صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناکامی آمریکا در سیاست‌های منطقه؛ از حمله به عراق تا جنگ غزه

۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶:۴۱
کد خبر: ۴۷۷۶۲۳۱
سیاست‌های دولت آمریکا در قبال منطقه با شکست مواجه شده و در آستانه انتخابات، موضوعاتی مانند جنگ غزه پاشنه آشیل دولت بایدن به شمار می‌روند.

خبرگزاری میزان – درباره آنچه که آمریکا در تضاد منافع اخیر بین خود و عراق قصد انجام آن را دارد، بسیار گزارش شده است.

تایید عملکرد واشنگتن در منطقه به پایین‌ترین حد خود رسیده است زیرا به حمایت از حملات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه ادامه می‌دهد و خشم بسیاری از جهان را برانگیخته است.

از سوی دیگر حزب‌الله لبنان در حمایت از فلسطین، عملیات نظامی خود را به پایگاه‌های رژیم صهیونیستی تشدید کرده است.

پایگاه نشنال اینترست، نوشت: سال انتخابات آمریکاست و سیاست خارجی در خاورمیانه می‎تواند پاشنه آشیل جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، باشد.

درخواست عراق برای خروج نظامیان آمریکایی

محمد شیاع السودانی، نخست‎وزیر عراق، خواستار خروج سریع و منظم نیرو‌های ائتلاف تحت سرکردگی آمریکا از این کشور شده است.

به گفته نخست‌وزیر عراق، حضور ۲ هزار و ۵۰۰ نظامی باقی‌مانده بیش از ارزش آن‌ها دردسرساز است؛ وی ادامه استقرار آن‌ها را در عراق به دلیل حمایت آمریکا از محاصره نظامی غزه، بی‌ثبات‌کننده می‌داند.

نمی‌توان تصور کرد که واشنگتن در این زمان پس از اینکه نیروهایش زیر آتش قرار گرفتند و تلفات متحمل شدند، به‌ویژه در زمینه جنگ در غزه، عقب‌نشینی کند، رژیم صهیونیستی و دیگر شرکای آمریکایی ممکن است احساس آسیب‌پذیری بیشتری کنند.

دولت بایدن با تغییر‌های جزئی در توافق خود با دولت عراق تلاش خواهد کرد در این کشور باقی بماند و مایل به عقب‌نشینی نخواهد بود.

براساس یک مطالعه جدید گالوپ، رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش است تا رتبه محبوبیت خود را بالا نگه دارد، زیرا این رقم در حدود ۴۰ درصد است.

اندیشکده شورای روابط خارجی در گزارشی، می‌نویسد: با توجه به سوابق واشنگتن در خاورمیانه، رویکرد جو بایدن به جنگ غزه، به‎ویژه هر سناریو «روز بعد» پس از جنگ، گیج‌کننده است.

رئیس‌جمهور آمریکا و تیم او به دنبال احیای تشکیلات خودگردان فلسطین هستند تا بتوانند غزه را اداره کنند و در عین حال روندی معتبر و محدود را آغاز کنند که منجر به تشکیل کشور فلسطینی شود.

شکست‌های آمریکا در تلاش برای دگرگونی خاورمیانه به قدری آشکار است که بحث‌های پرشوری را در مورد اینکه آیا واشنگتن باید از منطقه عقب‌نشینی کند، از آن دور شود یا به‌طور دیگری از منطقه خارج شود، به راه انداخته است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *