صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت اختصاص هرچه سریعتر بودجه ٥٠٠ میلیون یورویی به بیمه سلامت

۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۸:۲۴
کد خبر: ۴۷۷۴۴۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، از تاخیر در تخصیص بودجه ٥٠٠ میلیون یورویی از صندوق توسعه ملی به بیمه سلامت به دلیل پیچ و خم‌های اداری انتقاد کرد و گفت: این پول در پیچ و خم‌های اداری گرفتار شده و هیچ پولی هنوز به سازمان بیمه سلامت پرداخت نشده است.

به گزارش گروه جامعه طاهر موهبتی اظهار داشت: به رغم اینکه حدود دو ماه از مصوبه تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای بدهی‌های بیمه سلامت به شرکت‌های دارویى، تجهیزات پزشکى و سایر بدهى هاى سازمان بیمه سلامت می‌گذرد، این پول در پیچ و خم‌های اداری گرفتار شده و هیچ پولی هنوز به سازمان بیمه سلامت پرداخت نشده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: این مصوبه با موافقت رهبر معظم انقلاب صورت گرفت و فلسفه وجودی آن، تامین نقدینگی برای شرکت‌های دارویی، تجهیزات پزشکى و سایر بدهى هاى سازمان بیمه سلامت بود که در همان زمان، دفتر رییس جمهور هم، این مصوبه را به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد، با این وجود، تاکنون هیچ پرداختی در این زمینه صورت نگرفته است و ما نیز پیگیر هستیم تا به محض دریافت پول آن را میان ارائه دهندگان خدمت توزیع کنیم.

وی عنوان کرد: در رسانه‌ها نگرانی‌هایی وجود دارد که این پول به بیمه سلامت تخصیص پیدا نکند. هرچند که این موضوع بعید به نظر می‌رسد، زیرا مصوبه، شفاف است و رییس جمهورهم تاکید داشتند که این پول به شرکت هاى دارویى، تجهیزات پزشکى و سایر بدهى هاى سازمان بیمه سلامت تخصیص یابد.

 موهبتی خاطرنشان کرد: امیدواریم کار‌های اداری برای تخصیص این پول با سرعت پیش برود و برداشت‌های متفاوت از قوانین که در سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی رخ داده است، برطرف شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در شرایط کنونی یک یا دو ماه تاخیر، تاثیر نامطلوبی بر صنعت دارو می‌گذارد و ارائه دهندگان مواد مصرفی و تامین کنندگان دارو را با مشکل مواجه می‌کند، زیرا پیش از این، خرید‌ها به صورت مدت دار و با چک صورت می‌گرفت، اما اکنون پرداخت‌ها به روز شده و اگر پول با چند ماه تاخیر به دست تولید کنندگان و تامین کنندگان دارو برسد، فعالیت آن‌ها نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *