صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افشای پنهان‎کاری فیسبوک؛ وقتی که فیسبوک اطلاعات شخصی کاربران را با ۱۵۰ شرکت و سازمان به اشتراک می‎گذارد

۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۷۲۷۶
نیویورک تایمز در گزارشی مفصل اعلام کرد سال‌ها است که فیسبوک به برخی از بزرگترین شرکت‌های فناوری، اطلاعات اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران را داده است.
به گزارش گروه بین الملل ، نشریه نیویورک تایمز در گزارشی مفصل نوشته است که سال‌ها است که فیسبوک به برخی از بزرگترین شرکت‌های فناوری، اطلاعات اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران را داده است.

براساس سوابق داخلی و مصاحبه‎ها، فیسبوک شرکای تجاری خود را از رعایت قوانین معمول حفظ حریم شخصی معاف کرده است.

براساس اسنادی که در این ارتباط به دست نیویورک تایمز رسیده، مشخص می‌شود چگونه اطلاعات شخصی افراد به کالای پر ارزش عصر دیجیتال تبدیل شده که در مقیاس وسیعی توسط شرکت‌های قدرتمند سیلیکون وَلی و دیگر شرکت‌ها مورد معامله قرار می‌گیرد.
 

در همین راستا فیسبوک نیز از قدرت فوق العاده اطلاعات شخصی ۲.۲ میلیارد کاربر خود در فقدان و ضعف شفافیت و نظارت‌های بیرونی برای کسب درآمد بیشتر استفاده کرد.

به گزارش نیویورک تایمز، نتفلیکس و اسپاتیفای از جمله شرکت‌هایی بودند که اجازه دسترسی و خواندن پیام‌های خصوصی کاربران فیسبوک را داشته‎اند. مایکروسافت، آمازون و یاهو از دیگر شرکت‌های برخوردار از این امکان بودند.
 

در مجموع فیسبوک با ۱۵۰ شرکت در این مورد همکاری داشته است. از خرده فروشان آنلاین و سایت‌های سرگرمی تا شرکت‌های خودروسازی و رسانه‌ای از شرکای تجاری فیسبوک بوده‎اند. براساس اطلاعات به دست آمده درخواست دسترسی به اطلاعات کاربران به صد‌ها میلیون نفر در ماه می‌رسیده است. قدیمی ترین اسناد مربوط به سال ۲۰۱۰ بوده است. این معاملات تا سال جاری ادامه داشته است.

سخنگوی فیسبوک با تایید این خبر می‎گوید که این شرکت شواهدی دال بر سوءاستفاده از اطلاعات شخصی توسط شرکایش را پیدا نکرده است.
 
 

فیسبوک در دوران انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز اطلاعات چند ده میلیون کاربر آمریکایی را در اختیار کمپین ترامپ قرار داده بود. در پی رسوایی‌های اخیر، سهام فیسبوک به شدت کاهش یافت. کاربران عصبانی این شبکه اجتماعی نیز جنبشی را با هشتگ "فیسبوک را پاک کنید" #DeleteFacebook آغاز کردند.

نیویورک تایمز نوشت فیسبوک که همواره ادعا کرده هیچگاه اطلاعات کاربران خود را به فروش نرسانده است، راه حل بهتری برای مخفی کردن این موضوع از کاربران و رقبای خود و نیز تامین منافع پیدا کرد؛ اعطای دسترسی به شرکت‌ها و رسانه‌های اجتماعی.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *