از یک کار بزرگ که فراغت پیدا میکرد، چشم به یک کار بزرگ دیگری میدوخت و آن را دنبال میکرد؛ اهل مجاهدت فی‌سبیل‌الله بود؛ این‌ها عوامل جاذبه‌ی امام است. این خصوصیّات در امام مجتمع شده بود؛ هر کسی با این خصوصیّات باشد، دل‌ها به سَمت او جذب میشود؛ این‌ها همان عمل صالحی است که خدای متعال می‌فرماید: اِنَّ الَّذینَ ءامَنوا وَ عَمِلُوا الصّالِحاتِ سَیَجعَلُ لَهُمُ الرَّحمانُ وُدًّا؛ این وعده‌ی الهی است؛ این محبّتها هم محبّتهای الهی است، محبّتهای تبلیغی و تحمیلی و تلقینی نیست؛ کار خدا است، دست خداست».

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به فضائل اخلاقی رهبر کبیر انقلاب اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) دارای یک شخصیت فوق‌العاده جامع در عرصه‌های معارف نظری و ادبی اسلام بودند. به جرات می‌توان گفت شخصیتی ممتاز و برجسته بودند و در نظام معرفتی به درجه بالای ایمان رسیده بودند.

 نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان با بیان اینکه امام راحل در تمامی ابعاد فقه تسلط فوق‌العاده داشتند گفت: نگاه ایشان به فقه نه در یک عرصه فردی بلکه عرصه اجتماعی تمدن‌آفرین و به ویژه در فقه حکومتی دارای اندیشه نو بودند.

 

 

وی بیان کرد: حضرت امام خمینی رحمه الله علیه دارای اخلاق و عرفان و شخصیت شناخته‌شده و برجسته‌ای بودند و در همه عرصه‌ها از جمله معرفتی، فقهی و اخلاقی کتاب‌ها و تالیفات ارزشمندی داشتند.

آیت‌الله صفایی بوشهری اظهار داشت: امام راحل یکی از محدود فقهایی است که فقه را صرفا در کتاب نگه نداشت بلکه در تمامی عرصه مورد نظر فقه اسلامی در جامعه محقق کرد، به این دلیل از مهمترین امتیازات وی هدفمندکردن فقه در تمامی ابعاد به ویژه سیاسی اجتماعی بود و برخود می دانستند که اهداف فقه حکومتی که برقرای نظام حکومتی است در جامعه محقق شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی برخواسته از اندیشه‌های امام خمینی (ره) است تاکید کرد: این موضوع برگرفته از آموزه‌های اصیل اسلامی است. ایشان توکل به خداوند داشتند و با تمام وجود بدون هیچ دغدغه‌ای برای تحقق آموزه‌های اسلامی همت گذاشتند .

وی ادامه داد: امام راحل مردم را یکی از مولفه‌های مهم قدرت در نظام اسلامی می‌دانستند و آن را یکی از مهمترین زیرساخت‌های می پنداشتند، به این دلیل همه ارکان نظام اسلامی حتی ولایت فقیه را منوط به رای مردم می‌دانستند.

آیت‌الله صفایی بوشهری گفت: امام خمینی (ره) در عرصه جهاد و مبارزات ضد استعماری دارای اندیشه‌های جهادی بودند و همیشه در صف مقدم قرار داشتند و با این اندیشه حوزه‌ها را متحول کردند. این انقلاب یادگار شکوهمند امام راحل است و رهبر معظم انقلاب نیز این راه را ادامه می‌دهند.

 

 

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان اظهار داشت: امروز شاهد هستیم بعد از گذشت ده‌ها سال از رحلت ایشان یاد و خاطره ایشان در ایران و جهان زنده و پاینده است.

انتهای پیام/


برچسب ها: امام خمینی (ره)

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *