صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت شبکه‎های اجتماعی در آمریکا و انگلیس؛ کاربران زن هر ۳۰ ثانیه یک پیام توهین آمیز دریافت می‌کنند

۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰:۰۲
کد خبر: ۴۷۷۳۹۲
بررسی های سازمان عفو بین الملل نشان می دهد کاربران سیاستمدار و روزنامه نگار زن توییتر در آمریکا و انگلیس به طور متوسط هر ۳۰ ثانیه یک بار مورد آزار و بدرفتاری قرار می‌گیرد.
به گزارش گروه بین الملل ، کاربران سیاستمدار و روزنامه نگار زن توییتر در آمریکا و انگلیس به طور متوسط هر ۳۰ ثانیه یک بار مورد آزار و بدرفتاری قرار می‌گیرد.

پایگاه فست کمپانی در گزارشی نوشت: پژوهش مشترک سازمان عفو بین الملل و استارت آپ نرم افزاری ای. آی (AI)، آمار تکان دهنده‌ای از آزار و سورفتار بسیار گسترده با زنان سیاستمدار و روزنامه نگار در توییتر در آمریکا و انگلیس را اعلام کرد. این پژوهش که با عنوان "گشت زنی برای شناسایی اوباش اینترنتی" انجام شد، اطلاعات مربوط به ۲۸۸ هزار توییت ارسال شده به ۷۷۸ سیاستمدار و روزنامه نگار زن در آمریکا و انگلیس را در سال ۲۰۱۷ مورد بررسی قرار داد.
 
 

نتایج این پژوهش نشان می‌دهد، ۱.۱ میلیون توییت توهین آمیز یا مشکوک در طول یک سال برای زنان فرستاده شده است. این میزان به طور میانگین ارسال یک توییت توهین آمیز یا مشکوک در هر ۳۰ ثانیه برای یک زن است.

براساس این پژوهش این شرایط برای زنان رنگین پوست به ویژه زنان سیاهپوست بدتر بود. این زنان در مقایسه با همتایان سفیدپوست خود بیشتر هدف این آزار‌ها و توهین‌ها قرار می‌گرفتند.

مشاور ارشد تحقیقات راهبردی سازمان عفو بین الملل می‎گوید: "گشت زنی برای شناسایی اوباش اینترنتی" انجام شد زیرا ما از مدت‌ها پیش اطلاعاتی از زنان دریافت می‌کردیم مبنی بر این که توییتر فضایی است که در آن نژادپرستی بدون هیچ کنترلی در حال بروز و رشد روزافزون است. پس از بررسی‌ها متوجه شدیم که اگرچه زنان سیاستمدار در معرض آزار و سورفتار قرار دارند، زنان رنگین پوست بیش از دیگران هدف قرار می‌گیرند. البته در میان زنان رنگین پوست، زنان سیاهپوست از شرایط بدتری رنج می‌برند. ناکامی توییتر برای مقابله با این مشکل به معنای خاموش کردن صدا‌هایی است که در حال حاضر به حاشیه رانده شده اند. "
 
 

در واقع جهتگیری سیاسی زنان سیاستمدار و روزنامه نگار در نوع و حجم توهین‌ها اهمیتی ندارد و زنان فعال در نشریات و روزنامه‌هایی با ایده‌های متضاد مانند نیویورک تایمز، گاردین، سان، پینک نیوز و بریت بارت به یک اندازه در معرض این توهین‌ها قرار دارند.
 
در مجموع یافته‌های این پژوهش عبارتند از:

• ۸۴ درصد زنان سیاهپوست هدف این تعرضات توهین آمیز و مشکوک قرار می‌گیرند.
 
• ۸۱ درصد زنان لاتین تبار توییت‌های تهدیدآمیز مبنی بر خشونت فیزیکی دریافت می‌کنند.
 
• ۷۰ درصد زنان آسیایی هدف توییت‌های نژادپرستانه، ضد قومیتی و ضد مذهبی قرار می‌گیرند.
 
 
 
• در حالی که یک توییت از هر ۱۰ توییت دریافتی زنان سیاهپوست حاوی مطالب توهین آمیز است این میزان برای زنان سفیدپوست یک توییت از هر ۱۵ توییت است.

• ۷.۱ توییت‌های ارسال شده برای زنان توهین آمیز یا مساله دار بودند.

• زنان رنگین پوست اعم از سیاه، آسیایی، لاتین و دورگه در قیاس با همتایان سفیدپوست خود ۳۴ درصد بیشتر توییت‌های توهین آمیز یا مشکوک قرار می‌گیرند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *