صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بودجه ۹۸ را براساس نیاز‌های محلات تنظیم کردیم/پیش بینی پارکینگ طبقاتی برای مجتمع کوروش

۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹:۰۳
کد خبر: ۴۷۷۳۳۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
شهردار منطقه ۵ گفت: نیازمندی‌های بودجه ۹۸ را براساس محلات تدوین کرده ایم و امضای تمام شورایاری‌های محلات را در این بودجه داریم.

به گزارش خبرنگار گروه امعه رجبعلی خسروآبادی  با ارایه گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه شهرداری منطقه ۵ با بیان اینکه سیاست ما شفافیت در عمل است، اظهار کرد: اوایل حضورم در این منطقه، حدود ۸۰ درصد از درخواست‌ها و مشکلات شهروندان در ملاقات‌های مردمی مربوط به حوزه شهرسازی بود در حالی که در چند هفته گذشته مراجعه کنندگان در این خصوص به یک تا دو نفر رسیدند.

وی افزود: یکی از پرچالش‌ترین حوزه‌های این منطقه، شهرسازی بود و مردم اعتراض داشتند که پاسخ‌های مناسبی دریافت نمی‌کنند. برای حل این مشکل در معاونت شهرسازی بخشی را ایجاد کردیم که مردم از نظرات کارشناسان اطمینان پیدا کنند و امکان رصد فرایند اقدامات برایشان انجام شود. این کار را در تمام حوزه‌ها می‌توان انجام داد و اگر مردم اطمینان پیدا کنند که منطقه ۵ در حال توسعه است، سرمایه گذاران هم جلو می‌آیند.

شهردار منطقه ۵ با بیان اینکه در سال‌های گذشته تجربه ارزش افزوده ملک در این منطقه به خوبی مشهود بود، گفت: البته در نگاهی که در طرح جامع برای منطقه ۵ داریم، این منطقه قطب گردشگری تهران است و با این نگاه باید به سمت کارکرد‌هایی برویم که رشد خوبی در جمعیت پذیری داشته اند.

خسروآبادی با بیان اینکه از هشت و نیم میلیون نفری که در تهران زندگی می‌کنند حدود ۱۰ درصد در منطقه ۵ ساکن هستند، افزود: این منطقه پتانسیل خوبی برای سرمایه گذاری دارد، در شمال منطقه بیشترین کارکرد گردشگری است. به طور مثال در این محدوده پارک کوهسار را داریم که حدود ۶ هزار هکتار است و تنها هزار هکتار آن در محدوده شهری قرار دارد و مابقی در اختیار منابع طبیعی است.

وی تاکید کرد: مدتی پیش با اداره منابع طبیعی تفاهم نامه‌ای امضا کردیم و متعهد شدیم با حفظ گونه‌های گیاهی در این بخش ها، در آن فضا اقدامات تفرجی انجام دهیم و اگر بتوانیم در چند سال آینده این کار را انجام دهیم می‌توانیم حجم زیادی از سرمایه گذاری را به منطقه ۵ بیاوریم.

شهردار منطقه ۵ با بیان اینکه برای فرحزاد و کن هم طرح‌های خوبی داریم، تصریح کرد: امیدواریم برای احیای رودخانه کن، سرمایه گذاری انجام شود. مشکل اصلی کن این است که نه در حوزه روستا قرار دارد و نه شهر. البته به تازگی شورای عالی معماری و شهرسازی مصوبه‌ای را ابلاغ کرده که با آن، زمینه توسعه کن ایجاد می‌شود.

خسروآبادی در ادامه گفت: برای اولین بار ستاد بازآفرینی امروز در منطقه ۵ برگزار می‌شود و امیدواریم با برگزاری این ستاد بتوانیم اقدامات موثری را انجام دهیم.

وی در خصوص اقداماتی که برای حفظ باغات در منطقه ۵ انجام شده است یادآور شد: باید زمینه‌ای ایجاد کنیم که مردم ارزش افزوده را به جای ساختمان در باغ هایشان به دست آورند و اگر این کارکرد ایجاد شود دیگر نیازی نیست ما برای حفظ باغات تلاش کنیم چراکه این خود مردم هستند که برای حفظ درآمدشان از باغات محافظت می‌کنند.

شهردار منطقه ۵ با اشاره به اینکه در زمین‌های این منطقه تقریباً ساخت و ساز انجام شده است، عنوان کرد: این ساخت و ساز‌ها گاهی برای شهر و اقتصاد منطقه خوب است، اما این منطقه گاهاً درآمد مناطق دیگر را ندارد چراکه ساختمان‌ها در مقیاس بزرگ ساخته می‌شوند و تجمیع چند پلاک کمی مشکل است.

خسروآبادی تصریح کرد: نیازمندی‌های بودجه ۹۸ را براساس محلات تدوین کرده ایم و امضای تمام شورایاری‌های محلات را در این بودجه داریم. به عقیده من، منابع را باید خرج کاری کنیم که مردم می‌خواهند تا بتوانیم از مشارکت آن‌ها استفاده کنیم، ما باید زمینه توسعه و امکان سرمایه گذاری را فراهم کنیم که اگر مردم خواستند به کمک ما بیایند زمینه آن فراهم باشد.

وی یکی دیگر از اقدامات شهرداری منطقه ۵ را تبدیل شاخه‌های درختان به چیپس عنوان کرد و گفت: از این چیپس‌ها می‌توان به عنوان یک نماد بصری در بلوار‌ها استفاده کرد.

خسروآبادی در ادامه این جلسه در پاسخ به سوالی در خصوص حریم منطقه ۵، بیان کرد: امیدواریم با همکاری نیروی انتظامی و قوه قضائیه ساخت و ساز غیرقانونی در حریم به خصوص در آبریزگاه‌های شهر تهران متوقف شود. واقعیت این است که گاه افراد از دیوان عدالت اداری دستور توقف حکم را می‌گیرند، البته تاکید می‌کنم حکم‌ها کنسل نمی‌شوند بلکه تنها متوقف می‌شوند.

به گفته وی استدلال دیوان عدالت اداری این است که ممکن است شهرداری صلاح شهر را کامل در نظر نگرفته باشد و این اقدام باعث کند شدن اقدامات شهرداری منطقه ۵ در حریم می‌شود.

شهردار منطقه ۵ در پاسخ به سوال دیگری درباره ساماندهی مجتمع تفریحی «کوروش» عنوان کرد: گاهی در ساخت و ساز‌ها پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفته نمی‌شود و در آینده حل آن مشکلات سخت‌تر می‌شود که مجتمع کوروش از این قبیل است. اگر در آغاز ساخت این پروژه کمی عقب نشینی انجام می‌شد در حال حاضر شاهد چنین مشکلی نبودیم. البته با برنامه‌هایی از قبیل: اختصاص پارکینگ طبقاتی دیگر به این مجتمع، اقداماتی در دست اجرا داریم که نیازمند مصوبه شورای شهر است.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *