صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آغاز عملیات اجرایی ۱۳۳ کیلومتر بزرگراه با حضور وزیر راه و شهرسازی در سیستان و بلوچستان

۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲:۴۲
کد خبر: ۴۷۷۶۰۲۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
عملیات اجرایی ۱۳۳ کیلومتر بزرگراه در استان سیستان و بلوچستان با حضور وزیر راه و شهرسازی، استاندار استان و جمعی از مسئولان کشوری و استانی آغاز شد.

خبرگزاری میزان - به گزارش وزارت راه و شهرسازی در جریان سفر امروز مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی به استان سیستان و بلوچستان عملیات اجرایی ۱۳۳ کیلومتر بزرگراه در استان سیستان و بلوچستان با حضور وزیر راه و شهرسازی، استاندار سیستان و بلوچستان و جمع از مسئولان کشوری و استانی آغاز شد.

این طرح‌ها شامل قطعه چهار محور زاهدان- خاش به طول ۳۸ کیلومتر، قطعه چهار محور زاهدان- بم به طول ۳۲ کیلومتر، قطعه ۲ محور زابل- زاهدان به طول ۲۳ کیلومتر، قطعه یک محور خاش- سراوان بطول ۲۰کیلومتر و قطعه چهار محور زاهدان- بیرجند به طول ۲۰ کیلومتر است.

هزینه ساخت هر یک کیلومتر بزرگراه حدود ۴۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

برآورد اولیه اجرای طرح‌های مذکور سه هزار و ۵۷۸ میلیارد تومان است که اداره کل راه و شهرسازی و متولیان امر مصمم هستند تا با اجرای کامل و تکمیل هر چه سریعتر این طرح‌های مهم و توسعه محور، ضمن فراهم کردن آسایش بهتر شهروندان و هموطنانی که از مسیر‌های ارتباطی استان عبور می‌کنند به کاهش تصادف‌های جاده‌ای در این خطه کمک کنند.

از آنجایی که مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، در نتیجه امید است با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز رشد یابد.

این استان تنها استان متصل به آب‌های آزاد از طریق بندر چابهار و دارای بیش‌از یک‌هزار و ۴۰۰ کیلومتر مرز آبی و خشکی بوده و در مسیر دو کریدور از سه کریدور ترانزیت بزرگ جهان قرار دارد که همه این ظرفیت‌ها موقعیت مناسب و راهبردی در تجارت و ترانزیت بین‌المللی به آن داده و با پیگیری‌های انجام شده تا پایان سال جاری دومین شهر استان یعنی زابل به زاهدان به صورت بزرگراه به هم متصل خواهد شد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *