صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم راه اندازی بانک اطلاعاتی پژوهشی و تحقیقاتی در ناجا /نیروی انتظامی باید مرجع دانش و علوم انتظامی – امنیتی در سطح کشور باشد

۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹:۰۱
کد خبر: ۴۷۶۸۷۶
فرمانده نیروی انتظامی با تأکید بر لزوم راه اندازی بانک اطلاعاتی یافته‌های پژوهشی و تحقیقاتی در ناجا گفت: نیروی انتظامی باید مرجع دانش و علوم انتظامی – امنیتی در سطح کشور باشد.

به گزارش گروه جامعه سردار حسین اشتری اظهار داشت: از تلاش صادقانه، مجدانه و عالمانه همه پژوهشگران و محققان فعال در نیروی انتظامی قدردانی می‌کنم، بنده همواره بر لزوم حمایت از این عزیزان و پاسخگویی به مطالبات و انتظارات به حق جامعه پژوهشگر ناجا تأکید ویژه‌ای دارم.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نقش موثر مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی در پیشبرد اهداف سازمان، عنوان کرد: پژوهشگران و محققان فعال در ناجا با احصاء نیاز‌های سازمان، ابتکار عمل و نوآوری و تکیه بر پژوهش‌های راهبردی و کاربردی می‌توانند به کسب موفقیت‌های مداوم در سازمان کمک کنند.

سردار اشتری یادآور شد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: " دنبال علم باشید که برای کشور لازم و نافع است"، بنابراین پژوهشگران و محققان فعال در ناجا باید پژوهش‌های عملیاتی و اجرایی را انجام دهند که در نهایت شاکله کلی نیروی انتظامی منتفع شود.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور در بخش دیگری از سخنان بر لزوم توجه آحاد فرماندهان و مدیران ناجا به جایگاه پژوهشگران تأکید و بیان کرد: رویکرد پژوهش محوری باید در نیروی انتظامی "گفتمان" شود، البته طی دو دهه اخیر رشد و پیشرفت مطلوبی در این حوزه داشته ایم، اما تا رسیدن به نقطه ایده آل فاصله وجود دارد و باید با همت روزافزون به نقطه مطلوب برسیم.

سردار اشتری خاطر نشان کرد: محققان و پژوهشگران فعال در نیروی انتظامی باید نسبت به گستردگی و تنوع مأموریت‌های این سازمان اشراف داشته باشند و با آشنایی کامل از مأموریت‌های ناجا، تحقیقات کاربردی، عملیاتی و اجرایی انجام دهند.

وی با بیان اینکه امروز ماهیت تهدیدات، چالش‌ها و آسیب‌ها در حال تغییر است، عنوان کرد: برای پیشبرد مأموریت‌های متنوع ناجا نمی‌توان بر یک نسخه واحد اتکاء کرد و باید بدانیم که "پژوهش محوری" در کنار توجه به ابتکار عمل و نوآوری می‌تواند به "چابک سازی"، "توسعه"، و "کارآمدی سازمان" کمک کند.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور تأکید کرد: نیروی انتظامی باید در عرصه دانش و علوم انتظامی و امنیتی در سطح کشور مرجع باشد؛ معتقدهستم این سازمان باید در پژوهش محوری در خط مقدم و پیشتاز از سایر نیرو‌های مسلح باشد.

وی بر لزوم راه اندازی بانک اطلاعاتی یافته‌های پژوهشی و تحقیقاتی در نیروی انتظامی تأکید کرد و گفت: مقام معظم رهبری فرمودند: "پلیس باید در تراز جمهوری اسلامی ایران باشد"، بنابراین افق و هدف غائی در پژوهش‌ها باید به تحقق این مهم کمک کند.

سردار اشتری در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تعامل مستمر پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا با پلیس‌های تخصصی تأکید کرد وگفت: بنده معتقدم رویکرد‌های علمی و پژوهشی می‌تواند راهکار حل بخشی از مشکلات سازمان باشد.

وی با بیان اینکه در اجرای مأموریت‌های ناجا هیچ بن بستی نمی‌بینم، گفت: پژوهشگران و محققان باید به فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی مشاوره فکری و علمی بدهند، چرا که این رویکرد می‌تواند در ارتقاء روزافزون سازمان مثمرثمر باشد.

گفتنی است، پس از پایان نشست صمیمانه سردار "اشتری" با پژوهشگران و محققان فعال در نیروی انتظامی، چهاردهمین جشنواره علمی نظم و امنیت با معرفی برترین‌های حوزه پژوهش و تحقیق برگزار شد.

رونمایی از کتاب چهار جلدی " نیروی انتظامی" در دفاع مقدس بخشی از برنامه‌های این جشنواره علمی بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *