صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دومین محفل انس با قرآن کریم در دادگستری استان تهران/ رئیس دیوان عالی کشور: برنامه‌های قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ براساس سند تحول قوه قضاییه تدوین و ابلاغ شده است 

۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴:۰۲
کد خبر: ۴۷۶۷۰۷۹
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس دیوان عالی کشور، گفت: در ابتدای سال جاری برنامه سند تحول قوه قضاییه ابلاغ شد و هر بخشی برنامه خود را تعیین، تنظیم و ابلاغ کردند؛ همچنین در دیوان عالی کشور برنامه یک ساله ۱۴۰۳ را مبتنی بر سند تحول تنظیم کردیم.

خبرگزاری میزان - همزمان با بیست‌و‌هفتمین روز از ماه مبارک رمضان، دومین محفل انس با قرآن کریم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور، حجت الاسلام والمسلمین قدیانی، دادستان انتظامی قضات، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران، غلامعلی محمدی، رئیس سازمان زندان‌ها، علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب استان تهران، حجت‌الاسلام محمد تقیان، فرمانده مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه و جمعی از قاریان با همکاری بسیج قوه قضاییه، انجمن اسلامی و دادگستری استان تهران در دادگستری استان تهران مجتمع حضرت امام خمینی برگزار شد.

ابتدای این محفل گروه تواشیح و مدیحه‌سرایی طوبی آیاتی از سوره مبارکه انسان را همخوانی کردند و سپس حجت‌الاسلام والمسلمین داوری درباره برکات و فضائل ماه مبارک رمضان سخنرانی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری، رئیس دیوان عالی کشور در محفل انس با قرآن کریم ضمن قرائت آیاتی از قرآن کریم، اظهار کرد: در ساعات پایانی روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان قرار داریم، از برگزارکنندگان این محفل نورانی قرآنی و تمام کسانی که شرکت کردند تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی افزود: هر کدام از انسان‌ها دو بخش روح و جسم را دارند جسمی که برای ما ملموس و محسوس است و موادی که در ساختمان بدن انسان به کار رفته آنقدر پیچیده است که هنوز با پیشرفت علم بشر نتوانسته است تمام زوایای این بخش مادی از بدن را بشناسد بخش دیگر جانی است که این کالبد مادی را به حرکت در می‌آورد آن را فهیم و بر سایر موجودات متمایز می‌کند و این برتری به روحی که در وجود انسان وجود دارد برمی‌گردد.

رئیس دیوان عالی کشور، گفت: روح انسانی به انسان امتیاز داده است. درک حقیقت روح برای انسان مقدور نیست و تا زمانی که انسان در این زمین خاکی به سر می‌برد این گونه است.

وی ادامه داد: ماه رمضانی را پشت سر می‌گذاریم که حقیقت آن را مانند حقیقت روح خود نتوانسته‌ایم بشناسیم. این ماه با ارزش و با عظمت رو به اتمام است بنابراین سرمایه و دُر گران‌بهایی را از دست می‌دهیم. ماه رمضان مقدمه و تمرینی است برای اینکه انسان از امیال خود جلوگیری کند و در روزه ماه رمضان علاوه بر نخوردن و نیاشامیدن باید جمیع جوارح روزه باشد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری، اظهار کرد: مصداق عالی فرد روزه‌دار به این است که روزه‌دار آنچنان بر خود مسلط باشد که جان و قلب خود را به روزه وادار کند تا حتی فکر گناه هم به ذهنش نرسد. 

وی ادامه داد: مردم در احیای شب قدر، حضور در نماز جمعه و راهپیمایی روز قدس بسیار درخشیدند  و یک روز قدس به یادگار ماندنی را رقم زدند و باید از حضور، حمایت، وفاداری مردم از ارزش‌های دینی قدردانی کرد.

رئیس دیوان عالی کشور، گفت: در راستای آنچه که مقام معظم رهبری به عنوان سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی تبیین می‌کنند وظیفه داریم حرکتمان را بر این اساس تنظیم کنیم. در ابتدای سال جاری برنامه سند تحول قوه قضاییه ابلاغ شد و هر بخشی برنامه خود را تعیین، تنظیم و ابلاغ کردند در دیوان عالی کشور برنامه یک ساله ۱۴۰۳ را مبتنی بر سند تحول تنظیم کردیم.

وی افزود: ۷ نفر از کسانی که در دفاع از امنیت کشور در سوریه مستقر شده بودند به دست صهیونیست خون‌خوار به شهادت رسیدند و عزیزان مرزبان امنیت آفرین کشور در سیستان و چابهار در دفاع از امنیت کشور جان خود را از دست دادند. این نظام با این هزینه‌ها در دست من و شما قرار دارد و دین خود را نسبت به این نظام بدانید. نظام جمهوری اسلامی امروز کشور را به مرحله‌ای از درخشندگی رسانده است که بدیل آن را نمی‌توانید پیدا کنید.

حجت‌الاسلام نقویان، فرمانده مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه در این مراسم، اظهار کرد: در قوه قضاییه انس با قرآن را محور و پشتوانه خود قرار داده‌ایم. تلاوت قرآن باعث می‌شود که همکاران اداری و قضایی با قرآن انس بگیرند.

وی گفت: در برنامه سال جاری علاوه بر تلاوت و انس با قرآن، تفسیر را نیز قرار داده‌ایم. با تحقیقاتی که در قوه قضاییه انجام داده‌ایم به این نتیجه رسیده‌ایم که خانواده‌هایی که انس با قرآن دارند کمتر دچار مشکل می‌شوند بنابراین فراگیری انس با قرآن، ورودی پرونده به دادگستری‌ها را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *