دستگاه قضا میدان‌دار حمایت از تولید و تولیدکنندگان در استان کهگیلویه و بویراحمد/ ۱۵۰ کارگر یک واحد تولید آجر به کار برگشتند

۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۴:۴۰
کد خبر: ۴۷۷۰۱۳۱
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
فعالیت‌های ستاد اقتصاد مقاومتی در استان کهگیلویه و بویراحمد یک کارخانه تولیدی آجر را از ورشکستگی نجات داد و مانع بیکاری ۱۵۰ سرپرست خانواده شد.

خبرگزاری میزان - همانطور که در سند تحول و تعالی قوه قضاییه نیز اشاره شده است، حمایت از تولید و فعالان اقتصادی در این سند جایگاه ویژه‌ای دارد و همواره در قسمت‌های گوناگون این سند بر حمایت از تولیدکنندگان و احیا واحد‌های تولیدی اشاره شده است همچنین رهبرانقلاب اسلامی در پیام نوروزی و رئیس قوه قضاییه در نشست‌های گوناگون سال ۱۴۰۳ بر مسئله حمایت از تولید با هم‌افزایی دستگاه‌های گوناگون کشور تاکید خاصی داشته‌اند.

تاکید رهبر انقلاب بر حمایت از تولید توسط مسئولان

رهبر انقلاب اسلامی در طی پیام نوروزی با نامگذاری سال ۱۴۰۳ تحت عنوان «حهش تولید با مشارکت مردم» از تمام مسئولین دولتی، مجلس و قوه قضاییه خواستند که تلاش خود را بر مسئله اقتصاد و حمایت از تولید متمرکز کنند و رهبر انقلاب اسلامی در این پیام با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان فرمودند: کلید اساسی برای حل مشکلات اقتصادی کشور عبارت است از مسئله‌ی تولید؛ تولید داخلی، تولید ملّی، برای همین هم هست که در این چند سال گذشته بر روی تولید ما تکیه کردیم.

ایشان در ادامه پیام نوروزی گفتند: اگر رشد تولید و حرکت رو به جلو در تولید ملی به نحو مطلوب انجام بگیرد، بسیاری از مشکلات مهم اقتصادی مثل مسئله‌ی تورم، مسئله‌ی اشتغال و مسئله‌ی ارزش پول ملّی، این مسائل اساسی اقتصاد به نحو خوبی به سمت حل پیش خواهد رفت.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به رفع موانع تولید به عنوان کلید اساسی حل مشکلات اقتصادی کشور اظهار کردند: جهش بدون مشارکت مردم و بدون حضور مردم اتفاق نخواهد افتاد. اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم.


همانطور که مشاهده شد رهبر انقلاب اسلامی ماموریت ویژه‌ای برای دستگاه‌های مختلف کشور مبنی بر رفع موانع تولید و ایجاد زمینه مشارکت مردم تعیین کردند و قوه قضاییه را به طور خاص مورد خطاب قرار دادند، بر همین مبنا حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین اژه‌ای در نشستی که با مسئولان قضایی قضایی در ۵ فرودین ماه داشت با اشاره به شعار سال گفت: ما به عنوان مسئولان قوه قضاییه تضمین می‌دهیم که نهایت سعی و تلاش خود را در راستای حفاظت و صیانت از سرمایه‌های مردم که وارد عرصه تولید و اشتغال می‌شود، به عمل بیاوریم.

با مشارکت سایر قوا مشکلات اقتصادی مرتفع شود

وی اظهار کرد: اقدامات بخش‌های مختلف عدلیه در زمینه کمک به مهار تورم و رشد تولید، همچنان باید با قوت و قدرت در سراسر کشور استمرار داشته باشد، تلاش می‌کنیم موانع مشارکت فعالانه اقتصادی و تولیدی مردم را با همکاری سایر قوا، مرتفع کنیم؛ بدون تردید باید در سال جاری، با همدلی و همکاری همه‌جانبه، عقب‌ماندگی‌های حوزه تولید را جبران کنیم که در این مسیر، علاوه بر فعالان و سرمایه‌گذاران کلان و خرد اقتصادی و تولیدی، عموم مردم نیز می‌توانند یاری‌گر باشند.

همچنین رئیس قوه قضاییه در نشستی دیگر که با منتخبان مجلس دوازدهم داشت با اشاره به لزوم فراهم کردن بستر‌های مشارکت مردم در عرصه تولید و جهش تولید گفت: باید بستر‌های مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم؛ با صرف گفتن اینکه می‌خواهیم مردم را مشارکت دهیم، کار به جلو نمی‌رود بلکه باید سازوکار‌های این مقوله را مشخص کنیم.

وی افزود: باید مشخص کنیم چگونه می‌خواهیم از مردم حمایت کنیم و گره‌ها را برای آن‌ها باز کنیم و کجا‌ها مردم را کنار گذاشته‌ایم. در یک جا‌هایی اصلاً نیاز نیست که به مردم کمک کنیم بلکه صرفاً باید سنگ‌هایی را که جلوی پایشان گذاشته‌ایم برداریم و اگر چنین شود مردم کار خودشان را می‌کنند.

در همین راستای حمایت از تولیدکنندگان رئیس دادگستری کهگیلویه و بویراحمد از جلوگیری تعطیلی سه واحد تولیدی از جمله کارخانه تولیدی آجر دهدشت خبر داد و گفت: کارخانه تولیدی آجر دهدشت یکی از قطب‌های اقتصادی در استان محسوب می‌شود که افراد زیادی در آن مشغول به کار هستند و به دلیل بدهی بانکی و عدم پرداخت هزینه گاز مصرفی، یکی از خطوط تولیدی آن در آستانه‌ی تعطیلی قرار گرفته بود و با حمایت دادگستری استان بدهی بانکی این کارخانه استمهال و هزینه گاز مصرفی نیز تقسیط شد و کارگران آن مجدداً به محل کار خود برگشتند.

 

دستگاه قضا میدان‌دار حمایت از تولید و تولید کنندگان در کهگیلویه و بویراحمد/ ۱۵۰ کارگر از بیکاری رهایی یافتند

کارخانه ۱۵۰ نفری دهدشت در استان کهگیلویه و بوراحمد از بند ورشکستگی رهایی یافت

هادی حکیم معاون رئیس کارخانه تولیدی اجر دهدشت در گفت‌وگو با میزان در معرفی کارخانه گفت: کارخانه دهدشت از سال ۱۳۹۷ به بهره برداری رسیده است که حدود ۱۵۰ کارگر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند و حدود ۶۰۰ نفر هم به صورت غیر مستقیم با کارخانه کار می‌کنند و در سال اخیر به دلیل ناتوانی در پرداخت اقساط رو به ورشکستی رفت که با کمک ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان توانستیم تمام اقساط عقب مانده شرکت از جمله آب و برق و گاز را تامین کنیم.

وی ادامه داد: استان کهگیلویه و بویر احمد استان محرومی است و دسترسی به ابزارآلات مورد نیاز کارخانه بسیار دشوار است و تا سال گذشته حتی یک کارگر بومی هم نداشتیم. کارخانه ما جزو بزرگترین کارخانه‌هایی است به صورت رباتیک کار می‌کند که از به روزترین ابزارآلات استفاده می‌کند و ظرفیت بسیار بالایی نسبت به کارنخاجات سنتی دارد و برای اینکه بتوانیم این کارخانه را نگه داریم تا امروز هزینه‌های گزافی پرداخت کردیم.

وی اظهار داشت: به همین دلیل در سنوات گذشته رئیس کارخانه نتوانست هزینه‌های کارخانه را پرداخت کند که متاسفانه این قضیه فشار زیادی را تحمیل کرد، اما در حال حاضر با کمک‌های ستاد وضعیت مطلوبی داریم و دستگاه قضایی کمک زیادی به اقساطی کردن بدهی‌های پیشین کرد که تا حد زیادی بدهی‌ها پرداخت شد و با واسط شدن بین کارخانه و سازمان تامین اجتماعی کمک زیادی به اقساطی شدن و پرداخت بدهی‌ها کرد و همچنین کارخانه به دلیل بدهی به شرکت گاز، گاز کارخانه را قطع شده بود که در این زمینه هم با تقسیط بدهی‌ها، به کارخانه فرصت پرداخت بدهی‌ها داده شد.

حکیم با اشاره به مشکلات حال حاضر کارخانه دهدشت گفت: در حال حاضر با اداره کار و رفاه مشکلات عدیده حقوقی وجود دارد، اما این قضیه در روز‌های آینده توسط فرمانداری و دادستان حل می‌شود و همچنین یک برگشت به کار غیر قانونی نیز وجود داشت، ولی این رای کاملا غیر قانونی برشمرده شد.

وی در پایان با بیان توانایی کارخانه دهدشت در کمک به مشکلات کشور گفت: اگر با وضعیت فعلی پیشرفت وجود داشته باشد تا ۲۰۰ نفر کارگر به کارخانه اضافه خواهد شد و با توجه به زیرساخت‌های کارخانه صادرت آجر‌های نسوز و سفال در سال‌های آتی اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *