صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ثبت مرگ ۱۰ هزار مهاجر در مرز‌های آمریکا

۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷:۰۵
کد خبر: ۴۷۷۳۳۲۰
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
بحران مرگ‌ومیر مهاجران و پناهجویان در مرزهای آمریکا نتیجه سیاست‌های ضدمهاجرتی این کشور است که چیزی جز مرگ افراد آسیب‌پذیر به ارمغان نیاورده است.

خبرگزاری میزان – مرز‌های مشترک آمریکا و مکزیک در سال‌های اخیر و در پی سختگیرانه‌تر شدن سیاست‌های مهاجرتی آمریکا با بحران جدی مرگ‌ومیر مواجه شده‌اند.

گزارش‌ها از تشدید بحران مرگ‌ومیر مهاجران و پناهجویان در مرز‌های آمریکا و مکزیک حکایت دارند؛ افزایش سریع تعداد بقایای کشف شده مهاجران به شکلی ویژه در مرز ایالت تگزاس آمریکا با مکزیک نگرانی‌ها درباره فجایع حقوق بشری را افزایش داده است.

 

براساس آمارها، شمار مهاجران جان‌باخته در مرز آمریکا در سال ۲۰۲۲ رکورد زد؛ در آن سال بقایای ۸۹۵ انسان در سمت آمریکای مرز با مکزیک کشف شد.

براساس گزارش جامع تهیه شده درباره مرگ و میر مهاجران در مرز آمریکا، در سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۲۲ بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ نفر در مرز آمریکا و مکزیک در سمت آمریکا جان خود را از دست دادند؛ کارشناسان می‌گویند که این عدد از تعداد واقعی کمتر است.

گرمازدگی و غرق شدن شایع‌ترین دلایل مرگ و میر بودند.

 

بحران مرگ‌ومیر مهاجران در مرز آمریکا از سال ۲۰۲۱ شتاب بیشتری گرفت؛ یکی از دلایل این امر اجرای قانون عنوان ۴۲ بود که بین مارس ۲۰۲۰ (اسفند ۱۳۹۸) تا مه ۲۰۲۳ (اردیبهشت ۱۴۰۲) اجرا شد.

قانون عنوان ۴۲ آمریکا طرح درخواست پناهجویی را ناممکن و مهاجران را به مکزیک منتقل می‌کرد؛ گزینه‌ای که برای مهاجران و پناهجویان انگیزه‌ای جدی جهت مهاجرت از مسیر بیابان‌های خطرناک بود.

از سوی دیگر، اخبار و تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهند که مرز آمریکا و مکزیک در سال‌های اخیر شاهد افزایش خشونت از مسیر جنایت‌های سازمان یافته بودند؛ این خشونت‌ها در برخی موارد منجر به آوارگی هزاران نفر از ساکنان در ۲ سوی مرز‌ها نیز شد.

 

در عین حال، بررسی‌های آکادمیک نشان می‌دهند که دولت آمریکا در مسیر نظامی‌سازی بیشتر نیرو‌های مرزی به موازات استفاده روزافزون از فناوری‌های نظارتی حرکت می‌کند و همین امر مهاجران و پناهجویان را بیشتر به سمت حرکت در مسیرهای مخاطره‌آمیز سوق می‌دهد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *