صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رفح در کدام منطقه غزه قرار دارد و چرا حمله به آن به فاجعه انسانی منجر می‎شود

۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷:۳۷
کد خبر: ۴۷۷۱۶۵۰
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
تعداد نظرات: ۲ دیدگاه
کارشناسان هشدار می‌دهند که عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در شهر رفح پیامد‌های فاجعه‌باری را به‌همراه خواهد داشت.

خبرگزاری میزان - سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به‎تازگی دستوری را اعلام کرده که از همه ساکنان و آوارگان درخواست فوری می‌کند تا تعدادی از محله‌های شهر رفح را در جنوب غزه تخلیه کنند.

آویخای آدرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، گفت: ارتش اسرائیل از مردم ساکن در محله‌های السلام، الجنینه، تبت، زیرا و البیوک می‌خواهد تا فورا به منطقه انسانی در المواسی تخلیه شوند. 

رفح کجاست؟

رفح، شهری در امتداد مرز نوار غزه و مصر به نیمه شرقی در منطقه غزه و نیمه غربی در مصر تقسیم شده است. 

رفح حدود ۶۴ کیلومتر مربع وسعت دارد؛ تراکم جمعیت این شهر، بیش از ۲۳ هزار نفر در هر کیلومتر مربع، از شهر‌های بزرگی مانند نیویورک و بمبئی پیشی گرفته است.

اگر زمین رفح را به‌طور مساوی تقسیم شود، هر فرد تنها حدود یک متر مربع فضا برای خود خواهد داشت.

رفح همچنین محل گذرگاه مرزی رفح، تنها گذرگاه بین مصر و غزه است.

رفح از ماه اکتبر (مهر ۱۴۰۲) به یکی از پرجمعیت‌ترین مکان‌ها در جهان تبدیل شده است و حدود نیمی از کل جمعیت غزه اکنون در این منطقه کوچک در امتداد مرز با مصر جمع شده‌اند.

هشدارها درباره عملیات رژیم صهیونیستی در رفح

دفتر هماهنگی کمک‌های سازمان ملل OCHA پیش از این گفته بود که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در رفح می‌تواند به قتل‌عام منجر شود و فعالیت‌های بشردوستانه در سراسر غزه را فلج کند.

ینس لرکه، سخنگوی دفتر هماهنگی کمک‌های سازمان ملل، گفت: هر عملیات زمینی به معنای رنج و مرگ بیشتر برای ۱.۲ میلیون آواره فلسطینی است که در جنوبی‌ترین شهر نوار نوار غزه و اطراف آن پناه گرفته‌اند. 

سازمان بهداشت جهانی (WHO) نیز این نگرانی‌ها را تکرار و درباره عواقب عملیات در رفح هشدار داد.

همچنین به گزارش آژانس بهداشت سازمان ملل، پس از حدود ۷ ماه بمباران شدید نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی، تنها ۱۲ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه و ۲۲ مرکز از ۸۸ مرکز بهداشتی اولیه غزه تا حدی فعال هستند. 

احمد دهیر، مدیر تیم سازمان بهداشت جهانی در غزه، توضیح داد که این‌ها شامل بیمارستان نجار در رفح است که درمان دیالیز را به صد‌ها نفر ارائه می‌دهد.

دهیر، گفت: سیستم بهداشت به سختی جان سالم به در می‌برد؛ اگر عملیاتی آغاز شود به این معنی است که جمعیت و بیماران نمی‌توانند به این بیمارستان‌ها دسترسی داشته باشند. چه بلایی بر سر این بیماران می‌آید؛ در نهایت این یک فاجعه خواهد بود. 

ریلیف‌وب، نوشت که تهاجم به رفح پیامد‌های انسانی فاجعه‌باری خواهد داشت. این عملیات جان هزاران غیرنظامی دیگر را می‌گیرد، صد‌ها هزار نفر را دوباره آواره کرده و قحطی گسترده را اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

این عملیات احتمالی همچنین به‌شدت واکنش بشردوستانه را در سراسر غزه، که عمدتا در رفح مستقر است، مختل می‌کند؛ آن هم در زمانی که کمک‌های انسان‌دوستانه بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. 

سران جهان باید هر کاری که می‌توانند برای توقف تشدید تنش در رفح و افزایش تلاش‌ها برای تضمین آتش‌بس فوری و دسترسی بشردوستانه انجام دهند.

انتهای پیام/


نظرات بینندگان
اغاجان
|
|
۱۳:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
معلومات خوبی بود
ناشناس
|
|
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۸
خدا لعنت کنه آمریکا و اسراییل و نوکرهاشون و زنده باد ایران که در برابر شعار نکبت بار نه غزه نه لبنان ایستادگی کرد
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *