صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مشکلات ۷ واحد تولیدی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمانشاه بررسی شد

۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶:۲۹
کد خبر: ۴۷۶۷۴۱۰
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
مشکلات ۷ واحد تولیدی و اقتصادی در اولین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۳ با حضور نمایندگان طرفین، مورد بررسی و بحث قرار گرفت و تصمیمات و مصوبات لازم در این باره اتخاذ شد.

خبرگزاری میزان - اولین نشست ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری کرمانشاه در سال ۱۴۰۳ با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان، مسئولین و مدیران مربوطه برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان ضمن تبریک سال نو و همچنین عید سعید فطر و تقدیر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و با اشاره به شعار سال جدید اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب با تدبیر همیشگی خود، شعار امسال را نیز همچون سال‌های گذشته، با مضمون اقتصادی و تولیدی برگزیدند و سال ۱۴۰۳ را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام نهادند که نشان می‌دهد حمایت از اقتصاد و تولید همواره یکی از دغدغه‌های مهم و مورد تأکید جدی معظم له است.

کرمی افزود: همه مسئولین و دستگاه‌ها وظیفه دارند در جهت تحقق شعار سال که نقشه راه و راهبرد اصلی کشور است، تلاش مضاعف داشته باشند؛ لذا دستگاه قضایی استان نیز همسو با شعار سال و در راستای حمایت از تولید و اجرای منویات مقام معظم رهبری از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد و به همین سبب اولین جلسه سال دادگستری استان را به نشست ستاد اقتصاد مقاومتی و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی اختصاص دادیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به پیگیری جدی مصوبات جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: در سال گذشته، در راستای حل مشکلات واحد‌های تولیدی در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری، ۸۴ دستور کار مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: به موجب مصوبات این جلسات، ۱۲ واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشتند.

گفتنی است در نشست روز جاری، مشکلات و موانع ۷ واحد تولیدی و اقتصادی از جمله واحد مرغداری گوشتی (درخواست انشعاب گاز و واگذاری باقیمانده زمین)، شرکت گلاب زاگرس (درخواست رفع مسدودی حساب)، شرکت اوکادو (درخواست رفع استعلامات بانکی دریافت تسهیلات)، معدن سنگ تزئینی صادقی (ارائه گزارش)، شرکت دانش بافت البرز (صدور مجوز نصب ماشین آلات در اختیار گمرک)، شرکت تولید پوشال (درخواست تخصیص برق) و شرکت تعاونی کود آلی هلیا غرب (درخواست امهال و بخشودگی جرایم بانکی) با حضور نمایندگان طرفین، مورد بررسی و بحث قرار گرفت و تصمیمات و مصوبات لازم در این باره اتخاذ شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *