صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پسماند‌های تهران محیط زیست ری را تهدید می‌کند

۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۶۷۵۰
رییس کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: پسماند شهر تهران، محیط زیست شهر ری را مورد تهدید جدی قرار داده است.

به گزارش گروه جامعه ، اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران صبح امروز با حضور در سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در جریان موضوعات مورد پیگیری این سازمان قرار گرفته و در ادامه از مرکز تفکیک زباله آراد کوه بازدید کردند.

حسن خلیل آبادی، عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در جریان این بازدید گفت: امروز بهترین قوانین در حوزه پسماند در کشور وجود دارد، اما با توجه به منافع مالی کم، سازمان‌ها عموما این وظیفه را بر عهده دیگران می‌گذارند.

وی اظهار کرد: من به عنوان شهروند ری خاطره خوشی از پسماند ندارم. چراکه بخش عظیمی از شهرستان ری درگیر موضوع پسماند است.

عضو شورای شهر تهران گفت: این را به جد می‌توانم بگویم که پسماند تهران، محیط زیست شهرستان ری را مورد تهدید جدی قرار داده است.

خلیل آبادی تصریح کرد: این پسماند به صورت غیر بهداشتی حمل می‌شود و کسی هم بر آن نظارت نمی‌کند. همچنین ساکنان شهر فشافویه و کهریزک و باقرشهر که هرکدام بیش از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند در معرض این تهدید قرار دارند.

وی با اشاره به تاثیر ۲۰ درصدی مرکز تفکیک زباله در ایجاد بو‌های استشمام شونده در مسیر فرودگاه امام خمینی (ره) تاکید کرد: باید موضوع مبدا و مدفن پسماند مورد توجه جدی قرار گیرد چراکه موضوع کارخانه سیمان در شمال و بهشت زهرا و پسماند در جنوب در حال بلعیدن شهر ری است.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به سوابق موفق برخی از کشور‌ها در حوزه مدیریت پسماند اظهار داشت: برای مدیریت پسماند باید ابتدا به جای فرهنگ جمع آوری زباله، فرهنگ کاهش تولید پسماند را داشته باشیم به نحوی که مردم در خانه آن بخش از زباله‌هایی را که می‌توانند بازیافت یا تفکیک کنند را انجام دهند تا تولید پسماند در شهر کاهش یابد.

خلیل آبادی ادامه داد: دفن غیر علمی می‌تواند تبدیل به بحرانی جدی شود ضمن اینکه برای کاهش حجم دفن نیز باید راهکاری اندیشیده شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *