سرنوشت کودکانی که در کانال مانش رها میشوند
خبرگزاری میزان - مقامات انگلیسی بهتازگی تایید کردهاند که ۵ مهاجر در تلاش نافرجام برای عبور از کانال مانش جان خود را از دست دادند.
یک کودک، یک زن و سه مرد در تلاش برای عبور از این کانال در مسیر فرانسه به انگلیس غرق شدند.
این حادثه پس از آن رخ داد که یک قایق کوچک پر ازدحام با حدود ۱۱۰ مسافر برای عبور از یکی از شلوغترین خطوط کشتیرانی در جهان بهراه افتاد.
تلاشها برای عبور از کانال چند ساعت پس از تصویب قانونی از سوی پارلمان انگلیس آغاز شد؛ قانونی که به دولت اجازه میدهد مهاجران را به جای ماندن در انگلیس برای به اصطلاح رسیدگی به درخواستهای پناهندگی به رواندا منتقل کند.
مرگومیرهای ثبت شده در کانال مانش در سال ۲۰۲۴ به دستکم ۱۴ نفر رسیده است.
آخرین مرگ در کانال در ۳ مارس (۱۳ اسفند)، زمانی اتفاق افتاد که یک دختر دانشآموز ۷ ساله جان باخت. این دختر جزو ۱۶ مهاجری بود که باید از آب بیرون کشیده میشد، اما نجات پیدا نکرد.
همچنین ۳ مهاجر در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) پس از سقوط در آب در سواحل شمال فرانسه، در تلاش برای عبور از کانال مانش جان خود را از دست دادند.
در همین حال، ۵ مهاجر در ۱۴ ژانویه (۲۴ دی) هنگام تلاش برای سفر در مسیر تنگه ۲۱ مایلی دوور جان خود را از دست دادند.
بدترین حادثه در نوامبر ۲۰۲۱ رخ داد که در آن ۲۷ مهاجر بر اثر واژگونی قایق خود در نزدیکی منطقه کاله جان خود را از دست دادند.
آمارمنتشر شده وزارت کشور انگلیس نشان میدهد که بیش از ۶ هزار مهاجر از ابتدای سال ۲۰۲۴ پس از سفر از فرانسه وارد انگلیس شدهاند.
این درحالی است که ریشی سوناک، نخستوزیر انگلیس در تلاش است تا پروازهای اخراج به رواندا را در تلاش برای جلوگیری از ورود مهاجران اجرا کند.
وزارت کشور انگلیس اعلام کرده است که بازداشت مهاجران طی چند هفته آینده بهمنظور آمادهسازی برای اولین پروازهای اخراج به رواندا، آغاز میشود.
گاردین گزارش داد که مهاجران از روز دوشنبه به مراکز بازداشت منتقل خواهند شد. وزارت کشور انگلیس میگوید که دولت در حال ورود به مرحله نهایی عملیاتی کردن این سیاست است.
تنها توقف جریان ورود مهاجران اولویت دولت ریشی سوناک، نخستوزیر انگلیس است. سوناک مدعی است که طرح رواندا بهعنوان یک بازدارنده عمل خواهد کرد.
گروههای حقوق بشر و دیگر منتقدان میگویند که این اجرای طرح غیرانسانی است.
انتهای پیام/