صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سانسور جنایت گورهای دسته‌جمعی غزه در رسانه‌های آمریکا

۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵:۵۱
کد خبر: ۴۷۶۹۵۲۵
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
طی روز‌های اخیر حدود ۳۰۰ جسد از گورهای دسته‌جمعی ایجاد شده از سوی رژیم صهیونیستی در بیمارستان ناصر شهر خان‌یونس خارج شده اما بسیاری از رسانه‌های آمریکایی حتی اشاره‌ای به این جنایت نکرده‌اند.

خبرکزاری میزان - نزدیک به ۳۰۰ جسد در گور‌های دسته‌جمعی در نزدیکی بیمارستان ناصر در جنوب غزه طی روز‌های اخیر کشف شد.

اجساد این گور‌های دسته‌جمعی متعلق به شهدایی شامل مردان، زنان و کودکان و همچنین افرادی هستند که دلایل آشکار نشان می‌دهد این افراد بیماران مجتمع پزشکی ناصر بوده‌اند.

 برخی اجساد در حالی پیدا می‌شوند که دست‌های آن‌ها با دستبند به هم بسته شده که نشان می‌دهد قربانیان در قتل عام‌های دسته‎جمعی به شهادت رسیده‌اند.

پس از کشف گور‌های دسته‌جمعی مشابه در بیمارستان الشفا در ماه گذشته، گور‌های دسته‌جمعی در بیمارستان ناصر شواهد بیشتری ارائه می‌دهد که نیرو‌های نظامی صهیونیست بیمارستان‌های غزه را به عنوان بخشی از نسل‌کشی مداوم خود علیه فلسطینیان در تنگنا قرار داده‌اند.

بیسان عوده، روزنامه‌نگار فلسطینی، از این گورهای دسته‌جمعی بازدید و مستند کرد که برخی اجساد دفن شده بدون اندام، پوست یا دست و سر پیدا شده‌اند.

این روزنامه‌نگار فلسطینی دوربین را به سمت یکی از صد‌ها جسد متلاشی شده در زمینی که او ایستاده بود، گرفت؛ پا‌های جسد بانداژ شده بود که نشان می‌داد قربانی یک بیمار در بیمارستان ناصر بوده است؛ احتمالا برخی اجساد متعلق به افرادی است که بیمار و یا مجروح بوده اند و ارتش رژیم صهیونیستی آن‌ها را قتل عام کرده و در گور‌های دسته جمعی دفن کرده است.

ابوسلیمان، مدیر دفاع غیرنظامی در خان یونس، به سی ان ان گفت که ۷۳ جسد در روز دوشنبه پیدا شد و تعداد کل اجساد به ۲۸۳ نفر رسید.

مادز گیلبرت، یک پزشک نروژی که در بیمارستان الشفا کار می‌کرد، گفت که این کشتار یک «فروپاشی اخلاقی» است.

گیلبرت «قتل عام بی‌رحمانه مردم غیرنظامی و غیرمسلح در بیمارستان‌ها» از سوی نظامیان صهیونیست را محکوم کرد؛ او گفت که این بیمارستان‌ها مکان‌های پناهگاهی برای محافظت از جان افراد و دادن سرپناهی به مردم در هنگام مجروح شدن یا بیماری هستند. ارتش اشغالگر صهیونیست از این مکان‌ها برای انجام وحشتناک‌ترین و جنون آمیزترین قتل عام علیه مردم فلسطین استفاده کرد.

سازمان همکاری اسلامی در واکنش به پیدا شدن این گور دسته جمعی، خواستار تحقیق درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی شد و اعلام کرد که این رژیم قتل عام‌های وحشتناک انجام داده است.

در بیانیه سازمان همکرای اسلامی آمده است: صد‌ها آواره، مجروح، بیمار و تیم‌های پزشکی قبل از قتل‌عام و دفن دسته‌جمعی هدف شکنجه و آزار قرار گرفته اند.

سانسور رسانه‌ای جنایت‌های رژیم صهیونیستی از سوی رسانه‌های آمریکا

رسانه‌های آمریکا تصمیم آگاهانه و عمدی برای کم‌اهمیت جلوه دادن و سرپوش گذاشتن بر کشف گور‌های دسته‌جمعی گرفته‌اند، در حالی که ۳ روزنامه برجسته آمریکایی؛ نیویورک تایمز، واشنگتن پست و وال استریت ژورنال، این رویداد را گزارش نکرده‌اند.

دلیل اقدام رسانه‌های آمریکایی این است که افشای بیشتر جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، کمپین کل تشکیلات سیاسی آمریکا برای بدنام کردن مخالفان نسل‌کشی غزه به عنوان یهودی‌ستیزی را تضعیف می‌کند، که برای توجیه سرکوب دانشجویان معترض در سراسر این کشور استفاده می‌شود.

هرگونه گزارشی از این دست، همدستی آن‌ها را در این جنایات آشکار می‌کند و مجلس نمایندگان آمریکا نیز به‌تازگی با اکثریت قاطع به ارائه ۲۶ میلیارد دلار کمک نظامی جدید به رژیم صهیونیستی رأی داد.

این گور‌های دسته‌جمعی با تشدید گرسنگی دسته‌جمعی در غزه در میان تشدید محاصره از سوی رژیم صهیونیستی، کشف می‌شوند.

تلالنگ موفوکنگ، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد حق بر سلامت، اعلام کرد: اسرائیل نه‌تنها با بمباران‌های خود، غیرنظامیان فلسطینی را قتل عام می‌کند و صدمات جبران‌ناپذیری به آن‌ها وارد می‌کند، بلکه آگاهانه و عمدی قحطی و سوء‌تغذیه طولانی‌مدت را به آن‌ها تحمیل می‌کند.

دیروز وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که ۵۴ نفر در حملات رژیم صهیونیستی در یک شبانه‌روز به شهادت رسیدند، اما این فاجعه زمانی تشدید می‌شود که رژیم صهیونیستی آماده حمله به رفح شده است، جایی که بیش از ۱.۵ میلیون آواره غزه در آن پناه گرفته‌اند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *