صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگاهی به برخورد کشورهای اروپایی و آمریکا با مهاجران؛ ژست دفاع از حقوق بشر همزمان با سرکوب شدید مهاجران در مرزها

۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۷۳۰۶
پایگاه شبکه خبری الجزیره در گزارشی ضمن اشاره به حوادث اخیر در مرز‌های آمریکا و خشونتی که علیه مهاجران مکزیکی در مرز‌های جنوبی این کشور اعمال می‌شود نوشت این موضوع درباره کشور‌های اروپایی و آمریکای شمالی نیز وجود دارد و آن‌ها با بی رحمی در برابر مهاجران می‌ایستند.

به گزارش گروه بین‌الملل ، الجزیره می‌نویسد: در سراسر اروپا و آمریکای شمالی، دولت‌ها به سمت بی‌رحمی و خشونت بیش از حد برای متوقف کردن مهاجران حرکت کرده‌اند.

در این گزارش آمده است: دونالد ترامپ در مراسم روز شکرگزاری از فرصت استفاده کرد تا از حضور سنگین نیرو‌های ارتش آمریکا در مرز‌های جنوبی این کشور تمجید کند، اما در واقع این حضور سنگین ارتش و همچنین کشیدن سیم خاردار در طول مرز آمریکا و مکزیک موجب شده تا هزاران مهاجر مکزیکی در امتداد این مرز‌ها در انتظار کسب مجوز ورود به خاک آمریکا سرگردان شوند و این در حالی است که به عنوان یک ابزار غیر رسمی برای پیگیری، شماره‌هایی بر روی دست و بازوی این مهاجران نوشته شده است.

 

 

به نظر می‌رسد که اقدام ترامپ در کشیدن سیم خاردار در طول مرز‌های آمریکا و مکزیک حتی از سوی هم‌وطنان وی نیز مورد استقبال قرار نگرفته و تظاهراتی در حمایت از از مهاجران در این کشور به راه افتاده و ۳۲ شهروند آمریکایی نیز در جریان این تظاهرات بازداشت شدند.

مجله تایم اینگونه توضیح داده که این تظاهرات به معنای راه افتادن اقدامی ملی به مدت یک هفته با نام «دوست داشتن هیچ مرزی نمی‌شناسد» بود؛ یک دعوی اخلاقی در راستای برقراری عدالت برای مهاجران که از روز جهانی حقوق بشر (۱۰ سپتامبر) تا روز جهانی مهاجران (۱۸ سپتامبر) صورت گرفت.

 

 

الجزیره ضمن اشاره به اقدامات کشور‌های اروپایی در برخورد با مهاجران می‌نویسد: برای مثال ایتالیا را در نظر بگیرید جایگاه اولیه ورود موج زیادی از مهاجران از آفریقا و دیگر نقاط.

در این گزارش به اظهارات «آتیلیو فونتانا»، سیاستمدار ایتالیایی که چند ماه پیش در حال رقابت در انتخابات منطقه‌ای ناحیه ثروتمند لمباردی تحت حمایت یک ائتلاف راست میانه موسوم به حزب لیگ بوده نیز اشاره شده است.

 

 

فونتانا در مصاحبه با رادیوی حزبی ائتلاف منطقه‌ای راست میانه گفته بود: عدم تمایل برای پذیرش تمام پناهجویان به معنای بیگانه‌هراسی یا نژادپرستی نیست و امری منطقی است.

او گفته بود: ایتالیا باید تصمیم بگیرد «آیا نژاد سفید و جامعه ما باید تداوم داشته باشد یا متوقف شود؟»

 

 

با وجود این خشونت‌ها علیه مهاجران در کشور‌های اروپایی، اما اقدامات اخیر ترامپ در مرز‌های جنوبی این کشور انتقادات بسیار گسترده‌ای را به همراه داشته است.

دونالد ترامپ علاوه بر اعزام نیرو‌های ارتش آمریکا و کشیدن سیم خاردار در طول این مرز‌ها همچنان به نبال به تصویب رساندن بودجه دیوار مکزیک است و حتی چندین بار تهدید کرده که در صورت تنصویب نشدن این بودجه از سوی کنگره، دولت فدرال را تعطیل خواهد کرد.

 

 

اقدامات ضد مهاجرات ترامپ به همین جا ختم نمی‌شود؛ او طی ماه‌های گذشته دستور توقف اعطای پناهندگی به مهاجران مکزیکی را صادر کرده و در پی اجرای این سیاست گذرگاه مرزی تیجوانا نیز بسته شد که هزاران مهاجر در این گذرگاه همچنان سرگردان هستند.

سیاست‌های ضد مهاجرتی ترامپ تاکنون موجب جدا شدن هزاران کودک از والدین در مرز‌های آمریکا و مکزیک شده و گزارش‌های رسیده حاکی از شرایط بسیار بد مکان‌هایی است که این کودکان در آن‌ها نگهداری می‌شوند.

 

 

اخیرا رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که نیرو‌های مرزی این کشور از گاز اشک‌آور علیه صد‌ها نفر از مهاجرانی که قصد عبور از یک گذرگاه مرزی و داخل شدن به خاک آمریکا را داشتند استفاده کرده‌اند.

واشنگتن هدف از این اقدام را جلوگیری از ورود پناهجویان آمریکای مرکزی و مجبور کردن مکزیک برای پذیرش این پناهجویان غیر قانونی اعلام کرد.

 

 

هفته گذشته نیز یک کودک ۷ ساله گواتمالایی در مرکز نگه‎داری مهاجران غیرقانونی در مرز‌های آمریکا پس از گذشت تنها چند ساعت جان باخته است.

اداره گمرگ و حفاظت از مرز‌های آمریکا مدعی است که این کودک به همراه پدر و مادرش و ده‎ها تن دیگر از مهاجران غیرقانونی از طریق مرز‌های مکزیک وارد آمریکا شده و بر اثر صدمه دیدن و تشنگی جان باخته است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *