صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افشای ابعادی جدید از رسوایی خون‌های آلوده در انگلیس

۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷:۴۵
کد خبر: ۴۷۶۹۲۲۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
اسناد جدیدی که از سوی رسانه‌های انگلیسی افشا شده، ابعاد گسترده‌تری از رسوایی خون‌های آلوده انگلیس و مبتلا شدن بسیاری از کودکان به بیماری را نشان می‌دهد.

خبرگزاری میزان – اسناد جدید افشا شده در پرونده خون‌های آلوده انگلیس نشان می‌دهد که کودکان در آزمایش‌های بالینی به عنوان نمونه‌های آزمایشگاهی استفاده شده‌اند.

مقیاس واقعی تعداد آزمایش‌های پزشکی با استفاده از فرآورده‌های خونی آلوده بر روی کودکان در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۸۰ به وسیله اسنادی که از سوی یک رسانه انگلیسی به دست آمده، فاش شده است.

این اسناد دنیایی مخفی از آزمایشات بالینی ناامن را نشان می‌دهند که شامل کودکان در انگلیس می‌شود، زیرا پزشکان اهداف تحقیقاتی را مقدم بر نیاز‌های بیماران قرار می‌دادند.

این آزمایش‌ها بیش از ۱۵ سال ادامه یافتند، صد‌ها نفر را درگیر کردند و بیشتر افراد را به هپاتیت C و اچ‌آی‌وی  مبتلا کردند.

یکی از بیمارانی که از این آزمایش‌ها جان سالم به در برده، گفت که با او مانند یک «خوکچه هندی» رفتار می‌شد.

این آزمایش‌ها شامل کودکان مبتلا به اختلالات انعقاد خون بود، در حالی که خانواده‌ها اغلب با شرکت آن‌ها موافقت نمی‌کردند و بیشتر کودکانی که در این آزمایشات ثبت شدند، جان خود را از دست داده‌اند.

اسناد به دست آمده همچنین نشان می‌دهد که پزشکان مراکز هموفیلی در سراسر انگلیس از این فرآورده‌های خونی آلوده استفاده می‌کردند، حتی اگر به‌طور گسترده‌ای به احتمال زیاد آلوده شناخته شده بودند.

کمبود فرآورده‌های خونی در انگلیس طی دهه‌های ۱۹۷۰ و ۸۰ به این معنی بود که این فرآورده‌ها از آمریکا وارد می‌شد؛ اهداکنندگان پرخطر مانند زندانیان و معتادان به مواد مخدر، پلاسما را برای درمان‌هایی که با ویروس‌های بالقوه مرگ‌بار از جمله هپاتیت C و اچ‌آی‌وی  آلوده شده بودند، فراهم کردند.

یکی از فرآورده‌های خونی که به نام فاکتور هشتم شناخته می‌شود، برای جلوگیری از خونریزی بسیار موثر است، اما به‌طور گسترده‌ای به عنوان آلوده به ویروس شناخته شده بود.

تحقیقات عمومی در مورد این رسوایی در حال انجام است و گزارش نهایی در ماه می (اردیبهشت ماه) ارائه می‌شود.

لوک اوشی فیلیپس، ۴۲ ساله، مبتلا به هموفیلی خفیف است؛ او به عفونت ویروسی بالقوه کشنده هپاتیت C مبتلا شد که در بیمارستان میدلسکس در مرکز لندن تحت درمان بود، که به دلیل بریدگی کوچک در دهان او در سه سالگی در سال ۱۹۸۵ انجام شد.

اسنادی که به‎تازگی افشا شده نشان می‌دهد که عمدا به او فرآورده خونی آلوده تزریق شد و پزشک معالج فیلیپس می‌دانست که ممکن است خون آلوده باشد، بنابراین او می‌تواند در یک آزمایش بالینی ثبت شود.

اسناد نشان می‌دهد که پزشکان می‌دانستند که این کودکان به هپاتیت C یا اچ‌آی‌وی  مبتلا شده‌اند، اما به آن‌ها اطلاع ندادند.

با این حال، شواهد مربوط به این آزمایش‌های بالینی نگرانی‌های گسترده‌تری را ایجاد کرده است؛ اما کیو، استاد حقوق مراقبت‌های بهداشتی، در این باره می‌گوید: به یک بیمار باید همیشه بهترین درمان ممکن داده شود و آن‌ها همیشه باید رضایت آگاهانه داده باشند؛ اگر این دو عامل به دست نیامدند، آزمایش بسیار مشکل‌زا تلقی می‌شود.

از ۱۲۲ دانش‌آموزی که بین سال‌های ۱۹۷۴ تا ۱۹۸۷ در کالج ترلوار شرکت کرده‌اند، تاکنون ۷۵ نفر بر اثر عفونت‌های هپاتیت C و اچ‌آی‌وی جان خود را از دست داده‌اند.

اسنادی که به‌تازگی منتشر شده نشان می‌دهد که دولت انگلیس در سال ۱۹۷۳ از آزمایشات ترلوار اطلاع داشته و برخی از هزینه‌ها را پوشش داده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *