صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واردات واکسن‌هایی که در داخل تولید می‌شوند و نیاز کشور را رفع می‌کنند، ممنوع است

۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱:۲۸
کد خبر: ۴۷۶۸۹۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رییس هیات امنای ارزی وزارت بهداشت گفت: واکسن‌هایی که در داخل تولید نمی‌شوند از طریق مناقصه نسبت به واردات آن‌ها اقدام خواهد شد.

به گزارش گروه جامعه علیرضا بیگلری، رییس انستیتو پاستور ایران ضمن تکذیب خبر یکی از خبرگزاری‌ها گفت: معاونت بهداشت وزارت بهداشت مقدار واکسن مورد نیاز کشور را اعلام می‌کند و فراخوان تامین آن توسط هیات امنای ارزی صورت می‌گیرد و در این میان تمام شرکت‌هایی که در تولید و تامین این واکسن‌ها نقش دارند در مناقصه شرکت می‌کنند و براساس معیار‌های استاندارد واکسن مورد نیاز کشور توسط این شرکت‌ها تامین می‌شود و اولویت رفع نیاز این واکسن‌ها با تولیدات داخلی است. انستیتو پاستور نیز یکی از تولیدکنندگانی است که برای تامین واکسن مورد نیاز کشور اعلام آمادگی می‌کند و این روالی است که همه ساله انجام می‌شود.

 بیگلری اضافه کرد: در خصوص واکسن هپاتیت B، روال بر این است که طبق فراخوان اعلامی، مقدار مورد نیاز کشور به این واکسن در فراخوان اعلام می‌شود و انستیتو پاستور نیز تعهد خود را مبنی بر تامین مقدار مورد نیاز این واکسن اعلام می‌کند و براساس آن برنامه ریزی خود را انجام می‌دهد و این عدد همه ساله متفاوت است. در مورد تولید واکسن هپاتیت B. امکان تامین ۲۰ میلیون دز توسط انستیتو پاستور وجود دارد و طبیعی است که در صورت تامین واکسن هپاتیت مورد نیاز از داخل، هیچ گونه وارداتی انجام نخواهد گرفت.

 درفشی، رییس هیات امنای ارزی وزارت بهداشت نیز تاکید کرد: واردات واکسن‌هایی که تولید داخل دارند و به مقدار مورد نیاز کشور تولید می‌شوند، ممنوع است. بدیهی است، واکسن‌هایی که در داخل تولید نمی‌شوند از طریق مناقصه نسبت به واردات آن‌ها اقدام خواهد شد.

درفشی اضافه کرد: فراخوان دیگری نیز از سوی هیات امنای ارزی برای تامین و توزیع دارو و ملزومات پزشکی به صورت آنلاین منتشر شده است که در این خبرگزاری تعبیر اشتباهی نسبت به آن انجام شده است. مضمون این بند از شرایط شرکت‌های متقاضی که مربوط به مشخص کردن سهم هیات امنا است در واقع مربوط به شرکتی خصوصی است که قرار است به صورت انلاین و سیستماتیک داروی بیماران خاص را پخش کند و برای جلوگیری از کمبود دارو در این بخش شرکت‌های تامین کننده دارو و ملزومات پزشکی موظف هستند که در درجه نخست دارو‌های مورد نیاز این شرکت را تامین کنند.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *