صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون رئیس جمهور: طالب‌زاده، نادره دوران در استفاده از جاذبه هنر و رسانه برای افشای ماهیت پلید صهیونیسم و امپریالیسم بود

۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۶:۲۶
کد خبر: ۴۷۷۰۵۲۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون رئیس جمهور گفت: نادر طالب‌زاده موضع انفعالی و پدافندی نداشت بلکه با رویکرد آفندی و تهاجمی با افشای نقاط ضعف دنیای غرب نقاب از چهره بزک کرده آن کنار می‌زد.

خبرگزاری میزان - سیدمحمد حسینی، معاون رئیس جمهور مرحوم نادر طالب‌زاده را نادره دوران معاصر در عرصه تبیین و روشنگری ماهیت پلید صهیونیسم و امپریالیسم با استفاده از جاذبه هنر و رسانه دانست و اظهارداشت: نادر عزیز نه تنها مانند برخی غربگراها، مرعوب و مفتون تمدن مادی غرب نشد بلکه در قالب برنامه‌هایی مانند کنفرانس بین‌المللی افق نو بدنبال فعال کردن ظرفیت متفکران و اندیشمندان متعهد جهان، برای مبارزه با نظم ناعادلانه جهانی و سلطه استکباری نظام سرمایه‌داری بود.

سیدمحمد حسینی در همایش «قدس از چشمان آقای نادر» و در جمع شاگردان و دوستداران استاد نادر طالب‌زاده تهیه کننده، مستندساز، مجری و دبیر کنفرانس بین‌المللی افق نو و جشنواره عمار با اشاره به روحیه ظلم‌ستیزی آن فقید سعید، اظهار داشت: این روز‌ها که شاهد خیزش دانشجویان و اساتید آمریکا بخصوص دانشگاه کلبمیا محلی که نادر عزیز در آن تحصیل کرده بود، در حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین هستیم که البته مدعیان آزادی بیان با برخورد‌های خشن و بی‌رحمانه، اساتید و دانشجویان را به شدت سرکوب و صد‌ها نفر از آن‌ها را بازداشت کرده‌اند، بیشتر به یاد نادر عزیز می‌افتیم.

حسینی تاکید کرد: اگرچه نادر طالب زاده در آمریکا تحصیل کرد، اما مثل غربزده‌ها مرعوب و مفتون تمدن مادی غرب نشد چرا که با بینش عمیق ماهیت واقعی صهیونیسم و امپریالیسم را بخوبی شناخته بود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: تعبیر زیبای جهاد تبیین که رهبر فرزانه انقلاب مطرح کردند ملهم از آموزه‌های قرآنی که کتاب‌الله را کتاب مبین و رسالت نبی مکرم را تبیین معرفی کرده است. در قرآن بحث جهاد با اموال و انفس مطرح شده است و در عترت که مکمل و مفسر کتاب الهی است و در کلام و وصیت مولی علی علیه السلام؛ علاوه بر جهاد با اموال و انفس بر جهاد با السنه با قید فی سبیل الله اشاره شده است و همچنین در منابع اهل سنت از قول پیامبر اعظم (ص) هم تعبیر جهاد با مال، جان و زبان اشاره شده است.

حسینی با اشاره به ویژگی‌ها و خصوصیات برجسته نادر طالب زاده خاطر نشان کرد: نادر عزیز شخصیتی هنرمند و رسانه‌ای بود که از مولفه‌های جهاد تبیین مبنی بر عالمانه، صبورانه و اهل بشارت بودن و نیز امیدوارکننده سخن گفتن و پاسخگویی به شبهات برخوردار بود. در طول تاریخ نیز علما و بزرگانی مثل علامه امینی، شیخ آقابزرگ تهرانی و استاد شهید مرتضی مطهری که در مسیر پاسخ به نیاز‌ها و شبهات جامعه گام برداشته‌اند، ماندگار شده‌اند.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: نادر طالب زاده موضع انفعالی و پدافندی نداشت بلکه با رویکرد آفندی و تهاجمی با افشای نقاط ضعف دنیای غرب نقاب از چهره بزک کرده آن کنار می‌زد.

حسینی با بیان ایکه غرب گرا‌ها تصور نمی‌کردند تحولات کنونی با نقش‌آفرینی جبهه مقاومت رقم بخورد اظهارداشت: این روز‌ها آنچه درباره ماهیت واقعی غرب و خباثت و رذالت و خشونت دنیای غرب بیان می‌شد، بصورت کاملا روشن و عیان در مقابل دیدگان جهانیان قرار گرفته است به گونه‌ای دیگر نمی‌توانند آنرا کتمان و یا توجیه کنند.

معاون رئیس جمهور ایستادگی در برابر ظلم و زیاده خواهی مستکبران را از ویژگی‌های انسان‌های مومن و خداجوی توصیف کرد و گفت: برخی تساهل و تسامح را معادل مداهنه و سازشکاری از موضع ضعف تفسیر می‌کنند که باید در برابر فشار و زیاده خواهی قلدران و زورمندان کوتاه آمده و خطوط قرمز را نادیده گرفت در حالی‌که در آموزه‌های دینی و رفتار و سیره عملی نبی مکرم اسلام و ائمه اطهار بر ایستادگی روی اصول و ارزش‌ها تاکید شده است و اگر از مدارا سخن گفته شده در ارتباط با توده‌های مردم و مومنین است که باید با رأفت و عفو و گذشت برخورد کرد.

حسینی در اهمیت جهاد تبیین با تاکید بر اینکه تاثیر کلام وقتی در قالب زیبای هنر جلوه کند به مراتب بیشتر است، اظهارداشت: طبق سخن امام علی (ع) که فرمود: «رُبّ کلام انفذ من صولة» چه بسا سخنی که نفوذش از یورش و حمله کردن (نظامی) بیشتر باشد، لذا تاثیر کلام هنرمندانه در مواردی می‌تواند از جنگ و قدرت نظامی بیشتر باشد، همچنان که رهبر معظم انقلاب تاثیر رسانه را از موشک و پهباد افزون دانستند و حاج نادر عزیز از جمله کسانی بود که این مسئله را بخوبی درک کرده بود و حضورش در عرصه رسانه و هنر برای تحقق این هدف بود.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: اسم نادر برای مرحوم نادر طالب‌زاده کاملا با مسمی بود و بر این باوریم که ایشان نادره‌ای در حوزه رسانه بود و با خوش فکری و انتخاب هوشمندانه جریان سازی می‌کرد. او بسیاری از اندیشمندان و متفکران غرب را می‌شناخت و از ظرفیت آن‌ها برای نقد و افشای ماهیت نظام سلطه استفاده می‌کرد.

حسینی گفت: نادر طالب زاده فردی دغدغه‌مند بود که تا واپسین روز‌های حیات خود در تلاش و فعالیت و تربیت شاگردان انقلابی بود و به یاری خداوند پرچمی که برافراشت توسط یاران و شاگردانش همواره در اهتزاز خواهد بود.

لازم به ذکر است همایش «قدس از چشمان آقای نادر» به مناسبت دومین سالگرد درگذشت زنده یاد نادر طالب‌زاده از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در سالن سوره حوزه هنری تهران برگزار شد و در آن شخصیت‌هایی نظیر حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمود مهتدی دیپلمات سابق، مجید شاه‌حسینی رئیس فرهنگستان هنر، حمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه، سعیدرضا عاملی رئیس اندیشکده مطالعات جهان، شهریار بحرانی کارگردان سینما، رضا برجی مستندساز حوزه جنگ، رضا منتظمی مدیرعامل افق نو و دیپلمات سابق و استاد حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *