صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پنبه تراریخته مجوز تولید نگرفته است

۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۷۵۱۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ​پنبه تراریخته مجوز تولید از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نگرفته است.

به گزارش گروه اقتصاد ، کاظم خاوازی در خصوص پنبه تراریخته گفت: پنبه ترا ریخته مجوز تولید از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نگرفته است؛ بر این اساس، ما منتظر نظر وزارت بهداشت هستیم و در صورتی که این وزارتخانه مجوزی در خصوص استفاده از پنبه تراریخته در مصارف خوراکی بدهد، این رقم به کمیته رقم وزارت جهاد کشاورزی ارسال خواهد شد.

وی تأکید کرد: آنچه مسلم است وزارت بهداشت اصلی‌ترین نقش را ایفا می‌کند و در صورتی که مخالفت کند، به هیچ وجه به تولید پنبه ترا ریخته مجوز داده نمی‌شود و اگر موافقت کند، در مسیر تولید رقم قرار می‌گیرد.

خاوازی گفت: مواردی نظیر خوب بودن محصول در مزرعه، کنترل کرم مورد نظر و سایر موارد در خصوص تولید پنبه تراریخته بررسی خواهد شد و بعد از این مرحله، این محصول نامگذاری شده و پس از آن، به تولید می‌رسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر همه ­دستگاه‌ها از جمله سازمان محیط زیست و وزارت بهداشت، مجوز‌های لازم را برای تولید پنبه تراریخته صادر کنند، در فرآیند تولید نامگذاری رقم قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت متولی سلامت مردم است، گفت: ما به لحاظ فنی و سایر موارد، این محصول را در مزارع کنترل کرده و نامگذاری می‌کنیم؛ همچنین اعلام نظر فنی برای معرفی به بخش رقم، بعد از تأییدیه وزارت بهداشت صورت خواهد گرفت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در طول ۲۰ سال، ۴۳ رقم گندم آبی معرفی و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است، گفت: ۱۲ هزار میلیارد تومان تنها از محل درآمد معرفی این ارقام گندم، به اقتصاد کشور برگشته است.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی­ افزود: در حال حاضر ۸۹ درصد گندم آبی که در کشور کشت می‌شود، از ارقام معرفی شده؛ ضمن اینکه از اجرای کشت ۴۳ رقم گندم آبی در این مدت، ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه به کشور برگشت داده شده است.

خاوازی به بی توجهی به هشدار پژوهشگران به احداث سد‌ها اشاره کرد و افزود: در سال‌های گذشته پژوهشگران کشور به احداث سد‌ها هشدار دادند، اما در این سال‌ها به این موضوع توجهی نشده است.

وی گفت: محققان سال‌ها است که به اهمیت اجرای آبخوان‌داری در کشور تأکید می‌کنند که می‌تواند برای پر کردن ذخایر سفره‌های زیرزمینی با اهمیت باشد، اما کمتر به آن توجه شده است.

خاوازی افزود: محققان معتقدند انجام آبخوان داری می‌تواند اقیانوسی از زیرزمین ایجاد و ذخایری برای آینده باشد.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *