رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی: سال قبل مشکلات ۱۱۹ واحد تولیدی در ۲۹ جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری رسیدگی شد
خبرگزاری میزان- دومین جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری دادگستری آذربایجان غربی بهمنظور بررسی مشکلات ۹ واحد تولیدی با حضور رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی، مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و مدیران دستگاههای متولی و واحدهای تولیدی در سالن امامت دادگستری برگزار شد.
ناصر عتباتی در این جلسه با تقدیر از همراهی و همکاری مجموعه دستگاه قضایی، اجرایی، نظارتی، بانکی و بخش خصوصی که همیشه در کنار فعالان اقتصادی بودند، گفت: دستگاه قضایی در سال گذشته پا به پای سایر مدیران اجرایی، نظارتی و بانکی در کنار فعالان اقتصادی بود و با ۵۰ بازدید میدانی مشکلات ۱۱۹ واحد را در ۲۹ جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری استان مطرح و با سیصد مصوبه بالغ بر ۸هزار فرصت شغلی را صیانت کرد.
وی ادامه داد: امسال نیز مقام معظم رهبری با فرمان سال خود تمرکز و مسیر حرکت مدیران را بر مبنای تولید و اشتغال تعیین فرمودند و هر کسی در حوزه کاری خود وظیفه دارد به این فرمان تمکین و در عمل نشان دهد که به آن پایبند است و هر کسی در مسیر گره گشایی از مشکلات تولید حرکت کند، ولاییترین و میهن دوستترین فرد است.
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی همچنین به تاکیدات رئیس قوه قضاییه نیز اشاره کرد و گفت: رئیس قوه قضاییه همواره تاکید دارند که دستگاه قضایی باید در کنار مدیران اجرایی، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی باشد و از اهرمهای قانونی خود برای رفع مشکل تولید بهره ببرد.
عتباتی ادامه داد: هر چه قدر در استان اشتغال رونق پیدا کند و بیکاری کاسته شود به همان اندازه بزهکاری و اختلافات خانوادگی و در نتیجه تولید پرونده برای دستگاه قضایی به حداقل میرسد.
وی در پایان با تقدیر از تمامی دستگاههای اجرایی، نظارتی و بانکی استان که با همراهی خود، به دستگاه قضایی استان در رفع مشکل تولید استان کمک میکنند گفت: در این جلسه مشکلات ۹ واحد تولیدی مطرح و امید است به مانند گذشته با همراهی و همکاری مدیران دستگاههای اجرایی، نظارتی و بانکی مشکلات این واحدها مرتفع و به چرخه تولید بازگردند.
در ادامه جلسه مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان دستورات جلسه که بررسی مشکلات واحدهای تولیدی، شرکت پوک پوک، کارخانه شن و ماسه اشرفی وند، شرکت تولیدی لبنی ۴۹ زولاسوت، شرکت تن ماهی چی چست، شرکت شهد آب آی سو، شرکت آذران روان ساز، شرکت نیکو شهد، شرکت قند جلال اوغلو و طرح تهیه تخم مرغ مایع پاستوریزه مطرح و پس از ارائه نقطه نظرات و دیدگاههای اعضای جلسه با تصمیمات که اخذ شد مشکلات این واحدها مرتفع و زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر فراهم شد.
انتهای پیام/