سیاست مورینیویی نکونام در قبال خطیر/ همزمان با واگذاری استقلال، مدیرعامل و هیئت مدیره نیز رفتنی میشوند
خبرگزاری میزان - درست همانطور که پیشبینی میشد دوئل جواد نکونام و علی خطیر پس از چند هفته سکوت فرمایشی و دستوری بار دیکر بالا گرفت تا هواداران باشگاه استقلال در حساسترین مقطع زمانی شاهد رویارویی مجدد این دو چهره در باشگاه استقلال باشند.
اما سوال اینجاست آیا با اتفاقات اخیر و مصاحبههای تند و تیز نکونام و پاسخِ خطیر مشکلات موجود در باشگاه استقلال حل و فصل خواهد شد یا اینکه مصائب این تیم در ادامه رقابتهای لیگ برتر بیشتر خواهد شد؟
به نظر میآید جواد نکونام راهی جز کنار آمدن با مشکلات موجود در باشگاه استقلال ندارد، اما با تمام این تفاسیر از سوی دیگر وی علاقهای هم ندارد روزه سکوت بگیرد تا به تیم مدیریتی باشگاه استقلال این فرصت را بدهد که همه چیز را به سود خود مصادره کند. از این رو او با سیاستی شبیه به سیاستهای مورینیو که چندی پیش پیتر چک در گفت و گویی از آن رونمایی کرد به بازیکنانش توصیه کرده تمام تمرکز خود را معطوف به بازیهای آینده استقلال کنند تا تیمش از این ناحیه آسیبی نبیند، اما خودش با حمله تمام عیار به مدیریت قصد دارد برای شاگردانش امتیاز بگیرد تا در روزهای باقیمانده از لیگ برتر با دردسر کمتری رو به رو شود.
نکونام قصد دارد در سایه هیاهوی درگیری با خطیر که در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی جنجال بزرگی به وجود آورده تیمش را از معرض آسیبهای مخربِ دیگر دور کند، به همین دلیل با مصاحبه تلویزیونی اخیرش به کلی ذهن منتقدان و کارشناسان را به سمت درگیری قدیمی خود با خطیر هدایت کرد تا بازیکنان او در آرامش خود را برای جدال سرنوشت ساز با آلومینیوم اراک آماده کنند.
البته درگیری لفظی و سنگین نکونام با خطیر به جز این حُسن، محاسن دیگری نیز برای او و کادر تحت رهبریاش دارد تا جایی که نکونام با مقایسه گفتار مدیرعامل استقلال در روزهای ابتدایی و رفتار متناقض او در هفتههای اخیر به نوعی نشان میدهد حرف و عمل مدیرعامل استقلال در قبال کادر فنی آبیپوشان یکی نیست.
در کنار این موضوع سرمربی استقلال از تنش در مجموعه هیئت مدیره استقلال نیز خبردار است و به همین دلیل با طرح نقاط ضعف خطیر درصدد آن است که نقاط ضعف وی را به صورت کُد به هواداران و منتقدان یادآوری کند تا جایگاه خطیر بیشتر از قبل آسیب پذیرتر شود.
در این میان، اما خطیر تلاش میکند نقش چهره معتدل قصه را ایفا کند، اما ناکامی او در پرداخت مطالبات فصل قبل، بلاتکلیفی پرونده اسپانسرهای مسألهدار استقلال در فصل جاری، هزینه کرد از درآمدهای آبیپوشان در فدراسیون جهانی فوتبال و عدم تقویت تیم در دو پنجره نقل و انتقالاتی اخیر و از همه مهمتر مسدود شدن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال کار را برای او به شدت سخت کرده به همین دلیل او قادر نیست مثل نکونام یکه تازی کند و در این نبرد شمشیر بزند. به همین دلیل اینگونه رفتار میکند تا جایگاهش آسیب کمتری ببیند، اما هواداران ناراضی استقلال به هیچ وجه این رفتار مدیریتی در استقلال را نمیپذیرند و معتقدند این شرایط نه تنها قابل قبول نیست بلکه شایسته تیم صدرنشین هم نیست.
هواداران استقلال در واکنش به این اتفاقات جدا از ایراد گرفتن از مدیرعامل، هیئت مدیره و کادرفنی مسبب اصلی این اتفاقات را دستگاه ورزش و رئیس مجمع باشگاه استقلال میدانند که در قبال این اتفاقات سکوت اختیار کرده و هیچ اقدامی در جهت رفع این مشکلات نمیکند، اما اخبار به دست آمده توسط میزان بیانگر این است که با واگذاری مالکیت باشگاه استقلال که در مقطع فعلی در دستور کار دستگاه ورزش است تمام این مشکلات حل و فصل خواهد شد.
گفته میشود وزارت ورزش و جوانان تمایلی به ورود به تنشهای اخیر نداشته و ندارد، چون وزیر شخصاً به نزدیکان خود اعلام کرده تکلیف مدیران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و انتخاب اعضای هیئت مدیره این دو باشگاه باید توسط مالکان جدید روشن شود از این رو هیچ منطقی وجود ندارد که برای کمتر از ۱۵ روز تغییر و تحولی صورت بگیرد.
به نظر میرسد همزمان با نزدیک شدن به زمان تعیین تکلیف مالکیتی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شمارش معکوس برکناری مدیران این دو باشگاه نیز با شدت بیشتری به حرکت درآمده و قطعاً اتفاقات جدیدی در راه است که میتواند پایانی بر حواشی تکراری و خسته کننده حوزه استقلال داشته باشد.
انتهای پیام/